Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
How to Get Rid van Random Lines in Word
Besprenkeld rond immer aanwezige tabbladen en linten Microsoft Word 's zijn een verscheidenheid van instrumenten die kunnen leiden tot het ontstaan ​​van lijnen in een Word-document . Hoewel deze lijnen zou kunnen lijken willekeurig te zijn , de software voelt het heeft een reden om ze in uw document . Dit betekent niet dat ze permanent , het betekent alleen dat je elke schijnbaar willekeurige lijn moeten onderzoeken en te achterhalen wat de reden van zijn aanwezigheid voordat u deze verwijdert . Met Word , veel van deze diagnoses zijn snel en zullen pagina's lineless vertrekken . Instructies

Open Microsoft Word 1 . Klik op het tabblad " File " , en klik op ' Openen '. Zoek het document met de willekeurige lijnen te verwijderen , en dubbelklik op de bestandsnaam om het te openen in een nieuw Word- venster . Kopen van 2

Controleer de pagina-achtergrond , die afbeelding een designer lijn hebben gehad of textuur ingevoegd . Klik op het tabblad " Pagina-indeling " , klik op de "Pagina Color " knop op het lint , en selecteer ' No Color '.

Scroll 3 aan een klikbare lijnen , ook wel bekend als vormen, op de pagina . Klik eenmaal op een lijn om deze te markeren . Afhankelijk van de breedte /dikte van de lijn , zou je moeten klikken om het een paar keer om daadwerkelijk te markeren . Druk op de toets " Delete" om het van de pagina te verwijderen . Herhaal dit voor extra vorm lijnen op de pagina .

Beoordeling 4 het document voor een lijn die zich uitstrekt over de bovenkant en /of onderkant van de pagina , symboliseert een kop-of voettekst . Dubbelklik ergens rond de lijn naar de kop-of voettekst en de rest van de pagina te openen wordt grijs . Gebruik de cursor om de gehele header tekst te markeren , indien van toepassing , en alle van de ruimte rondom beide zijden van de lijn . Druk op de toets " Delete " om de header en de lijn te verwijderen . Klik op de " Close Koptekst en voettekst " knop op het lint .
5

rechtermuisknop op een woord , zin of paragraaf waar Word schijnbaar willekeurige lijnen, die groen of rood wordt standaard zou kunnen zijn heeft geplaatst . Beoordelen van de pop - up venster . Woord is het aanbieden van hints dat hij denkt dat er iets is verkeerd gespeld of toont onjuiste grammatica . Volg suggesties van Word , herschrijven van de tekst of klik op " Negeren " om de lijnen te verwijderen op dat deel van de pagina , en vervolgens naar het volgende hoofdstuk waar deze lijnen verschijnen en herhaal .
< br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te stoppen met de productc…
·Hoe te verwijderen Office XP P…
·Hoe kan ik Print CD Labels Van…
·Hoe je Screenshots Neem het op…
·Hoe te uitlijnen van een afbee…
·Wat is Visual Editor in Linux …
·Hoe maak ik een VectorTekening…
·Hoe maak je een PNG -bestand t…
·Hoe je adressen afdrukken op C…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·XP Taalhulpjes 
·Hoe te streamen Cache een Video 
·Gratis RealPlayer Installatie 
·Hoe je QuickTime gebruiken met MOV -best…
·Hoe maak je een Microsoft Marge Bar Get …
·Hoe te Audio MP3 converteren naar MPG 
·Hoe te ASF , AVI en FFMPEG 
·Hoe de Menu opdrachten Pas in Excel 2007…
·Hoe te InDesign exporteren naar JPG 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com