Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
OpenOffice HTML bewerken Gereedschap
OpenOffice is een volledig functionele office suite van producten die gratis beschikbaar op de meeste systemen . OpenOffice is gericht op alle van de functionaliteit van een applicatie suite , zoals Microsoft Office , te nemen en bieden het aan geen kosten aan de klanten . De mogelijkheid om HTML-documenten maken en bewerken is een van de vele functies van de suite . OpenOffice HTML Editor

OpenOffice
biedt een HTML- editor met het tekstverwerkingsprogramma . Dit editing tool is vrij basic en heeft een paar tools om beginners te helpen bij HTML , zoals auto- opmaak . Meer geavanceerde programmeurs kan worden uitgeschakeld door deze editor als de opmaak functie Automatisch zal uw code te wijzigen als u niet de voorgeprogrammeerde basis formaat keuzes volgen .
Visual Web Developer

De Microsoft Visual Web Developer kit is een volledig functionele editing suite die kan werken met OpenOffice . Een van de belangrijkste voordelen van dit programma is dat het u toestaat om eenvoudig op standaarden gebaseerde websites die functioneel zijn op verschillende besturingssystemen en mobiele apparaten te creëren . Met dit programma kunt u schone HTML-opmaak voor websites te maken en weet dat het zal precies de manier waarop je wilde dat het kijken kijken , maar je krijgt niet zoveel hulp zoveel opmaak voor beginners als jij uit de OpenOffice HTML-editor .
PageBreeze

PageBreeze
is een gratis , open source HTML- editor die visuele en HTML-tag modi heeft . De editor is ontworpen zeer werkbaar te zijn zonder ingewikkelde leercurve voor mensen die nieuw zijn het. U kunt ook schakelen tussen HTML -code modus en visuele wijze die direct reageren wanneer een wijziging wordt aangebracht op een van beide. Daarnaast wordt de visuele modus gebouwd op Microsoft Internet Explorer die ervoor zorgt dat alles wat je ziet , terwijl codering hetzelfde blijft wanneer u de website .
HTML- Kit

HTML Kit is een volledig functionele editing tool die werkt voor HTML evenals vele andere codering formaten . Het belangrijkste voordeel van HTML- Kit is dat het beschikt over honderden downloadbare gebruikers gemaakte plug - ins . Deze plug - ins zorgen aanpassingsvermogen als HTML Kit kan worden gewijzigd en verbeterd zonder nieuwe software te kopen . Een plug-in , bijvoorbeeld , is HTML Tidy , die ervoor zorgt dat de HTML -code u voldoet aan de standaarden gebaseerde websites . HTML Tidy zal ook suggesties over codering op basis van het ontwerp dat u probeert te implementeren .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Open Source Process Mapping Ge…
·Alternatieven voor Apt - proxy…
·Hoe maak je een patch maken vo…
·Hoe te wijzigen Java Runtime 
·Hoe te decoderen GPG gebruiken…
·Hoe maak je een Lightbox -Like…
·Hoe je Java Applet leren 
·Hoe te MATLAB code Run in Octa…
·Hoe te MapServer gebruiken 
  Related Articles
Hoe te Toevoegen Clip Art aan OpenOffice…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je een koptekst in een OpenOffi…
Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe kan ik HTML gebruiken op de PalmOne …
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Hoe te converteren naar html mail naar t…
Hoe te converteren naar HTML DOC 
  Software Articles
·Welke poorten Symantec Backup Exec gebru…
·Hoe de Windows Media Player gebruiken 
·Hoe Film- Clips Capture 
·Hoe Video Sync Van Een Camera om audio v…
·Hoe DLL -bestanden identificeren 
·Download Free Movies & Burn Them op DVD 
·Wat is de extensie . CC ? 
·De Elementen van het Excel 2007 Venster 
·Hoe Set Up Auto Tune in FL Studio 9 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com