Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
De Elementen van het Excel 2007 Venster
Met behulp van Excel-spreadsheets is de moeite waard voor veel verschillende soorten van professionals , van administratieve medewerkers samenstellen mailinglijsten , te OCMW voorbereiding van de jaarrekening . De eerste stap tot het ontsluiten van de vele tijdbesparende gebruik van een Excel-spreadsheet is om de verschillende elementen van het Excel-venster te begrijpen . De voornaamste elementen zijn de Microsoft Office- knop , werkbalk Snelle toegang , lint , vak , formulebalk , etiketten , werkblad , navigatie- tabs en de statusbalk . Microsoft Office-knop

De Microsoft Office- knop
is te vinden in de linkerbovenhoek van het Excel-venster . Je kunt het herkennen aan de vier kleuren Microsoft Office symbool . Als u op de Office- knop opent een menu . Aan de linker kant van het menu is een lijst van acties die u kunt uitvoeren op een Excel-document , zoals openen, sluiten , opslaan en afdrukken . Op de bovenste rechterkant van het menu is een lijst van recente documenten . Klik op de groene punaise rechts van elk document om het document uit geduwd uit de lijst van nieuwe recente documenten te bewaren . De rechterbenedenhoek van het menu bevat de " Opties voor Excel " knop en de "Exit Excel " knop .
Werkbalk Snelle toegang

De werkbalk snelle toegang wordt gevonden in de linkerbovenhoek van het venster Excel , aan de rechterkant van de Microsoft Office -knop . Het bevat snelkoppelingen voor de meest gebruikte Excel -opdrachten , waaronder slaan , ongedaan maken , opnieuw uitvoeren en af ​​te drukken . Klik op de pijl omlaag op de rechterkant van de werkbalk snelle toegang tot de informatie op de werkbalk snelle toegang commando's aan te passen.
Lint

Het lint is vond direct onder de Microsoft Office- knop en de werkbalk snelle toegang . Het bevat de menu's met de opdrachten die u nodig hebt om verschillende taken op uw spreadsheets , inclusief opmaak en het invoegen van formules uit te voeren . De standaard tabbladen beschikbaar zijn "Home ", "Insert ", " Pagina-indeling " " Formules ", "Data ", " beoordeling" en " View ". U kunt op een aantal extra tabbladen , zoals het tabblad " Developer " in " Excel -opties . " Andere tabbladen , zoals het tabblad " Grafiek Tool " , worden pas zichtbaar als u werkt met items die ze gebruiken .
Naamvak

Het vak
is te vinden in de linker benedenhoek het lint . U kunt dit vak gebruiken om de geselecteerde cel of de cel linksboven van een geselecteerd celbereik te identificeren . Ook kunt u een reeks cellen te selecteren en klik in dit venster om het bereik een naam te geven .
Formule Bar

De formule balk wordt gevonden onder het lint , rechts van het vak naam . Gebruik de formule balk om tekst of formules invoeren . Klik op de pijl omlaag aan de rechterkant van de formule balk om het zichtbare gedeelte van de bar uit te breiden wanneer u het invoeren van formules of tekst in een cel .
Labels

de kolomlabels bevatten brieven en zijn te vinden direct onder de formulebalk . De rij etiketten bevatten nummers en zijn te vinden op de rechterkant van het blad . In de linkerbovenhoek waar de twee elkaar ontmoeten is de " Kies " knop, die een driehoek bevat . De rij en kolom labels combineren om het celadres ( A1 is het adres voor de cel linksboven ) te creëren . Klik op de " Selecteer alles " knop
Werkblad

om het gehele werkblad te selecteren . Het werkblad is gevonden onder de kolom met label en aan de rechterkant van de rij label . U gebruikt dit netwerk om uw gegevens in te voeren in een spreadsheet . Elk rooster plein is een cel .
Werkblad Navigatietabs

Het werkblad navigatie tabbladen bevatten de naam van elk werkblad en zijn te vinden aan de onderkant van het werkblad . Standaard wordt elke nieuwe werkmap bevat drie werkbladen met de naam " Blad1 ", " Blad2 " en " Blad3 . " Verander de naam door te dubbelklikken op het tabblad en typen in een nieuwe naam . Klik op het laatste tabblad , dat is een korte tab die een foto van een tabblad om een nieuw werkblad in de huidige werkmap bevat .
Status Bar

De statusbalk bevindt zich aan de onderkant van het venster werkboek . Het bevat drie vierkante knoppen in het midden die de weergave van het werkblad wijzigen . De eerste knop is normaal , de middelste knop pagina-indeling en de laatste knop is pagina-einde . Schuif de knop in het midden van de bar naast het " 100 % " op de zoom weergave van het Excel-spreadsheet te passen . Daarnaast kunt u de op de statusbalk opties aanpassen door rechts te klikken op de statusbalk en het selecteren van een van de beschikbare opties . Een aantal van de beschikbare opties zijn " Som ", " gemiddeld " en " Graaf . " Selecteren van deze opties vertelt Excel om deze acties uit te voeren

wanneer u een reeks cellen te selecteren en de resultaten weergeven in de statusbalk .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een Search op een …
·Hoe gegevens in Excel spreadsh…
·Hoe kan ik Excel verwijderen v…
·Hoe te Grafiekgegevens Met Ver…
·Hoe je samengevoegde cellen in…
·Hoe te Nummer Valuta opmaken i…
·Hoe te Tijdlijnen in Maak Exce…
·Excel VBA om alle bestanden te…
·Hoe te Division gebruiken in E…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe to Change Your Name in Aion 
·Linux Backup Methoden 
·Hoe om te controleren een PC voor Trojan…
·Supernatural Adventure Games 
·Hoe kan ik een Word- document gebruiken …
·Het verschil in Acrobat Pro Vs . Standaa…
·Hoe maak je een Skull Symbol Zorg 
·Oracle Discoverer Training Opties 
·Hoe je het uiterlijk van Windows XP Rest…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com