Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een histogram grafiek met Excel
Excel is een elektronische spreadsheet programma waarmee u gegevens of waarden in te voeren en op te slaan in de rijen of kolommen , en om deze waarden te gebruiken voor berekeningen en statistische analyses . Het is een hulpmiddel voor de representatie van gegevens en interpretatie . Excel kan u helpen uw gegevens te vertegenwoordigen in een histogram , ook wel als frequentieverdeling , dat is een soort van visuele representatie of foto van uw gegevens . U kunt een histogram tekenen op een grafiek papier , maar Microsoft Excel geeft je een betere blik door het automatisch toekennen van waarden aan een histogram te geven . Instructies
1

Voer de gegevens in een enkele kolom . Bijvoorbeeld , je hebt een lijst van de test scores van 15 studenten ( 5 , 2 , 6 , 7 , 5 , 8 , 5 , 7 , 4 , 5 , 8 , 10 , 9 , 6 , 6 , en 2 ) . Deze test scores worden geëvalueerd uit 10 . Voer deze waarden in cel A2 naar A17 . Kopen van 2

Klik op de kolomkop om de kolom B te selecteren en zet de laagste waarde , dat wil zeggen twee , in de cel B2 . Er moeten twee aparte kolommen , A , voor het invoeren van scores en B , voor Bin waarden . Voor het maken van een histogram , moeten we Bin waarden variërend van laag naar hoog zetten . In ons voorbeeld zijn scores geëvalueerd uit 10 , de minimale score is twee en het maximum is 10 . De Bin waarden worden twee tot 10 .

Type 3 de resterende Bin waarden in de cellen van de kolom B. Begin met de laagste score , twee in B2 , en eindigt met het hoogste waarde , 10 in B11.You kunt het ook doen door een verdere uitbreiding van de cel B2 naar B11 . Dit werkt automatisch de cel waarden .
4

Klik op de kolom C header te berekenen het histogram waarden ook wel als de frequentie van de gevallen van Bin waarden . Selecteer cel B2 en typ de formule = AANTAL.ALS ( A2 : A17 , B2 ) . Beweeg de muiscursor naar de rechterbenedenhoek van de cel B2 . Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de cel naar beneden . Laat de linker muisknop los wanneer het juiste bereik is geselecteerd . Dit kopieert automatisch de AANTAL.ALS formule om elke cel in kolom C , van C2 tot C11 .
5

Klik op de headers van de kolommen B en C aan de bak waarden , kolom B , en frequenties , kolom C selecteren . Selecteer het tabblad invoegen begint bij de top van uw Excel-venster en klik op kolomdiagram . Een column menu grafiek kant verschijnt . Selecteer 2 - D , de meest linkse grafiektype voor een eenvoudige histogram model .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Enter en wijzigen van g…
·Hoe kan ik wijzigen zaak in Mi…
·Hoe te Email From Microsoft Ex…
·Hoe maak ik een grafiek in Exc…
·Hoe je grafieken maken voor Fo…
·Hoe te Reacties invoegen in Mi…
·Wat is een samenvatting werkma…
·Hoe kan ik toestaan ​​de Top B…
·Hoe te Quicken converteren naa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Word- document convertere…
·Hoe te Nummer eindnoten in Open Office 
·Hoe te gebruiken Microsoft Powerpoint 
·Hoe te Fonts in Illustrator Install 
·Hoe maak je een PPT -bestand 
·Hoe te Tracking Software verwijderen van…
·Hoe maak je een QDF Bestand openen 
·Hoe te Alfabetiseer door artiestnaam in …
·Query Syntax Error 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com