Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik vertellen als Office 2007 Service Pack geïnstalleerd?
Office 2007 betekent een grote verandering in deze populaire lijn van de productiviteit op kantoor software . In tegenstelling tot de laatste paar updates , Office 2007 introduceerde computer eigenaren tot vele belangrijke veranderingen , en de leercurve is een steile een voor veel gebruikers . Met de wijzigingen in het menu en de invoering van het Office lint , hebben veel gebruikers al problemen met het vinden van de informatie die ze nodig hebben over hun installatie van Office 2007 . Controleer Automatische updates

Als je automatische updates ingeschakeld op uw computer is de kans groot dat u al de meest recente servicepack voor Office 2007 -installatie hebben ontvangen . Automatische updates inschakelen stelt Microsoft om automatisch te downloaden en installeren van Windows-updates , Office-updates en andere essentiële updates voor de computer .

U de status van uw automatische updates te controleren klikt u op 'Start' en kies ' Configuratiescherm . " Dubbelklik op" System " en kies " Automatic updates "in het menu . Zorg dat " Automatisch" geselecteerd is .
Controleer uw Office Installatie

Of je automatische updates is ingeschakeld , is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u de nieuwste service pack geïnstalleerd op uw Office 2007 -installatie . Wanneer gaten in de beveiliging of andere problemen worden gedetecteerd , Microsoft brengt updates om te gaan met deze kwesties en steek deze gaten in de beveiliging . Het runnen van uw versie van Office 2007 zonder de juiste service packs kan u , en uw waardevolle informatie zetten , in gevaar .

Om het service pack status van Office 2007 opent u een van de Office -programma's ( Word , Excel , PowerPoint controleren ) en klik op " Office " en vervolgens op "Application Office . " Klik op " Resources " en vervolgens " over . " Het vak " over " zal je een schat aan informatie over uw installatie van Office 2007 te geven , inclusief de huidige service pack installatie .
Ga naar de Office Update Pagina

Gewoon te weten welke service pack u hebt geïnstalleerd niet voldoende is . Om te zorgen dat u volledig beschermd en up to date moet je weten welke service packs zijn vrijgegeven door Microsoft . De eenvoudigste manier om de huidige service pack status van Office 2007 controleren is om te navigeren naar de pagina update Office onderhouden door Microsoft . Deze pagina bevindt zich op office.Microsoft.com . Vanaf die pagina kunt u ook zoeken naar updates die u hebt gemist .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Sources Met Word 2007 C…
·Hoe je Naam Tags 
·Hoe kan ik een aangepaste lett…
·Hoe te Onleesbare tekens in Wo…
·Hoe maak je een Travel Brochur…
·Hoe te Line Breaks in OpenOffi…
·Rare tekens Toen beantwoorden …
·Hoe te Oost-Aziatische lettert…
·Hoe te Kindle converteren naar…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Vocals bewerken op een MP3 Met Co…
·U kunt lezen een GroupWise -mail zonder …
·Hoe je een AVI Afspelen vanaf een USB-dr…
·Hoe te Ankers Pas in Illustrator 
·Wat is de Just - In - Time Debugging Ven…
·Hoe Microsoft 2002 opnieuw installeren n…
·Hoe Microsoft Access 2000 converteren na…
·Hoe te Omgerekend bestanden branden op e…
·Hoe maak je een Stencil afbeelding in Ph…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com