Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Headers in Word 2007 oplossen
Een ' header ' op Microsoft Word is een ruimte bij de verrekening van de rest van het document top . Headers bevatten belangrijke informatie over het document zelf . Zo kunt kop bedrijfslogo's , de bestandsnaam en het pad , je naam , de paginanummers , clip art , commentaren , de datum , telefoonnummer en faxnummer en meer bevatten . Headers zijn een handige manier om uw publiek op de hoogte van de vele verschillende details van het document te houden en te helpen dienen als een snelle referentie-instrument . Instructies Header op de eerste pagina verschillen van die in de rest van het document
1

Klik op de knop "Start" of orb op de linkerbenedenhoek van het scherm en richt je cursor naar " Alle programma's . " Scroll in alfabetische lijst naar beneden naar " Microsoft Office " en klikt het, samen met de " Microsoft Office Word 2007 . " Kopen van 2

Dubbelklik op de top van het document , waar sprake is van witte ruimte . Het tabblad header " Ontwerp" zal verschijnen op de top - rechts van het lint .
3

Klik op de " Eerste pagina afwijkend " vakje rechts van het tabblad " Ontwerp" , onder de rubriek "Opties " . Als u wilt geen header te laten zien op de eerste pagina ( en enkel de eerste pagina ) , vinkt u de " Eerste pagina afwijkend " optie en verwijder alle van de inhoud op de eerste pagina van de koptekst 's . Andere header ontwerp-opties worden hier getoond als goed, met inbegrip van " Verschillende oneven en even pagina's " en " Show Document tekst . " Klik op een van hen toe te passen op uw eigen Word-document .
Neem Uw Naam en Andere Document Properties in de Header
4

Dubbelklik ergens op de zeer top van je Microsoft Word-document waar er witte ruimte . Het tabblad header "Design " verschijnt aan de rechterkant van het lint .
5

Klik op de " Quick Parts " knop aan de linkerkant onder de categorie " Insert " .
6

Beweeg uw muis punt over de eerste optie , " Document Object . " Om uw naam toe te voegen aan de header , klik op " Author . " Er zijn 14 andere document eigenschappen die u kunt toevoegen aan uw Word-document . Klik op een van hen om ze toe te voegen aan je kop .
Verwijder de Header
7

Klik op de witte ruimte ergens in het document .
8

Klik op de tweede tab aan de linkerkant van het lint , het label " invoegen . " Klik op de de " Header " knop in het midden van het lint , onder de " Koptekst en voettekst " categorie .
9

Klik op " Verwijder Header " aan de onderkant van de drop - down menu . Dit zal al uw headers toegepast op het document .
In de File Pad naar de Header
10

Dubbelklik ergens in de witte ruimte aan de bovenkant van het Woord te verwijderen document . Dit zal een nieuwe tab te openen , het label "Design . "
11

Klik op " Quick Parts " op de linkerkant van het tabblad , in de categorie " Insert " van het lint . Klik op de tweede optie , het label " Veld .... "
12

Scroll naar beneden naar " File Name " aan de linkerzijde van het dialoogvenster onder " Veldnamen " en klik erop . Klik op een van de formaat opties in het midden van het dialoogvenster . Klik op de " Add pad naar bestandsnaam " vakje op de rechterbovenhoek . Klik op de "OK" knop aan de onderkant . Opmerking : . Het document moet worden opgeslagen voordat u een bestand pad plaatst

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een CV op WordPerf…
·Hoe de tekst in Office Word 20…
·Hoe te Briefpapier in Word 200…
·Hoe kan ik een nieuwsbrief in …
·Hoe kan ik controleren een Wor…
·Hoe je alle items op het klemb…
·Hoe maak je een zin maken met …
·Hoe de Schaduw Pointer Get Bac…
·Hoe te Adresetiketten maken in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Media Player gebruiken in plaats …
·Hoe volledig verwijderen Norton Security…
·Hoe je Office 2003 User Settings tab Int…
·Hoe te Films converteren naar MP4 met Ha…
·Hoe kan ik New Sounds Into Proteus X 
·Hoe spyware blokkeren Install 
·Hoe maak je een 3GP codec in Windows Med…
·Hoe te verwijderen Trend Micro PC - cill…
·Hoe te openen . Bin & . Cue Bestanden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com