Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe maak je een kaart maken op Microsoft Word 2003
Het maken van uw eigen kaart in Microsoft Word 2003 is een manier om je creativiteit te tonen en geld besparen . Uw gemaakte kaart personaliseren kunt u de kaart aan te passen om een ​​speciaal bericht dat samenvalt met een bepaalde omstandigheid of relatie toe te voegen . Gepersonaliseerde kaarten zijn meer betekenis voor de ontvanger dan de winkel koopt kaarten . De tijd nemen om een unieke en hart - voelde kaart te maken geeft de ontvanger dat hun speciale gelegenheid is ook belangrijk voor u . Instructies

Open Microsoft Word 2003 en 1 klik op " File " en vervolgens " Pagina-instelling . " Kopen van 2

Selecteer het tabblad " Marges " en klik op "Landschap . "
3

Selecteer de optie " 2 pagina's per vel " uit het menu drop-down label " Meerdere pagina's . " Door deze optie te selecteren , zal Word 2003 de pagina gesplitst in het midden om een kaart te maken .
4

Klik op " OK . " Uw document is opgemaakt en klaar voor uw gepersonaliseerde informatie . Word beschouwt uw document te zijn vier pagina's , hoewel u alleen afdrukken van een pagina .
5

Plaats een afbeelding of tekst op "Pagina 1 . " Pagina 1 is de binnenkant - links pagina van de kaart . Deze pagina wordt normaal gesproken leeg gelaten in wenskaarten , maar u kunt een afbeelding of schriftelijk aan het toe te voegen als u kiest . Voor het invoegen van een afbeelding klikt "Invoegen" en ga naar " Beeld ". Selecteer " Clip Art " om een ​​afbeelding toe te voegen vanaf clipartbibliotheek Word of " Uit bestand " om uw eigen foto toe te voegen .
6

Voeg een bericht of afbeelding naar " Page 2 . " Page 2 is de binnenkant - rechterpagina van de kaart. Dit is waar het bericht normaal bevindt . Voeg uw persoonlijke boodschap en een foto .
7

Voeg personalisatie aan " Page 3 . " Page 3 is de achterkant van de kaart . Deze pagina wordt normaal gesproken leeg gelaten , maar u kunt het personaliseren als u wilt .
8

Voeg een afbeelding en een titel boodschap aan " Page 4 . " Pagina 4 is de voorkant van uw kaart . Dit is waar je "Happy Birthday" of "Merry Christmas" en eventuele ondersteunende afbeeldingen moeten plaatsen.
9

Selecteer " File " en kies vervolgens " opslaan" om uw kaart op te slaan . Voer een bestandsnaam en kies de bestemming voor uw opgeslagen bestand .
10

Selecteer " File " en vervolgens " Afdrukken . " In het vak Pagina's , type " 1-2 " om alleen pagina's 1 en 2 af te drukken . Klik op "OK . "
11

Verwijder de afgedrukte kaart uit uw printer en zet hem ondersteboven. U zal worden afgedrukt op de andere zijde van het papier .
12

Selecteer " File " en vervolgens "Afdrukken . " Deze keer , typt u " 3-4 " in het vak Pagina's en klik op "OK . " Indien correct afgedrukt , moet je een pagina hebt met vier secties .
13

Vouw de kaart dubbel en te ondertekenen . Plaats het in een envelop . Uw kaart is afgewerkt en klaar om te worden verzonden .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te Afdrukmarges Pas in Mic…
·Microsoft Word Document Proper…
·Hoe te Mailing mailadressen im…
·Wat zijn Hyperlinks Gebruikt v…
·Hoe te vergelijken en samenvoe…
·Hoe maak je een MS Word- toepa…
·Hoe een Paragraaf Border in MS…
·Hoe te openen een Microsoft 20…
·Hoe maak je een JPG Zet in MS …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een kalender Date Picker In …
·How to Set Up een NanoPad voor Ableton 
·Hoe gebruik Kid Pix Software 
·Hoe de Header Kleinere in Word 2007 Zorg…
·Hoe maak je een cd Startup Disc Burn 
·Hoe een commentaarstem opnemen voor Micr…
·Conversie van ISO naar AVI 
·Hoe maak je een map comprimeren om RAR 
·Hoe je SWF -bestanden importeren in FLA 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com