Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een 3GP codec in Windows Media Player afspelen
Om een ​​3GP- codec af te spelen op de computer uitgerust met Windows Media Player , moet je eerst vinden de codec online , zorg ervoor dat de codec is compatibel met het besturingssysteem van uw computer en installeer vervolgens de codec op uw machine . Dit is een eenvoudig en gemakkelijk proces dat kan tot 10 minuten , afhankelijk van de snelheid van de computer . Merk echter op dat hoewel dit kan gemakkelijk worden gedaan , Microsoft aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het downloaden en het gebruik van software van derden . Instructies
1

Zoek de juiste codec om de video af te spelen . Een codec is software die wordt gebruikt voor het comprimeren of decomprimeren liedjes , video's en andere digitale mediabestanden . Windows Media Player en andere media - afspelen van programma's maken vaak gebruik van codecs om te spelen en creëren van digitale mediabestanden . Codecs zijn software van derden , en de standaard Windows en Media Player automatisch vinden en installeren van de meest populaire codecs , zoals MP3 en Windows Media Audio /Video . Maar hoewel veel nonpreinstalled codecs veilige en legale zijn , Microsoft noch beveelt noch onderschrijft derden codecs of codec installateurs . Het bedrijf heeft echter raden op zoek naar een codec op naam op het Internet . In dit geval zou u een zoekopdracht uit te voeren " 3GP codec . " Kies uit de vele software- sites bieden gratis downloads van de codec . Kopen van 2

Lees de specificaties om ervoor te zorgen dat de codec compatibel is met het besturingssysteem van uw computer . Codecs kan worden geschreven voor de 32 - bits of 64 - bits besturingssystemen . Als u een 32-bits codec op een 64 - bits besturingssysteem , of vice versa te installeren , is het mogelijk dat Windows Media Player niet zou kunnen alle bestanden die de codec nodig spelen . Als je niet weet van de computer bitsnelheid , kunt u vinden door te klikken op de knop "Start " in de linkerbenedenhoek van het bureaublad , klik op het pictogram " My Computer " . Daarna , klik op de " View -systeem Information " -knop op de kolom aan de linkerzijde .
3

Download en installeer de codec . Nadat u een site van waaruit u kunt codecs downloaden gratis hebt gevonden , volgt u de instructies van de site voor het downloaden van de codec . Over het algemeen zult u klikt op een download link naar het bestand op de harde schijf van uw computer kopiëren . Afhankelijk van uw computer en de methode van de internetverbinding , kan dit variëren van een paar seconden tot een paar minuten .
4

Nadat het bestand is gedownload , klikt u op het 3GP- bestand dat u wilt afspelen . Met de codec is geïnstalleerd , moet het bestand nu openen en af te spelen met Windows Media Player .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe een M4V converteren naar e…
·Hoe maak je een MVI convertere…
·Hoe WMA -bestanden naar AVI -b…
·Hoe te exporteren naar Factory…
·Hoe naar MOV converteren naar …
·Hoe u een DVD - R DL formatter…
·Hoe je audiobestanden uploaden…
·Wat kan ik doen met een M2T be…
·Hoe kan ik TV Shows Download o…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie Ips ? 
·Hoe je Quicktime Progressive Downloads C…
·Hoe je een AVI Video Gratis 
·Hoe maak je een titel te verdienen op ee…
·Hoe kan ik een document converteren naar…
·Hoe kan ik een DVR Burn Van iTunes 
·Waarom zijn EPS -bestanden Muddy in Word…
·Hoe je Tekst Illustraties invoegen in Op…
·Hoe naar Place lengte en breedte Met Geo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com