Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Alternatieven voor Microsoft Streets & Trips
Microsoft Streets & Trips is GPS software voor uw laptop en is een van de meest populaire betaalde software- programma's voor GPS doeleinden . Enerzijds volgens Microsoft , is nauwkeurig , heeft vele functies en is eenvoudig te gebruiken . Aan de andere kant , volgens sommige gebruikers rapporten over de Microsoft Support Forum pagina , veel gebruikers problemen met de software , dwingt hen om te zoeken naar haalbare alternatieven . De vraag is , zijn er alternatieven zo goed als Microsoft Streets and Trips ? Reizen per GPS
GPS route gevonden in blauw p Dit is een GPS en gids voor uw laptop , waardoor het gemakkelijk te vinden waar je bent op de weg. U kunt pre - programma uw startlocatie en bestemming , zelfs voordat u uw auto , die helpt je niet te laten afleiden tijdens het rijden in te voeren . Deze software heeft ook audio met video en kan je turn - by - turn aanwijzingen je kunt horen geven . De software heeft ook een uitgebreide collectie voor populaire gidsen voor als u op vakantie bent of op zoek zijn naar nieuwe plaatsen om te reizen . Voor meer informatie, bezoek TravelByGps.com .
Garmin nRoute
Europese kaart

Deze software is ook voor de laptop . De belangrijkste eigenschappen zijn turn - by - turn instructies , audio herinneringen vóór het maken van bochten , automatische herberekening van de locatie en de kaart als je uit de koers gaan , en makkelijk af te lezen op het scherm . Dit systeem werkt ook met alle andere Garmin GPS -systemen . Voor meer informatie, bezoek Garmin.com .
DeLorme 2010
Wereldkaart

De DeLorme Straat Atlas 2010 is de nieuwste toevoeging omdat het net uitgebracht op 14 september , 2009 . Deze versie komt met vele nieuwe functies , met inbegrip van de intuïtieve EZ Nav Wizard , waardoor het hebben om te leren van de andere functies een betwistbaar punt . De Nav wizard EZ doet alles voor u met een klik van een knop . Dit is ook een nadeel , want als een of andere reden het niet werkt en je nodig hebt om het te gebruiken , maar weet niet hoe de DeLorme bedienen zonder dat, zal je verloren gaan als hoe je opzoeken richtingen. Een ander probleem is de kaart voor Canada zijn slechte kwaliteit en niet nauwkeurig . Voor meer informatie, bezoek DeLorme.com .
IGuidance 2009
Laptop GPS-software in gebruik p Dit is basic laptop GPS-software die wordt geleverd met een groot aantal nieuwe functies, waaronder Point of Interest ( POI ) opzoeken , het gebruik van historische verkeersgegevens te waarschuwen voor mogelijke toekomstige verkeersproblemen , 3D kruising weergave van meer dan 3.000 Amerikaanse kruispunten en een on - screen help-knop op elk scherm , onder andere functies . Een optionele help-bestand dat in PDF-formaat en geladen op een 4GB USB-drive wordt geleverd kunnen afzonderlijk worden gekocht . De USB drive echter geblokkeerd en kan niet worden gebruikt voor andere doeleinden . Voor meer informatie, bezoek iNavCorp.com
PC Navigator
Gedetailleerde stadskaart

Kaart Factor PC Navigator 8 heeft drie nieuwe releases - . Een voor de Verenigde Staten en Canada , een voor Europa en een versie voor Europa speciaal voor vrachtwagens. Alle drie softwareversies zijn GPS laptop softwarepakketten die gedetailleerde kaarten van het land van de release en de stembegeleiding bij wijze van turn-by - turn navigatie hebben . De versie voor vrachtwagens wordt geleverd met extra software om de route op basis van de hoogte van de vrachtwagen en het gewicht dimensies te optimaliseren . Voor meer informatie, bezoek MapFactor.cz .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Hoe te Thunderbird e-mail in W…
·Wat is een QuickPlay SlingPlay…
·Software te gebruiken Met Open…
·Hoe je dingen Flip in Open Off…
·Hoe Network vormen te tekenen …
·Hoe te Large Video's uploaden …
·Wat betekent Rechtvaardig Marg…
·Open Source ISO Gereedschap 
·Hoe te Geïmporteerde Blender …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik BitDefender Downloaden naar U…
·Hoe maak je een projector op een compute…
·Hoe te Ingezoomd documenten in Adobe Rea…
·Hoe maak je een foto in GIMP Draai 
·Hoe maak je een WPL -bestand converteren…
·How to Get Rid van Random Lines in Word 
·Hoe Page Breaks invoegen in Microsoft Ex…
·Hoe maak je een Student Toeschouwers Ros…
·Hoe te Fonts in Microsoft Office 2007 em…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com