Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Help met Formules in Excel
Excel is altijd beschouwd als de bekendste en meest gebruikte spreadsheet- programma . Het is relatief gemakkelijk te leren en je kunt veel doen met het, als je eenmaal gewend aan het werken met een spreadsheet programma . Hoewel het gemakkelijk is om getallen in kolommen of rijen te zetten , een spreadsheet wordt echt van onschatbare waarde wanneer je leert hoe je formules doen en automatische berekeningen een briesje . Doel

Zelfs als je niet meer weet je middelbare school algebra , Excel maakt het gemakkelijk om formules te creëren om de gewenste taken uit te voeren . De basisregels voor optellen , aftrekken, delen en vermenigvuldigen zijn eenvoudig , en als je eenmaal de basis te begrijpen , kunt u gemakkelijk doorstromen naar moeilijke formules .
Basic Formules voor Excel

Eerste basic optellen, aftrekken , delen en vermenigvuldigen . In Excel , ze hebben elk een symbool ( een operator ) . Zij zijn : + (optellen ) , - ( aftrekken ) , * (vermenigvuldigen ) , /(delen ) op

Als u wilt Excel om u een antwoord van de formule met = ( gelijkteken ) en dan geven , te starten. " SUM . " Na SUM , je begint met het uiten van de kolommen ( verticaal /numeriek ) en de rijen ( horizontaal /alfabetisch) .

Bijvoorbeeld, als uw spreadsheet had de eerste kolom ( a ) getallen van 1 tot 10 , en uw tweede kolom ( b ) moest nummers 2 tot 11 , kon je optellen, aftrekken , vermenigvuldigen en delen in vrijwel elke combinatie , afhankelijk van de exploitanten . Hier is een voorbeeld :

ab c1 12 23 34 45 56 67 78 89 910 10

Als je wilde het opzetten van een formule om kolom /rij a1 en b10 voegen , de cursor naar c1 en start uw formule met het = teken . Zet haakjes om de nummers die u wilt opnemen , zodat de formule zou = SUM ( a1 + b10 ) zijn. Zodra je op enter drukt , wordt de berekening uitgevoerd worden en het antwoord zal verschijnen als 11 . Als je wilde verdelen , beweeg je de cursor naar de juiste kolom of rij en steek de formule = SOM ( b10/b2 ) .

De ruimte tussen de werkbalk en de spreadsheet , gemarkeerd met een symbool dat lijkt op een " fx , " geeft de formule balk . Het is daar dat je correcties aan op je formules kunt maken .

Op elk moment , kunt u naar de help -knop in de rechterbovenhoek van het scherm om hulp voor specifieke algebraïsche vergelijkingen , zoals het uitzoeken hoe dat te doen krijgen afschrijving of uitgebreide vergelijkingen . Hoe meer je studeren en te werken met Excel , hoe meer je zult waarderen wat het kan doen voor u , zowel in je persoonlijke en in uw bedrijf leven . Drie populaire toepassingen voor Excel is thuis budgettering , financiële planning en het bijhouden van afschrijfbare activa voor een bedrijf .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Macro's in Microsoft Ex…
·Hoe je meerdere niet-aansluite…
·Hoe te Grids Voeg toe aan een …
·Hoe maak je een Excel -werkbla…
·Hoe maak je een aangepast menu…
·Hoe de Excel functie van Time …
·Hoe te Factuur sjablonen in MS…
·Interactieve Excel Training 
·Hoe maak je een grafiek in Exc…
  Related Articles
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe te briefhoofd maken met Word 
Hoe kan ik een Word - Processing documen…
Hoe om hulp Iconen veranderen in Word 
Hoe te Formules gezet in Latex 
Hoe je tekst te vervangen door een Graph…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe maak je tekeningen met tekst toevoeg…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen van de geschiedenis i…
·Het wijzigen van de SA Password SQL in E…
·Microsoft CRM Technologie 
·Hoe te Mouseovers in Adobe Acrobat Creë…
·Hoe te Kappa berekenen met Excel 
·Hoe gebruik ik een exisiting Excel-werkb…
·MATLAB Code Analysis 
·Hoe maak je een Adobe Acrobat bestand te…
·Hoe te converteren naar MSWMM WMV -forma…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com