Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe maak je een MS Word- toepassing in te vullen
Het creëren van een applicatie in Word kunt u kandidaten opties die ze kunnen klikken in plaats van het type , die fouten vermindert en bespaart tijd te bieden . Ook toepassingen vult u in Word zijn eco-vriendelijk : Je hoeft niet om ze uit te printen , wat papier bespaart . Een type van toepassing die u zou kunnen maken met Word is een formulier voor het werven van nieuwe medewerkers . Zo'n formulier kon sollicitanten gevraagd om de kwalificaties vooral om uw bedrijf te voeren . Bijvoorbeeld , kan een hobbywinkel een aanvrager gevraagd naar welke twee kleuren verf te mengen te verkrijgen " Magenta . " Instructies
1

Klik op de " Office "-knop , en klik vervolgens op de knop "Opties " . Klik op het tabblad " Show ontwikkelaar " naar het tabblad "Ontwikkelaar " , waarvoor de controles geldt voor het maken van applicaties te onthullen . Kopen van 2

Klik op de "Design mode" knop van het tabblad "Ontwikkelaar " om Word te vertellen in staat te stellen toegang tot de eigenschappen van de controles vindt u plaatst voor de toepassing .
3

Klik op het tweede pictogram " Aa " in het " controls " panel van de tab "Ontwikkelaar " . Word zal een tekst controle te voegen in het huidige document . Goedkope 4

Rechtsklik op de tekst controle en klik op 'Eigenschappen'.
Typ een naam voor de controle in de " titel " tekstvak . Bijvoorbeeld, als je het creëren van een sollicitatie , zou je typt " Voornaam" op het etiket van de tekst controle voor het invoeren van de aanvrager voornaam .
5

Klik op het vakje met het label " Control kan niet worden verwijderd " aan de aanvrager verhinderen het verwijderen van de tekst controle. Klik op ' OK ' om de instellingen voor de tekst controle af te ronden , en klik en sleep over de tekst in de tekst controle .
6

Tekst typen vragen aan de aanvrager om de gegevens van de controle is het aanvragen van de in te voeren hem . Voor de sollicitatie U kunt bijvoorbeeld het type " typt u uw voornaam aub . "

Herhaal 7 stappen 3 tot 6 om meer tekst besturingselementen in te voegen als nodig is voor uw toepassing . Voor de sollicitatie U kunt bijvoorbeeld meer tekst besturingselementen plaatst voor de achternaam , vorige werkgevers , scholen bezocht en andere tekstitems .

Klik 8 het vierkant pictogram gedeeld door horizontale lijnen van de bovenste rij het tabblad " Controls " naar een " Combo box " besturingselement wilt invoegen , en vervolgens met de rechtermuisknop op het besturingselement en klik op 'Eigenschappen'. instructies
9

Gebruik Stap 4 om een ​​titel voor de " Combo box typt "control en klik op de knop" Add " in het onderste gedeelte van het dialoogvenster .

Type 10 de naam van een u wilt toestaan ​​dat de aanvrager te kiezen optie . Voor de sollicitatie U zou bijvoorbeeld een functienaam typen zoals " Illustrator " of " Painter . "
11

Herhaal de voorgaande twee stappen voor elke optie die u wilt toestaan ​​dat de aanvrager om te selecteren , en klik op "OK " om het invoeren van de inhoud van de " Combo box " controle afmaken .
12

Klik op de "Design mode " knop om het ontwerp af te sluiten en start de applicatie alsof je de aanvrager was . Typ de informatie voor die controles van de applicatie vraagt ​​u .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te maken Pull -Down Dozen …
·Verschil tussen Word Perfect e…
·Hoe te openen Microsoft Word 2…
·Hoe je het starten Lettertype …
·Hoe te bekijken Microsoft Word…
·Hoe kan ik een MS Word Passwor…
·Hoe te Index Kaarten maken in …
·Hoe kan ik een boekje in MS Wo…
·Hoe te downloaden van een Micr…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te SSRS Toon in HTML 
·Hoe kan ik een Word- document Utility he…
·Hoe te wissen van de Console Log on a Ma…
·Mijn PowerPoint 2007 Is het afdrukken va…
·Hoe kan ik foto's afdrukken met labels i…
·Hoe kan ik een Remote Desktop Opzetten 
·Hoe je DHCP terugzetten vanaf een back 
·Hoe maak je een voettekst in Excel 2003 …
·Hoe te Verklaring Syntax Restore 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com