Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Wat is Bewerken in Microsoft Word ?
Microsoft Word wordt veel gebruikt voor tekstverwerking software waarmee gebruikers documenten maken, opslaan , delen en bewerken . Word gevarieerde set van editing tools biedt gebruikers controle over vrijwel alle aspecten van de inhoud en het uiterlijk van een document . Woord is verschillend van documenten te bekijken software , zoals Adobe Reader , waarmee documenten worden weergegeven, maar heeft zeer weinig editing mogelijkheden . Tekst bewerken

Woord
heeft een aantal hulpmiddelen voor het wijzigen van de geschreven inhoud van een document . U kunt nieuwe tekst invoegen door de cursor naar het punt in het document waar u de tekst te verschijnen en te typen op het toetsenbord wilt . De tekst kan worden verwijderd met de " backspace " of " delete " toets op het toetsenbord . Tekstblokken kunnen worden gemarkeerd en verwijderd, verplaatst of gekopieerd met behulp van "Edit " -opdrachten van Word uit een pull - down menu of met sneltoetsen .
Text Format

Word
omvat een groot aantal opties voor het bewerken van het uiterlijk van tekst met opmaak commando's . Lettertype keuze verandert de totale uitstraling van de tekst en kan worden toegepast op een hele document , of om een ​​selectie van tekst binnen een document . Tekst kan groter of kleiner door de grootte van het lettertype worden gemaakt en kan worden verplaatst met subscript en superscript opties . De nadruk kan worden toegevoegd met cursief , vet en onderstreept opties .
Pagina Format

Word-documenten
kunnen worden bewerkt door het veranderen van de lay-out van tekst en afbeeldingen op een pagina . Woord kan de gebruiker naar boven , beneden , links en rechts document marges , en een staand of liggend voor een pagina te kiezen . Gebruikers kunnen ook basisinstellingen zoals het tabblad streepjes , kolommen per pagina , paginanummering , kop-en voetteksten en uitlijning
afbeelding

Word-documenten
bewerken. Kan beelden bevatten en gebruikers kunnen afbeeldingen met een verscheidenheid aan instrumenten te bewerken . Afbeeldingen kunnen worden verplaatst op een pagina , gemaakt groter of kleiner of gedraaid . Gebruikers kunnen afbeelding grenzen , transparantie , proporties en schaduw aan te passen . Word bevat gespecialiseerde grafische hulpmiddelen om gebruikers in staat om speciale effecten met tekst en afbeeldingen , zoals de gebogen tekst rond een cirkelvormige cirkeldiagram maken .
Documenten beschermen

De oorspronkelijke auteur van een document heeft een optie om een Word-document te beschermen , zodat het niet kan worden bewerkt door andere kijkers . Door het inschakelen van bescherming document , kan de auteur het document met anderen deelt , maar elimineren of beperken de mogelijkheid van andere mensen om de inhoud van een document te wijzigen .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Microsoft Word gebruiken om al…
·Hoe te maken en opslaan van ee…
·Hoe maak je een lijst van MS O…
·Definitie van geneste tabellen…
·Hoe maak je een Microsoft Word…
·Hoe te Fonts In Microsoft Word…
·Hoe de Graphic Editor in MS Wo…
·Hoe de MS Word standaard inges…
·Hoe je Input X Squared in Micr…
  Related Articles
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe Word 2007 Snelle stijlen Bewerken 
Hoe Word 2007 Document Thema's bewerken 
Hoe te bewerken in Word 2007 
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Hoe maak je een vergrendelde Word- docum…
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
  Software Articles
·Vergelijking van MS Office 2003 en MS Of…
·De Best Hard Drive Recovery Tool 
·Hoe kan ik een MPG branden op een DVD 
·Hoe maak je een Easy cirkeldiagram voor …
·Hoe te 60fps Slow Motion in Pinnacle Zor…
·Wat is Cron in Linux ? 
·Hoe je MP3's branden met Windows Media 
·Definitie van een Zip-schijf 
·Welke software is nodig om een Medical B…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com