Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Open - Source HTML & XML Editors
Er zijn veel grote namen commerciële website authoring tools en HTML- editing programma's beschikbaar , vooral voor het Windows-besturingssysteem . Maar misschien bent u op zoek naar een alternatief voor deze vaak dure opties , of misschien heb je een alternatief dat zal draaien op je Linux- computer nodig . Je hoeft niet om het gebruiksgemak en de diepte van de feature set te offeren wanneer gij naar HTML en XML editors die zijn Open - Source , het maakt niet uit of u werkt met Windows , Mac OS of Linux . Voordelen van Open - Source Programs

Open - Source software is software waarvan
makers niet hun code merkgebonden houden . Dat betekent dat ontwikkelaars niet moeten een vergoeding betalen aan aanverwante producten te ontwikkelen , en kan de code gebruiken als een startpunt om een andere versie van het product te ontwikkelen . Open - Source software is vaak gratis beschikbaar voor gebruikers. Vanwege deze beide feiten , gebruikers van specifieke Open - Source applicaties zijn vaak zeer gepassioneerd over het product en bereid om anderen te leren om het te gebruiken als een manier om in de gemeenschap van gebruikers , wat vaak betekent kwaliteit middelen beschikbaar zijn voor de software . Een ander voordeel van deze programma's is dat ze de neiging om beschikbaar te zijn voor het Mac OS en voor verschillende versies van Linux en niet alleen voor Windows , want het doel is om ze beschikbaar te maken voor gebruikers in plaats van winst te maken .
< Br >
Kenmerken van Open - Source HTML Editors

Open - Source software
is een voorbeeld van een uitzondering op de regel dat je krijgt wat je betaalt voor . Ondanks het feit dat gratis beschikbaar , Open - Source software is vaak van hoge kwaliteit met vele goede eigenschappen . Bijvoorbeeld , de Bluefish HTML editor heeft wizards om u te helpen de slag te gaan , KompoZer heeft een ingebouwde FTP- module , en Seamonkey is eigenlijk een hele suite van programma's , waaronder een web browser , e-mail en IRC clients , evenals een HTML authoring tool ( vergelijkbaar met de Netscape software van een eerder tijdperk ) . De meeste Open - Source HTML en XML editors ook CSS gereedschap en WYSIWIG functionaliteit , onder andere functies .
Voorbeelden van Open - Source HTML Editors

Voorbeelden van Madame Open - Source HTML editors bevatten Bluefish , Amaya , KompoZer , Nvu , Seamonkey en Notepad + + . De meeste van deze programma's zijn beschikbaar voor Windows , Mac OS en Linux , met uitzondering van Notepad + + , die werkt alleen in Windows . Deze programma's kunnen worden gedownload vanaf verschillende plaatsen op het internet , vanuit hun eigen websites en gebruikers- community-sites en sites zoals SourceForge , een site die de ontwikkeling en distributie van Open - Source software stimuleert .
< Br >

Previous: Next:
  Open Source Code
·Hoe te Pointers gebruiken in f…
·Hoe een project toe aan CVS 
·Wat is het Opus systeem ? 
·Automatische Object Methoden v…
·Wat is de betekenis van de Ope…
·Wat is OpenOffice Math ? 
·De geschiedenis van Open Offic…
·Hoe je floating point getallen…
·Hoe een Mail Server gratis met…
  Related Articles
Het automatisch laden Automatische Spell…
Hoe kan ik HTML gebruiken op de PalmOne …
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Hoe te converteren naar html mail naar t…
  Software Articles
·Hoe te Draden in Photoshop Verwijder 
·Hoe je 2003 Microsoft Woorden Stel maak …
·Hoe om te beslissen welke datatype te ge…
·Hoe je de notulen Rond in Excel-werkblad…
·Hoe te creëren en afdrukken van een Fly…
·Hoe te werken met bankrekeningen in Quic…
·Veldtypen in Drupal 
·How to Set Up een Capital Equipment acco…
·Hoe gebruik ik Dragon SpeakingNaturally …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com