Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Supernatural Adventure Games
In de wereld van videogames , heeft het adventure game een beetje een zwart schaap geworden . Waar eens de adventure game domineerde de markt , is het nu plaatsgemaakt voor meer actiegerichte games die volledig gebruik kan maken van de rekenkracht en de grafische spier van nieuwe gaming consoles en PC's . De adventure game is meestal langzamer tempo , focus op puzzels en de mogelijkheid om sterke sfeer te ontwikkelen , echter , leen het perfect om de instellingen van horror en het bovennatuurlijke . " Blackstone Chronicles "

" Blackstone Chronicles " werd uitgebracht door Legend Entertainment in 1998 en is gevestigd in een verlaten psychiatrisch ziekenhuis dat over is te heropenen als museum . Spelers stappen in de schoenen van Oliver , wiens zoon Josh , is ontvoerd door Oliver 's vader . Oliver's vader was de laatste inspecteur van het ziekenhuis voordat het gesloten , en een aantal jaren dood is geweest . Terwijl Oliver verkent het ziekenhuis op zoek naar zijn zoon , ontmoet hij de gekwelde zielen van de voormalige bewoners en patiënten die wreedheden geleden in de naam van de geneeskunde .
" Krassen "

' Krassen , " ontwikkeld in 2006 door Nucleosys , is een traditioneel spookhuis adventure game . De speler neemt de rol van schrijver Michael Arthate als hij nestelt zich in een Victoriaans herenhuis , gekocht voor hem door zijn agent , aan zijn volgende roman te schrijven . Een afleidende krassend geluid diep in het huis leidt Michael te onderzoeken en trekt hem diep in een angstaanjagende bovennatuurlijke avontuur met huiveringwekkende mysteries en geheimen om te ontdekken . De game geeft spelers een grote mate van vrijheid om de omgeving te verkennen in hun eigen tempo en ontvouwt zich het verhaal in de vorm van dagboeken , notities en agenda's verspreid door het hele huis
" Amber : . Into de Beyond "

" Amber : Into the Beyond ' is een oudere bovennatuurlijke adventure spel dat werd uitgebracht door Hue Forest Entertainment in 1996 . De speler wordt gestuurd om te controleren op een vriend die heeft opgezet winkel in een bovennatuurlijk actieve huis om haar nieuwe paranormale bewakingsapparatuur te testen . Bijna onmiddellijk de speler wordt aangeklampt door geesten en moeten treden het huis om het lot van de verloren vriend te bepalen . Het spel bevat diashow graphics vergelijkbaar met de " Myst " games en een soundtrack die volledig bestaat uit de atmosferische achtergrondruis van het huis en zijn bovennatuurlijke bewoners .
" Dark Fall " Series
< br

" Dark Fall " > is een serie van drie bovennatuurlijke adventure games allemaal ontworpen en vervaardigd door Jonathan Boakes . De serie bestaat uit " Dark Fall : The Journal , " " Dark Fall : Lights Out " en " Dark Fall : . Lost Souls " De eerste en derde games in de serie worden ingesteld rond dezelfde verlaten treinstation , terwijl de tweede plaats in een mysterieus spook licht huis . In elk spel , krijgt de speler een nieuw personage te spelen , hoewel de minimalistische storytelling laat vaak de hoofdpersoon als weinig meer dan een voertuig voor de speler om de omgeving te verkennen . De spellen zijn in angstaanjagende sferen en voorzien van echt enge ontmoetingen met het bovennatuurlijke entiteiten die stalken de " Dark Fall " wereld .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe te Bricks draaien in Digit…
·Hoe om te doen Goed op Sim Cit…
·Hoe maak je Supreme Commander …
·Hoe te FlyFF 
·Hoe maak je een dierentuin mak…
·Hoe de Sega Dreamcast Emulator…
·Children's Computer Math Games…
·Hoe maak je Stuur een cadeau V…
·DX9 Vs . DX10 voor Crysis 
  Related Articles
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe te Games maken in Kladblok 
Typen Lessen en spellen voor kinderen 
Hoe te Slow Mijn Processor Down to Old S…
Hoe te Games Clear Uit een computer grif…
Hoe te Spelen verwijderen van Windows -s…
Hoe CD games te kopiëren naar de comput…
Hoe te gebruiken Daemon Tools for Games 
Hoe maak je een Java Plugin voor Pogo Ga…
  Software Articles
·Wat is de extensie FP3 ? 
·Hoe te activeren Dragon Naturally Speaki…
·Hoe te Boeken toevoegen op een cd naar i…
·Hoe te schrijven in Visual Basic in Powe…
·Hoe te Hadoop Zookeeper Install 
·Hoe maak je een PDF- bestand met Adobe A…
·Hoe te converteren MPEG4 naar WAV 
·Hoe te Agatha Christie's Evil Problemen …
·Hoe maak je een Squeeze Page Build 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com