Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe maak je een PDF als een fax verzenden
Een Portable Document Format of PDF is een type document waarmee computergebruikers om te kunnen om anderen te verbieden hun werk te kopiëren of modificeren . Afhankelijk van de instellingen , de meeste , zo niet alle , PDF-bestanden zijn beveiligd tegen kopiëren. Deze functie is een van de belangrijkste voordelen van een PDF in tegenstelling tot andere document bestandstypen . Naast de bescherming van iemands werk worden gekopieerd door anderen , een ander voordeel van het gebruik van een PDF is dat PDF -documenten behouden het originele formaat van een document , terwijl dit niet altijd het geval is met andere bestandstypen . Instructies
1

Produceer het document dat u wilt verzenden als een fax in PDF-formaat . Een manier waarop je dit kunt doen is door het downloaden van een Opslaan als PDF -plugin van Microsoft die u zal toestaan ​​om een gewone Word-document in PDF- formaat op te slaan . Kopen van 2

Sla het PDF-document in een map op uw personal computer ( PC ) . Zorg ervoor dat u de locatie van het bestand op uw pc kennen .
3

Ga naar de homepage van FaxZero . FaxZero is een gratis internet fax service die het mogelijk maakt internetgebruikers om gratis faxen binnen de continentale Verenigde Staten te sturen naar reguliere faxnummers . Merk op dat faxen verstuurd via FaxZero advertenties zal hebben op het voorblad . Als u graag een een fax sturen zonder advertenties , kunt u zich abonneren op een internet fax service , zoals eFax . Vanaf 2009 , eFax abonnement prijzen variëren van $ 14.13/month tot 19.95/month .
4

Klik op de knop Bladeren op de website van FaxZero en selecteer het PDF -bestand dat u wilt verzenden als een fax .
5

Vul alle vereiste velden voor de fax door het verstrekken van uw naam en e - mailadres , evenals de naam en het telefoonnummer van de ontvanger van de fax . Zorg ervoor dat u de bevestigingscode onder de knop "Bladeren" verschijnt in te voeren . Na het invullen van alle gegevens , klikt u op de " Verzend Gratis Fax nu" knop aan de onderkant van de pagina .
6

Controleer je email voor een bevestigingsbericht proces vanaf FaxZero . Binnen 2 minuten of minder van als je je gratis fax verzonden , ontvangt u een e-mail van FaxZero vragen u om uw e-mailadres te bevestigen . Klik gewoon op de link in de FaxZero email naar uw e-mailadres te bevestigen . Bij de bevestiging van uw e-mailadres , zal uw fax direct verstuurd te worden . Zodra de fax met succes heeft doorlopen , zal FaxZero u een status- e-mail de melding dat de fax met succes is afgeleverd sturen .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe maak je een PDF convertere…
·PDF Tools voor . NET 
·Hoe te Gescande documenten con…
·Hoe maak je opslaan als een PD…
·Hoe te JPG naar PDF convertere…
·Hoe een PDF invoegen in een Av…
·Hoe te iPaper converteren naar…
·Hoe te WPS converteren naar PD…
·Hoe maak je een PDF -bestand i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Video -bestand maken met…
·Wat is het verschil tussen Adobe Photosh…
·Hoe maak je een organisatieschema in Off…
·Hoe te Pub-bestanden lezen 
·Hoe te Speelautomaten Creëren 
·Hoe maak je samenvoegen een PDF Email 
·Hoe te HDRI omgevingen maken in Photosho…
·Hoe om te doen Geschatte P /Ls in QuickB…
·Hoe te vergelijken Battery Backup Units …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com