Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Linux Excel Tutorial
Een van de grootste obstakels voor het maken van de overstap van een Microsoft Windows -of Mac-besturingssysteem naar Linux is de beschikbaarheid van de Microsoft Office suite met productiviteits- applicaties . In het bijzonder , heeft Microsoft Excel gesneden uit een niche als de meest robuuste , capabel en meest gebruikte spreadsheet-applicatie zowel in de consumentenmarkt als in de zakelijke wereld . Gelukkig zijn er een aantal opties voor Linux -gebruikers als het gaat om spreadsheet- programma dat Linux-gebruikers de volledige mogelijkheden en ondersteuning van Microsoft Excel te geven , hetzij door middel van emulatie of het gebruik van een open - source programma . Microsoft Excel in Linux

Hoewel Microsoft Excel is speciaal ontworpen voor de Windows -en Mac-besturingssystemen , is het nog steeds mogelijk en vrij gemakkelijk om het programma uit te voeren met een Linux-besturingssysteem . Met behulp van een proces genaamd emulatie , elk Windows-programma kan worden binnen de Linux-desktop -omgeving eenvoudig te bedienen . De meest populaire emulatie programma heet Wijn , en het is een gratis open - source -emulatie programma dat maakt het installeren van Microsoft Excel in Linux eenvoudig en naadloos.

Een meer uitgebreide en uiteindelijk betere ondersteunde optie is om een ​​virtuele machine te installeren te draaien Microsoft Windows . Virtuele machines kunt u het volledige Windows-besturingssysteem binnen uw Linux- installatie uit te voeren , waardoor u te installeren en bedienen alle Microsoft -software , waaronder Excel . Deze optie vereist meer computer middelen, maar zorgt veel betere prestaties , zoals Excel alle benodigde afhankelijkheden binnen de Windows virtuele machine zal hebben . VirtualBox en VMware zijn de meest populaire virtualisatie- programma's beschikbaar voor Linux .
Open - Source Alternatieven voor Microsoft Excel

Microsoft Excel
kan de gouden standaard als het gaat om spreadsheet software , maar sommige echt solide open-source alternatieven bestaan ​​voor het Linux-besturingssysteem . De Open Office suite van applicaties is een cross-platform open-source productiviteit suite ontwikkeld door Sun Microsystems om de meer populaire Microsoft Office- suite van programma's na te bootsen . De spreadsheet-applicatie worden aangeboden door Open Office heeft tal van functies en rivalen Microsoft Excel in termen van macht en bruikbaarheid .

Gnumeric
is een strikt spreadsheets programma dat een schat van wiskundige functies en data - analyse tools die zelfs zijn afwezig in integreert Microsoft Excel . Gnumeric geeft de gebruiker een ongekende macht over data en bevat functies die vaak alleen worden aangetroffen in dure statistische analyse pakketten .

Beide tools zijn compatibel met bestaande Microsoft Excel -bestanden en kan in het Microsoft Excel-formaat worden opgeslagen , garandeert interoperabiliteit van Linux naar andere besturingssystemen .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te ontgrendelen grijs weer…
·Hoe maak je een nummer Line Ma…
·Hoe maak je een grafiek in Exc…
·Hoe maak je een dropdown lijst…
·Hoe te Covariantie berekenen i…
·Hoe maak je een grafiek in Exc…
·Hoe te Voorwaardelijke opmaak …
·Hoe maak je een eenvoudige tij…
·Hoe geld Signs in Excel 
  Related Articles
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe Word- bestanden converteren naar Exc…
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Hoe maak je een Excel- document converte…
iWork Pages Tutorial 
Microsoft Office 2000 Tutorial 
WordPerfect 12 Tutorial 
Een Corel WordPerfect Tutorial 
Visual Basic Tutorial : Hoe maak je een …
  Software Articles
·Hoe te installeren P6 
·Hoe je Digital Audio Noise Filter 
·Hoe een backup van een Windows- serienum…
·Hoe te Grafische balken trekken in Illus…
·Hoe te Audio op YouTube Capture 
·Drupal SEO Tutorial 
·Hoe maak je een wachtwoord in BitDefende…
·How to Get PowerPoint 2003 te lezen GIF 
·Hoe te gebruiken iMovie naar een Web Int…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com