Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Hoe maak je een patch maken voor een Open Source Project
Een van de grootste voordelen van open source is de mogelijkheid om de broncode te bekijken en wijzigen . Voor programmeurs , betekent dit diagnosticeren en oplossen van problemen zelf in plaats van te wachten tot iemand anders om het te doen . Om deze correctie te dragen aan de ontwikkelaars van de open source -project , moet u ze een patch te sturen . Wat je
Software broncode
Code management software nodig ( CVS of SVN ) op Twitter internetaansluiting
Diff programma
Toon Meer Aanwijzingen
Maak een patch voor een Open Source Project
1

Identificeer een probleem of bug in een stuk van open source software . Dit gebeurt meestal als u gebruik maakt van de software . Het programma ofwel crasht of gedraagt ​​zich op een onverwachte of onbedoelde manier. Soms is het een kwestie van de mogelijkheid om een betere manier om iets tot stand te visualiseren . Kopen van 2

Download de broncode . Omdat je gaat een patch om de ontwikkelaars te sturen , moet je de originele code te schrijven . Dit wordt gedaan met source code management software zoals Concurrent Versions System ( CVS ) of Subversion ( SVN ) .
3

Ga naar projectpagina van de software en klik op " Code " als de ontwikkelaar is CVS gebruikt op SourceForge . Volg de aanwijzingen voor anonymous CVS toegang . Dit zal u toelaten om de ontwikkelaar broncode downloaden van CVS .
4

Zoek op de website van de ontwikkelaar voor instructies om de broncode te downloaden als hij is met behulp van een andere dan SourceForge service. Indien de instructies niet op de website , moet u de ontwikkelaar of een verwante mailinglijst voor hulp e-mail .
5

Diagnose van het probleem zonder wijzigingen . Nu dat je de broncode hebt , kun je erachter komen waar de software is het breken .

Copy 6 elk bestand dat je gaat aanpassen om een ​​tijdelijke . Oud . * Bestand . Bijvoorbeeld , als je gaat veranderen " eval.c , " je zou " eval.c " naar " eval.old.c. " kopiëren Dit houdt een register bij van het oude bestand, zodat het diff programma heeft iets om mee te werken .
7

Krijg codering en het probleem oplossen . Het kan zo simpel zijn als een regel vast te stellen, zoals het wijzigen van een parameter functie of het toevoegen van enkele haakjes om wat rekenkunde , of veel ingewikkelder . Soms kan het nodig zijn om een ​​hele functie te herschrijven .
8

Ruim je werk naar werk van de ontwikkelaar gemakkelijker te maken . Opruimen elke junk lijnen of opmerkingen hebben verlaten , terwijl de vaststelling van de code en zorg ervoor dat uw inspringen en witruimte stijl is dezelfde als van de ontwikkelaar . Je moet ook zorgen dat je volgde elke naamgeving de ontwikkelaar gebruikt als u wilt dat uw pleister te worden ingediend . Niet te doen het opruimen betekent dat de ontwikkelaar kan geen tijd om schoon te maken uw code en je patch zal nooit geaccepteerd hebben .
9

Voer het diff programma . Het diff programma vergelijkt twee bestanden en dossiers van de verschillen tussen hen . Dit zal de patch te genereren , zodat later de patch -programma kunnen deze veranderingen toe te voegen aan de ontwikkelaar broncode . Voor elk bestand dat u bewerkt , moet u het diff programma uit te voeren als dit : " patch - uN eval.old.c eval.c > eval.patch "
10

Stuur de patch aan de ontwikkelaar , e-mailen naar hem in een bijlage . De ontwikkelaar kan de bron downloaden van CVS , passen de patch en de wijzigingen vast . Hij zal waarschijnlijk ook om de kredieten toe te voegen als de software heeft een ( meestal in het readme -bestand ) .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Hoe je FTP login aanvallen te …
·Hoe te Vim configureren zonder…
·Wat is Memory Access Violation…
·Hoe maak je een wachtwoordbeve…
·Hoe te Sendmail installeren op…
·Hoe maak je een GDB Debugger 
·Hoe maak je een Teken van Vred…
·Hoe maak je een kalender in Jo…
·Server Omleidingen naar de Wor…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Lookup Command in Access 2007 geb…
·Accounting Information Systems & Hun Con…
·Hoe je Lyrics in Muziek met Windows Medi…
·Hoe te BCP Install 
·Hoe je Office Forms wijzigen Van Read On…
·Hoe kan ik MP4 Sync problemen op te loss…
·Hoe kan ik een cd branden in Windows Med…
·Hoe je Java Fouten in Runescape Fix 
·Windows Geavanceerde hulpprogramma 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com