Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Data Protection & Recovery voor Microsoft Office SharePoint Server 2007
Business eisen , zware afhankelijkheid van SharePoint services en IT-afdeling beperkingen onderstrepen de noodzaak van een solide gegevensbescherming en herstelplan . Proactieve planning kan het effect dat de back-ups hebben op Microsoft Office SharePoint Server 2007 prestaties en elimineren de noodzaak voor reactieve maatregelen die in geval van een ramp kostte uw bedrijf tijd en geld te verminderen . Denk aan uw behoeften , volg SharePoint Server 2007 best practices en maak een gegevensbescherming en herstelplan dat is zowel efficiënt en effectief . Het plannen

Overweeg de mogelijkheden - inclusief hardware storing , gebruikersfouten , data corruptie en platform mislukking - als basis voor de aanpak van gegevensbescherming en-herstel behoeften . Een scenario - gebaseerde analyse kan u helpen bepalen niet alleen de juiste hulpmiddelen te gebruiken en stappen te nemen , maar ook kunt u de bescherming en het herstel taken te delegeren en een passende opleiding aan zowel eindgebruikers en leden van het herstel team voordat een ramp neemt plaats .
backup bescherming

bescherming
Gegevens begint met een back-up strategie die de aard van de gegevens , de rol en de mate van belangrijkheid past . Core content gegevens opgeslagen in een SQL Server-database is bedrijfskritische en van de hoogste prioriteit . Infrastructurele elementen zoals administratie databases , webapplicaties en de zoekindex komen volgend . Omdat geen enkele back-up oplossing kan adequaat inspelen op de behoeften van beide , best practices raden om aparte back-up strategieën . Als, bijvoorbeeld , u wilt back-ups met behulp van SharePoint presteren ingebouwde hulpmiddelen , kan de Office SharePoint Server Centraal beheer hulpmiddel goed zijn voor infrastructuur -elementen , maar omdat het negeert siteverzamelingen en is het niet mogelijk om back-ups te plannen , is ongeschikt voor de kern inhoudelijke data . Opslag eisen , back-up frequentie en methode - volledige , differentiële of incrementele - moet passen bij de behoeften van uw bedrijf en verschillend voor elk gegevenstype kan
Low - Level Bescherming /gegevens . Opties herstel

Zodra u de juiste backup- strategie op zijn plaats , kijk naar de extra eindgebruiker en enterprise recovery functies die SharePoint Server 2007 biedt . Met uitzondering van verwijderde sites, een multi - level Prullenbak kunnen eindgebruikers om verwijderde gegevens en de website het om gegevens van een geleegd Prullenbak halen . Enable Content Versioning zodat eindgebruikers op te slaan en te beschermen van een of meer kopieën van een origineel document . Gebruik de Records Management functie te scheiden , opslaan en beheren van juridische , regelgevende en zakelijke documenten .
Ramp Recovery

Platform falen
kunt uw SharePoint Server omlaag te brengen in een kwestie van seconden . Timing is cruciaal in een ramp recovery en een goed plan bevat vloeibare beschikbaarheid opties . Best practices suggereren het creëren van een " warme " SharePoint Server 2007-omgeving met behulp van technieken zoals SQL mirroring of log scheepvaart . Een standby SharePoint Server die u kunt activeren op een nieuwe locatie zal het minimaliseren van downtime en geeft u de tijd om de nodige correcties aan te brengen in de primaire SharePoint Server .

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Wat is een PLF -bestand? 
·Wat is het belang van het bijh…
·Kan Alexa Detect Proxy ? 
·Wat is een SCORM API -adapter …
·Overwerk functie in Google Doc…
·Hoe maak je een Beeping van ee…
·Hoe te Extract to IMG Van PBP 
·Wat is een ASCII- importeur /e…
·Zal nette Ontvangst Software W…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Mail Merge gege…
Het automatisch laden Automatische Spell…
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Hoe je verloren gegevens in Windows XP h…
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
  Software Articles
·Hoe te Macro's bevestigen aan alle in Ex…
·Wat is Turbo webpagina Acceleration ? 
·Hoe te Audio van Online Radio Stations o…
·Hoe te Curve een afbeelding in GIMP 
·Norton One Button Checkup Problemen 
·Relational Database Design duidelijk uit…
·Hoe maak je een Engineer update in Team …
·Hoe kan ik iTunes Transfer naar een ande…
·Hoe te stoppen Media Flash pop-ups 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com