Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe gebruik Excel om een Patroon Creëer
Excel is een programma voor het maken van spreadsheets en vormen , maar het is een prachtig hulpmiddel voor kunstenaars en docenten om te gebruiken voor het creëren van patronen en ontwerpen . Ontwerpen gemaakt in Excel kan worden gebruikt in plakboeken , voor kruissteek , voor kralen en vele ambachtelijke projecten . Voltooide patronen uit Excel kan zelfs worden geïmporteerd in tekstverwerkingsprogramma's , en ingebed in uw projecten . Uw voltooide tekeningen zal een mozaïek kijken naar hen wanneer ze klaar zijn . Wat je nodig hebt
Computer
Excel software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een nieuw werkblad in Excel . Kopen van 2

Klik op block " A ", houd de linkermuisknop ingedrukt en trek de blauwe lijn over naar het vak " Z. " Til uw vinger van de muis , en klik met de rechtermuisknop zonder de muis te bewegen .
3

Scroll naar beneden naar " kolombreedte , " en de linker muisknop op. Zet het nummer 2 in de doos, en klik op "OK . " Dit zal de breedte van de vakken wijzigen . De dozen zullen zijn kleine vierkantjes . Als u een meer gedetailleerd ontwerp willen , maken de breedte en hoogte kleiner .
4

Teken uw patroon met behulp van contouren . Klik op een plein , en houd de linkermuisknop naar beneden . Trek de muis naar de plek waar je wilt dat de vierkant of rechthoek te eindigen , en trek deze naar beneden zolang u de vorm wilt . Een blauwe vorm zal verschijnen waar u uw vorm aangemaakt .
5

Klik met de rechtermuisknop op de blauwe vorm , en klik op " Cellen opmaken . "
6

Kies " Border , " en dan kiezen hoe je wilt dat het gebied om te kijken. Als u ' Geen ', zal er niets veranderen . Als u kiest voor "Outline " het zal de hele vorm met een lijn schetsen . Als u kiest voor " Binnen , " een rasterpatroon zal verschijnen in de vorm . U kunt " Outline " en " Inside " te combineren door te klikken op beide . De box die verschijnt onder de pictogrammen zal laten zien hoe het gebied eruit zal zien . Als u wilt dat bepaalde lijnen te verschijnen of verdwijnen , klikt u op de lijn in de kijkdoos ontwerp onder de "None ", " Outline " en " Inside" totdat u het gewenste effect te zien .
7

andere wijzigingen aanbrengen aan de vorm . Aan de rechterkant is er een box genaamd " Line . " U kunt kiezen voor het type van de lijn en de kleur van de lijn in dit vak. Klik op " OK " aan de onderkant van de doos als je wijzigingen hebt aangebracht . U kunt deze functies op elk moment veranderen tijdens het maken van uw ontwerp . Ga door het toevoegen van shapes totdat u het gewenste ontwerp .
8

Kies het eerste plein dat u wilt vullen met kleur . Klik op het plein .
9

Ga naar de verfemmer symbool op de werkbalk boven aan de pagina . Als u niet het pictogram van het verfblik te zien , klik op "View " en klik op " Werkbalken . " Zorg ervoor dat er een vinkje naast het woord "Formatteren . " Als er geen vinkje klikken op het woord " Opmaak " en het zal verschijnen . Klik op de pijl omlaag aan de rechterkant van het pictogram van het verfblik .
10

Kies uw kleur uit het drop-down box die verschijnt . Als u wilt een vierkante witte maken , klik op " Geen opvulling . " Gebruik de kleuren in het ontwerp aan te vullen .
11

U vult grote gebieden met kleur door op een plein , houdt u met de linkermuisknop en trek de doos naar het gebied dat u wilt kleur . Klik op het pictogram verf , en het zal hem vullen met de kleur te zien op het icoon .
12

Vul de ruimtes met kleur en het patroon wordt gedaan .
< Br >

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een histogram graf…
·Hoe maak je een staafdiagram i…
·Hoe de tekenset in Excel 2007 …
·Hoe te Stock Market Data Get I…
·Hoe te beschermen en delen van…
·Hoe kan ik een keuzelijst make…
·Hoe te Opdrachtregelparameters…
·Hoe kan ik HTML -formaat wijzi…
·Hoe te openen een Word- docume…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Trend Micro MBD Driver Delete 
·Hoe te knippen in Illustrator 
·Hoe de Convert functie van WordPerfect G…
·Hoe kan ik Flash Inbedding Sta op Drupal…
·Hoe je dvd's gebruiken Burn IfoEdit 
·Wat is het Opus systeem ? 
·Hoe kan ik eenvoudig Lines in Photoshop …
·Hoe kan ik dingen Vermenigvuldig in Tran…
·Hoe Linux Cron Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com