Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik Dictionary In Word ?
Microsoft Word 2007 is uitgerust met een woordenboek functie . Het is echter vaak niet voldoende voor gespecialiseerde woordenlijsten zoals die worden gebruikt in de wetenschappen , geneeskunde en sociale wetenschappen , of voor andere talen dan het Engels . U kunt uw eigen aangepaste woordenlijst maken of voeg een reeds bestaande woordenboeken naar Word . Toegang Woordenboek Instellingen

Klik op de Microsoft Office- knop aan de linker bovenhoek van het Word-venster en kies " Opties voor Word " van de onderkant van het menu dat verschijnt . De " Opties voor Word " dialoogvenster verschijnt , klikt u op " Controle " aan de linkerkant . Een venster " Proofing " verschijnt aan de rechterkant . Onder het kopje " Bij het corrigeren van de spelling in Microsoft Office -programma's , " klik op de knop " Aangepaste woordenlijsten . " Er verschijnt een dialoogvenster .
Het toevoegen van een reeds bestaande Custom Dictionary

Als je een reeds bestaande aangepaste woordenlijst hebt gedownload van een andere bron ( een voorbeeld is Hosford Medisch Algemene Dictionary ) , volg de aanwijzingen in Toegang woordenboek Instellingen , en klik op "Add . " Zoek het bestand op uw computer , selecteer het , en klik op "OK . " U keert terug naar het vak " Opties voor Word " .
een nieuwe custom Dictionary

aanmaken van een eigen woordenlijst is een goede idee als je een gespecialiseerde woordenschat ( bijvoorbeeld product - of bedrijfsspecifieke terminologie ) die je niet nodig hebt om de hele tijd te gebruiken. Bijvoorbeeld , zou je niet dat woordenboek nodig hebben om persoonlijke brieven of creatieve stukken te schrijven . Echter, als Word is het vangen van termen die u wilt gebruiken in al uw schrijven , klik dan op " Add" tijdens een spellingcontrole toe te voegen aan woordenlijst van Word .

Maken of bewerken van een nieuwe aangepaste woordenlijst , volg de aanwijzingen onder Toegang Woordenboek Instellingen . Voor een nieuw woordenboek , klikt u op " New ", voer de naam van uw nieuwe aangepaste woordenlijst in het dialoogvenster dat verschijnt , en klik op 'Opslaan'. Om woorden uit de aangepaste woordenlijst toevoegen of verwijderen , selecteert u het woordenboek dat u wilt bewerken , en klik op "Bewerken Word list ... " Voer een nieuw woord in het tekstvak en klik op ' Voeg toe ', of selecteer een woord uit het woordenboek lijst en klik op 'Verwijderen'. herhalen als nodig is .
< br > Uw Aangepaste woordenlijst

op de " Proofing "-scherm , weer onder " bij het corrigeren van de spelling in Microsoft Office -programma's , " haal het vinkje , indien aanwezig , naast ' Suggestie alleen van de belangrijkste woordenboek . " dit laat Word uw nieuwe aangepaste woordenlijst in spellchecks gebruiken . Als u niet wilt aangepaste woordenlijsten gebruiken , controleer dit vak. Wilt u alleen een subset van uw aangepaste woordenlijsten gebruiken op elk gewenst moment , volgt u de aanwijzingen onder "Toegang woordenboek Settings " en vervolgens deselecteren alle woordenboeken die u niet wilt gebruiken in de spellingcontrole .
< br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·WordPad Crashes 
·Hoe je informatie Purge in Wor…
·Hoe kan ik een adres Underscor…
·Hoe te openen Mac Document Pag…
·Hoe kan ik een formulier maken…
·Hoe kan ik Vormen & Things Tij…
·Hoe je tekst Turn Into Frequen…
·Hoe te Template Toepassen om W…
·Hoe te verzendetiketten in Wor…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Headers in Word 2007 oplossen 
·Hoe kan ik een gebruiken IF statement om…
·Waarom Word-documenten Draai naar WordPa…
·Hoe kan ik comprimeren mediabestanden vo…
·Hoe te gebruiken Norton Internet Securit…
·Hoe te AutoAanvullen gebruiken in Word 
·Geanimeerde kerst tutorials voor Photosh…
·Hoe te verwijderen Adobe Dreamweaver 
·Hoe te Dreamweaver verplaatsen naar een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com