Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te Mailing mailadressen importeren van Excel Into MS Word
Word biedt minstens twee opties voor het importeren van e-mailadressen uit Excel . Een is door het commando "Openen" , en de andere is door zijn set van tools voor samenvoegbewerkingen . Welke methode u ook kiest , de voorbereiding van de Excel- mailinglijst door het toewijzen om het een reeks naam . Dit zal de adressen gemakkelijker te vinden wanneer u ze importeert met Word te maken . De mogelijkheid om Excel postadressen importeren in Word betekent dat je niet hoeft te vertrouwen op Word- tabellen in andere bestanden naar adressen voor uw samenvoegbewerkingen . Instructies
Open Command

Open Word 1 , klik op de Office- knop . Klik op de knop 'Open' , klik vervolgens op de " Excel " item uit de "Type " lijst drop-down . Dit vertelt Woord aan de lijst met bestanden te filteren om alleen Excel- bestanden weer te geven . Kopen van 2

Ga naar de map met het Excel-bestand met de postadressen .
3

Dubbelklik op het Excel-bestand . Word vraagt ​​u om welke spreadsheets binnen dat bestand dat u wilt importeren .
4

Klik op het item in het "Open " drop - down lijst geeft de spreadsheet met de postadressen . Als bijvoorbeeld de adressen van de eerste spreadsheet , klik op " Blad1 . "
5

Klik op de naam van het bereik met de e-mailadressen in de keuzelijst met het label " Naam . " Als de adressen hebben geen bereik naam , klik op " Gehele werkblad . "
6

Klik op de knop " OK " om de e-mailadressen te importeren . Word zal ze weer te geven als een nieuwe tabel .
Afdruk samenvoegen

Open Word 7 , klik op het tabblad " Verzendlijsten " .
8

Klik op de " mail merge "-knop , en klik vervolgens op de " Wizard " punt om te beginnen met de wizard Afdruk samenvoegen . Deze wizard zal u vragen om adressen in te voeren .
9

Klik op de " Next " link onderaan van het navigatievenster de wizard opent . Herhaal deze stap om door te gaan naar de derde merge stap , waarmee u de gegevens voor het importeren opgeven .
10

Klik op " Browse" knop het navigatievenster is , ga dan naar en dubbelklik op het Excel- bestand met de postadressen . Excel zal een doos waarin u wordt gevraagd om te kiezen welke werkblad in de Excel-werkmap de postadressen bevat weer te geven .
11

Klik op het blad met de postadressen , klik op "OK . " Woord zal de records te vinden op de spreadsheet die u hebt opgegeven in de vorige stap weer te geven .
12

Klik de selectievakjes voor de mailing adressen die u niet Word te importeren wilt , klik op "OK " om te importeren de overige adressen .
13

Klik op de " Next " link onderaan van het navigatievenster en klik vervolgens op de link " Meer " in het volgende scherm wizard. Dit vertelt Woord dat je plaatst veld codes in het document . Het samenvoegen wizard zal deze veldcodes te vullen met de geïmporteerde adressen .
14

Klik op het item met de naam van een van de velden in uw postadres lijst. Klik bijvoorbeeld op het veld "Address " als dat het veld met de postadressen . Klik op " Nieuw" om het veld in te voegen in uw document en klik op ' Sluiten ' om het dialoogvenster te sluiten .
15

Klik op " Next "-link het navigatievenster 's , klik op de " << " en " >> " pijlen op het scherm dat volgt . Woord zal scrollen door de mailing adressen die u eerder hebt geïmporteerd .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te Bullets beheren in Micr…
·Voordelen van het gebruik van …
·Hoe je tekst uitlijnen in MS W…
·Hoe kan ik de MS Office Word S…
·Over Afdruk samenvoegen in MS …
·Hoe kan ik een automatische Da…
·Hoe maak je Columns gewoon op …
·Hoe te Brochures op Microsoft …
·Hoe maak je een schaal van 1 t…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·De DOCX extensie Bestandstype 
·Hoe je figuur bijschriften gebruiken in …
·Hoe je grote bestanden comprimeren in Wi…
·Hoe de Print Color Sneltoets voor MS Wor…
·Hoe te VLC instellen als standaard Strea…
·Hoe te Highlight Met Evernote 
·Hoe Pimp auto's in Adobe Photoshop 
·Hoe te Wijzigingen in een niet- bewerkba…
·Photoshop 7.0 Tips & Tricks 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com