Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Software te gebruiken Met Open Atrium
Open Atrium is open source software gericht op het beheer, de coördinatie en communicatie projecten . Teams uitvoeren van projecten alsook projectmanagers , ontwikkelaars en groepen die functionele tools voor samenwerking nodig kan Open Atrium gebruiken . Organisatie of groepsgrootte is irrelevant en iedereen op zoek naar een robuust management tool kan Open Atrium in hun voordeel gebruiken . Software

Project Flow en Tracker
is een van de vele plug - ins die u kunt gebruiken met Open Atrium . Dit is waar de open source functionaliteit is handig , er zijn veel bronnen ontwikkelen geloofwaardige plug - ins voor Open Atrium . Drupal - gebaseerde software eenvoudig worden geïntegreerd met Open Atrium omdat Open Atrium zelf is gestructureerd op een Drupal platform. Andere software bevat Scrum voor complexe projecten , Bazaar voor versiebeheer en Trac plugins voor issue management .
Voordelen

Open Atrium
biedt dashboards met snapshots van groepsactiviteiten , mogelijkheden voor het volgen voor to-do en takenlijsten , samen met prive- agenda's , wiki's en blogs voor elke groep . De Drupal community werft Open Atrium als de vervanger van Basecamp , die , " met meer dan drie miljoen gebruikers , is de benchmark van het online project management , " volgens PC Mag.com . Interessant , gratis versie Basecamp biedt slechts een project , terwijl Open Atrium is volledig gratis voor zo veel projecten als je wilt.
Overwegingen

Er zijn vele web middelen instrueren de installatie van de software maar aanpassen software kan een probleem vormen voor een persoon die geen technisch sterk . Een beetje kan programmeren en kennis van Drupal - gebaseerde software is essentieel om het meeste uit de software . Ook moet je volledige kennis hebben van de functionaliteit van de Open Atrium zelf en de aanpassingen die mogelijk zijn . Open Atrium 's core ontwikkelaars, Fase 2 , biedt fee - based klantenservice ondersteuning , maar u kunt ook gratis antwoorden te vinden op de Open Atrium community site ( community.openatrium.com . )
Tips < br >

Voordelen
die voortvloeien uit de verschillende software- opties zijn afhankelijk van de gebruiker nodig . Bijvoorbeeld , de Project Flow en Tracker plug-in is vooral gunstig voor de volledige controle over uw team , haar kerntaken en segregatie van de work flow die het team moet uitvoeren in de loop van het project . De beste eigenschap van Open Atrium kan zijn dat u de nodige wijzigingen aan de software zelf kan maken , krijgen nieuwe plug - ins en wijzig de functies op wil. Hierin kan een optie voor managers die extreem eisen van hun software. Bedrijven die Open Atrium gebruiken omvat overheidsinstellingen het Department of Homeland Security , George Mason University in Georgia en het Science Museum of Minnesota .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Hoe je META Tags in Joomla SEO…
·Hoe te Vim configureren zonder…
·Hoe kan ik een wachtwoord in O…
·Afdrukken vanaf Captivate 5 
·Hoe een Emerge Sandbox Error F…
·Hoe je WordPress Theme 2.9 upl…
·W3 Total Cache kleineren Tips 
·Hoe kan ik WordPress blog-beri…
·Hoe te NRPE compileren Met een…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Trails 2 Dirt Bike Games 
·Hoe te gebruiken de Release Muisklik in …
·Hoe gebruik Excel om een Quoten Systeem …
·Hoe kan ik Dictionary In Word ? 
·PowerPoint Tutorial : Citaten 
·Visio exporteren naar PowerPoint 
·Het automatisch laden Achtergrond Saving…
·Hoe maak je een grafiek met behulp van l…
·Hoe de klassieke Windows Movie Maker Vie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com