Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Genesteld Als functies in Excel 2007
Excel is Als de functie wordt gebruikt als een basis Booleaanse operator , en het wordt gebruikt voor een aantal eenvoudige data evaluatie functies . De basis indeling van de If statement heeft een wiskundige functie , die als het waarde false , de eerste waarde , en als het de waarde true , de rendementen van het tweede waarde . Door het maken van statements Als dat nest , is het mogelijk om uitgebreide voorwaardelijke logica structuren op te bouwen . Beperkingen op Nesten

Voorafgaand aan Excel 2007 , Excel-formules werden beperkt tot zeven niveaus van geneste . In Excel 2007 en 2010 , het maximale aantal niveaus van nesten die een formule kan hebben is verhoogd tot 64 . Een verwant probleem is dat in Excel 2003 en eerder formules waren beperkt tot 255 tekens , ze zijn nu beperkt tot 1023 tekens in Excel 2007 . Bij het openen van een Excel 2007-werkblad in Excel 2003 en eerder zal formules die niet kan beoordelen onder de oudere versie tonen een # ERR resultaat .
Prestatie optimalisatie

Geneste Als verklaringen moeten zorgvuldig worden gestructureerd ; Excel zal elke stap langs de If statement als een afzonderlijke berekening evalueren . Proberen om de structuur van uw formule zodanig dat de meest voorkomende " Evalueer op True " uitspraken komen eerder in de formule eerder dan later naar Excel voorkomen dat loopt door meer stappen dan het moet .
Combinatie met And en Or functies

Excel en functie de meeste van de behoefte kan verwijderen om ingewikkelde en moeilijk te onderhouden geneste Als uitspraken te doen . Bijvoorbeeld , " = IF ( AND ( A1 = 2 , A2 = 4 , A3 = 7 ) , ONWAAR ) " krijgt dezelfde resultaten als " IF ( A1 = 2 , IF ( A2 = 4 , ALS ( A3 = 7 , ONWAAR ) ) ) " , maar is gemakkelijker te wijzigen en extra logische controles . Het maakt ook niet lopen in de nesten limiet , hoewel een en functie is beperkt tot 255 argumenten in Word 2007 . De Or -functie werkt op dezelfde manier , maar in plaats van na te gaan of alle voorwaarden zijn True , beoordeelt zo waar als een van de voorwaarden waar is .
Vlookup als alternatieve

Genest Als statements algemeen worden gebruikt voor de waarden van cellen te evalueren en een antwoord terug . Het archetypische voorbeeld van het gebruik van een geneste If statement is om procentuele cijfers scoren uit een leraar klas boek in brief rangen . Vanwege de manier waarop Excel gegevens verwerkt , kan dit worden efficiënter door het definiëren van een tafel en het gebruik van de functie VERT.ZOEKEN het indexeren van de waarde van een cel te steken met een kolom met waarden en de terugkeer het resultaat verwerkt . Dit is makkelijker te onderhouden en computationeel minder arbeidsintensief dan het gebruik van geneste Als statements .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een werkblad in Mi…
·Hoe te Rijen invoegen in een b…
·Excel Visual Basic Tutorial 
·Hoe te openen Twee Excel sprea…
·Hoe maak je een ander programm…
·Hoe te Sommige Celopmaak Basic…
·Hoe te Kolommen in Microsoft E…
·Hoe maak je een Cell Sluit Met…
·Hoe online formulieren maken i…
  Related Articles
OpenOffice Basic String Functions 
Hoe om te controleren Als Word Is geïns…
Heb ik een nieuwe sleutel Als ik kopen g…
Hoe kan ik vertellen als Office 2007 Ser…
Hoe om te achterhalen als ik Word op mij…
Hoe kan ik Save My document als een ande…
Hoe te gebruiken Kladblok om functies Ge…
Afdrukken in Blue Ink Als de zwarte inkt…
Hoe kan ik Verander het bestandstype van…
  Software Articles
·Wat zijn marcherende mieren ? 
·Wat is de extensie Mapimail ? 
·Hoe maak je een verticale lijn met een h…
·Hoe je afbeeldingen Brighten in After Ef…
·Hoe te converteren naar AVI op een PC in…
·Hoe een Word doc bestand opslaan met Mic…
·Over ERP Software 
·Ongeveer een PDF naar een Word Converter…
·Hoe een PDF afdrukken zonder marges in A…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com