Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Ongeveer een PDF naar een Word Converter
Portable document format behoudt tekst , afbeeldingen en opmaak in een bestandstype weergegeven op de meeste computers met de gratis Adobe Reader -software of een ander PDF Reader . Het omzetten van een PDF naar een Microsoft Word-document is mogelijk maar komt met problemen op basis van de opmaak die inherent zijn aan de PDF . Conversie van platte tekst PDF's is de gemakkelijkste , als de PDF heeft grenzen , afbeeldingen of meerdere lettertypes , conversie is lastiger . Soorten

U kunt PDF's converteren naar een DOC of DOCX -formaat , inheemse bestandstypen Word , via online convertors of software gedownload op uw computer . U kunt ook de " cheat " methoden van het omzetten van de PDF door de tekst te kopiëren en te plakken in Word of het document met behulp van een scanner met Optical Character Recognition software scan uitvoeren . Deze OCR-software kan de tekst herkennen als woorden en kan de tekst rechtstreeks in Word te scannen , afhankelijk van de instellingen van uw scanner software .
Nadelen

Elk type omvormer heeft nadelen . Online en gedownloade PDF -converters kunnen meer complexe documenten dan de " cheat " methoden , maar er zijn vele soorten beschikbaar en sommige werken beter dan anderen . Probeer nooit een online converter gebruiken als uw document bevat gevoelige data . Sommige online en downloadbare converters kunnen spyware of virussen De copy - and- paste bevatten , dus in staat stellen uw antivirus-en antispyware -software voor het gebruik van beide typen , en vermijd een converter als je haar legitimiteit twijfelen .

En scannen methoden goed werken alleen als uw PDF is tekst die uitmondt op een logische manier . Als het wordt gerangschikt in kolommen , kunnen beide methoden de kolom opmaak niet herkennen en kunnen elke horizontale lijn te interpreteren over de pagina als continue , in plaats van gebroken door een verticale stroming . Dit betekent dat uw zinnen zullen afgewisseld elkaar en eigenlijk maak een puinhoop op de pagina . Kopiëren en plakken resulteert ook in harde lijn breekt overal de PDF had een regeleinde . U moet handmatig deze verwijderen om normale tekst doorstroming in uw document . OCR-software varieert in kwaliteit en kunnen problemen opsporen ongewone lettertypes hebben .
Voordelen

Online converters
zijn meestal gratis of tegen lage kosten , zodat je kunt krijgen een mooie hoogwaardige conversie zonder de kosten van professionele PDF- editing programma's . Downloads bieden deze functie , plus de zekerheid van het houden van het document op uw computer in plaats van het uploaden naar het internet , zolang de software bevat geen spyware .

Het belangrijkste voordeel van de copy - and- paste methode is zijn eenvoud , aangezien geen speciale software of kennis vereist . Scannen met OCR- software werkt , waar de andere methoden mislukken als de PDF is eigenlijk een opname. In dit geval wordt de tekst niet herkend als tekst bij een van de andere methoden , maar de OCR-software kan ontcijferen.
Andere methoden

Als u don ' t mind extra stappen , kunnen sommige andere tekstverwerkingsprogramma's PDF's te interpreteren in hun eigen formaat . Bijvoorbeeld , Open Office Writer , een gratis, open - source tekstverwerker , heeft software die u kunt toevoegen aan PDF's converteren naar zijn eigen formaat. Zodra uw PDF wordt opgeslagen in het formaat van de software , kunt u het nieuwe bestand openen en opslaan als een Word - geformatteerd bestand . Net als bij andere methoden , kan dit niet op alle PDF's . Tekst gebaseerde PDF-bestanden met eenvoudige lay-outs het beste doen met deze of een andere methode.

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe te scannen naar PDF Brothe…
·Hoe een PDF Commentaar 
·Hoe maak je een Adobe PDF conv…
·Hoe kan ik meerdere Screenshot…
·Hoe maak je een PDF-bestand in…
·Hoe te Audible PDF -bestanden …
·Hoe PDF naar TIFF converteren …
·Definitie van een doorzoekbare…
·SVG naar PDF conversie 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe te Mozy overbrengen naar een nieuwe …
·Hoe je Skype Berichten Bewerken 
·Tekst Uitvoer op InDesign 
·Hoe gegevens Via Outook Verzamel in Acce…
·iPage Vs . iPower 
·Hoe de Brush Tool gebruiken in Adobe Pho…
·Hoe te Paradise Pet Salon Play 
·Hoe een PDF ebook 
·Hoe te converteren van Microsoft Office …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com