Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Photoshop Scenery Tricks
Met een gewone of digitale camera , je bent vaak zitten met het beeld dat je krijgt nadat u op de knop om een ​​foto te maken , met inbegrip van slechte verlichting , grijze luchten , een dolende vogel in uw landschap of zelfs een persoon die heeft gelopen in je schot per ongeluk. Dankzij Photoshop , een grafisch programma beschikbaar als onderdeel van de Adobe Creative Suite , bent u niet meer gebonden . U kunt bewerken en verbeteren van uw foto's met gereedschappen van Photoshop , vaak in slechts een paar klikken , het uitvoeren van snelle trucs op je landschap foto . Verlichting

Zelfs als uw landschap schot vindt plaats op een regenachtige dag met grijze luchten , uw eindproduct hoeft er niet zo somber . Photoshop trucs voor het landschap zijn een aantal manieren om de verlichting van het beeld veranderen . Bijvoorbeeld, als je een foto van een park te nemen net als een wolk drijft over de zon , kunt u gebruik maken van Photoshop 's "Levels " schuifbalk aan te brengen in de grijze tinten van de lucht te verwijderen . De " Helderheid /Contrast " schuifbalk is ook effectief hier . Een ander voordeel is afkomstig van gereedschap Photoshop " Lasso " , waarmee u een lijn rond een bepaald gebied om het te verlichten , zoals alleen de hemel of een golf van water te putten . U kunt kiezen gebieden aan het licht op uw foto toe te voegen , zonder verhelderende de hele foto . Natuurlijk, dit werkt omgekeerd ook . Als je hebt gewacht voor een grijze dag om te gebruiken in een sombere schot en Moeder Natuur gewoon niet aan , neem de foto in Photoshop en het gebruik van dezelfde instrumenten , maar schuiven de staven in tegengestelde richting , het toevoegen onheilspellende , bewolkte duisternis uw afbeeldingen .
Kleuren

of het een slecht jaar voor de gewassen is geweest , je vergeten bent om het gazon besproeien of gewoon niet in slagen om heel veel bloemen bloeien te krijgen in uw tuin , kan Photoshop helpen amp -up van uw landschap. Photoshop kleur tools bieden verschillende manieren om kleuren te versterken . U kunt de functie " Lasso " of de " Magic Wand " ( die een grote omgeving selecteert ) gebruiken om een ​​deel van het gras te markeren , klik optie van het programma " Hue /Saturation " . Binnen dat venster , kunt u de " Hue " schuifbalk gebruiken om de kleur te veranderen naar helder groen ( of paars , roze , blauw ) , schuif vervolgens de " Verzadiging " balk naar rechts , het toevoegen van meer diepte van de kleur . Dit kan ook worden gebruikt om uw landschap te veranderen naar een meer cartoon - achtige afbeelding . Deze zelfde gereedschap of anderen, zoals de " Color Picker " kan worden gebruikt om daadwerkelijk kleuren in de afbeelding te wijzigen . Bijvoorbeeld, als je scène is van een grote groep picknicken , kunt u snel veranderen ieders overhemd kleur aan dezelfde tint , het creëren van een hechte groep schot .
Schaduw

afbeeldingen verschijnen vaak realistischer als ze diepte, zodat ze lijken alsof ze 3 - D of drijvend op de pagina . Een manier om dit te doen is met een schaduw , die Photoshop snel kunt toevoegen aan uw landschap. U kunt een object te selecteren , zoals een boom of een rots , gebruik dan hulpmiddelen zoals de " Slagschaduw " te creëren schaduw rond het object . Verhogen of verlagen van de lengte van de schaduw op het tijdstip van de dag en het jaar repliceren . De gloed functie is vergelijkbaar met shadowing ; Photoshop biedt tools genaamd " Gloed binnen " en " Gloed buiten . " Dit is een manier om iets specifieks in je beeld , zoals een bank of een wolk , door eromheen met een laagje lichte markeren .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een HDR in Photosh…
·Hoe maak je Plaats een waterme…
·Gemakkelijk Photoshop Effecten…
·Hoe maak je een Concept Board …
·Hoe maak je een PNG verdienen …
·Hoe te Photographs in Photosho…
·Hoe maak je een Mandala Photos…
·Hoe maak je een persoon te zet…
·Hoe te Straw maken in Photosho…
  Related Articles
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Computer Notepad Trucs 
Word 2007 SmartArt Tricks 
Word 2007 Tricks & Tips 
Tekstverwerking Tricks 
Keyboard Typing Tricks 
Verf Mix Effect in Photoshop 
Hoe je Photoshop Caches Delete Met Clean…
Hoe kan ik Feather een foto in Photoshop…
  Software Articles
·Wat is de eenvoudigste manier om te Miss…
·Hoe kan ik een nieuwsbrief met behulp va…
·Hoe uw HP Dock -aanpassingen opslaan 
·Hoe je twee lagen Bewegen in Photoshop 
·Hoe krijg ik Hangeul lettertypen op mijn…
·Hoe te Breuken in Microsoft Word Creëre…
·Hoe om animaties in Photoshop CS3 Zorg 
·Hoe te Caller ID voor de Compaq Presario…
·How to Get Rid van lpgen.info 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com