Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Geanimeerde kerst tutorials voor Photoshop
Kerstmis is een tijd vol met vrolijke en ontspannende beelden . Veel mensen willen hun eigen kerst foto's of zelfs animaties die ze kunnen plaatsen op hun websites of desktops te creëren . Adobe Photoshop is s goed programma voor het maken van eenvoudige kerst animaties . Met de introductie van Photoshop CS3 , Adobe voegde een krachtige animatie -functie direct in het programma dat kan worden gebruikt voor het aangename en indrukwekkende animaties te creëren . Plan de animatie

Gebruik een potlood en papier te storyboard uit uw ideeën voor uw kerst animatie . Bepaal hoeveel frames je wilt en hoe groot u het wilt . De grootte en de resolutie wordt bepaald door het beoogde gebruik . Als u wilt kleine animatie voor uw webpagina, kan de animatie zijn navenant klein , maar als het bestemd is voor uw bureaublad , moet u de grootte hetzelfde als de desktop-instellingen te maken . Je moet ook een algemeen thema of idee . Bijvoorbeeld , wilt u misschien een scène waarin grote vlokken sneeuw vallen langzaam over een achtergrond van bomen hebben .
Het creëren van de Graphics

Het volgende deel van het proces wordt het instellen van zaken in Photoshop . Om dit te doen , opent Photoshop en selecteer " File " en " Nieuw . " In het dialoogvenster dat wordt geopend , maakt de breedte en hoogte in pixels wat je ook op tijdens de planningsfase besloten . Nu wil je de functie " Verfemmergereedschap " in combinatie met de " Selection " instrumenten om achtergrondkleuren voegen gebruiken . Bijvoorbeeld , wilt u misschien een strook van wit naar de grond en een licht blauw voor de hemel toe te voegen . Om een ​​aantal fundamentele boom vormen toe te voegen , selecteert u het gereedschap " Pen " en in de opties aan de top veranderen in " Custom Shape . " Verander de " voorgrond " kleur in groen en selecteer de " Boom " preset van de opties . Teken enkele bomen op de achtergrond laag.

Vervolgens je op de " New Layer " icoon aan de onderkant van de " Lagen " venster klikt . Het creëren van afzonderlijke lagen voor de geanimeerde items zoals sneeuwvlokken die u zal toevoegen is van vitaal belang om de animatie proces . Verander de " voorgrond " kleur naar wit . Verander nu de " Custom Shape " ingesteld op een van de sneeuwvlok vormen . Wil je schilfers van verschillende grootte over het doek te trekken , zelfs als je ze heel goed over de witte grondoppervlak kunnen zien .
Het creëren van de animatie

animeren de afbeeldingen die u zojuist hebt gemaakt is heel simpel . Selecteer " Window " en klik op " Animation . " Een tijdlijn verschijnt onderaan met slechts een frame . Klik op de " Duplicate " icoon onder de tijdlijn om een tweede frame te creëren . Met geselecteerd de eerste frame , gebruikt u de functie " Verplaatsen " om de laag met de sneeuwvlokken sleept tot de onderkant van de laag raakt net de horizon lijn . Klik nu op het icoon " Tweening " en kies het aantal beelden dat u wilt toevoegen tussen de twee belangrijkste frames . Photoshop zal alle beweging in deze extra frames automatisch creëren.

Nu moet je je animatie eruit te komen in een formaat dat u kunt gebruiken . Selecteer " File " en klik op " Opslaan voor web en apparaten " als u een GIF- bestand dat u kunt gebruiken op het web of op uw bureaublad te maken . Als u een videobestand zoals AVI of kalk wilt , selecteer " File " en vervolgens "Exporteren " en klik op " Render video . " In het dialoogvenster dat selecteert het bestandstype en de instellingen die u wilt en klik opent ' Render . "

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe om uw eigen Game voor Soft…
·Hoe maak je 2D computer maken …
·Hoe te bewerken ActionScript i…
·Hoe maak je een Flash Banner M…
·Hoe te Heldere Koplampen maken…
·Hoe te Achtergronden in After …
·Flash animatieprogramma's 
·Hoe om te verhuizen naar een s…
·Hoe je eerdere versies van Fla…
  Related Articles
Word 08 Tutorials 
Hoe je Christmas Snow Fonts Maak 
Hoe kan ik een adreslabel maken voor ker…
Hoe te Animated GIF's gebruiken 
Hoe maak je een Animated Avatar Pick 
Hoe te downloaden en installeren Animate…
Hoe maak je een Animated Heart Voeg een …
Hoe te converteren naar Animated GIF 
Hoe te Animated GIF afbeeldingen Resize 
  Software Articles
·Songbird Maakt niet importeren in de iTu…
·Wat is antivirusbeveiliging ? 
·Hoe om tekst te verwijderen in Paint 
·Wat zijn Powerpoint Templates ? 
·Hoe te streamen van video op Windows Med…
·Windows Movie Maker op Windows Vista rea…
·Photoshop CS2 Vs . CS3 
·Het wijzigen van de kleuren van SAP Layo…
·Hoe stop ik Malware Van Popping Up? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com