Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een Combinatieschema in Microsoft Excel Zorg
Een combinatie grafiek is een grafiek die twee of meer verschillende sets van gegevens met behulp van twee of meer verschillende grafieken methodes vergelijkt . In Microsoft Excel-spreadsheet -programma , kunt u een combinatie grafieken die staafdiagrammen , lijn grafieken , kolomgrafieken , taart grafieken en spreidingsgrafieken behulp van "Insert" menu van het programma bevatten. Als u wilt een combinatie grafiek in Excel te creëren , volgen een paar eenvoudige stappen . Instructies
1

Dubbelklik op het Excel- applicatie pictogram om de toepassing te starten . Klik op het tabblad " File " en selecteer de optie "Open" in het menu Bestand . Zoek het Excel-bestand dat u wilt de combinatie grafiek invoegen in op de harde schijf van de computer , markeert u het bestand en klik op de knop "Open " om het bestand te openen in Excel . Als je niet al een Excel-bestand dat u wilt de combinatie grafiek invoegen in hebt , voert u de gegevens die u wilt omzetten in een combinatie diagram in de standaard lege Excel-spreadsheet .

Press 2 ingedrukt de toets " Ctrl " en klikt u op elk stuk van de gegevens die u wilt invoegen in de combinatie grafiek . Dit geldt ook voor alle gegevens die u wilt misschien verschijnen als een ander type grafiek binnen de grafiek .
3

Klik op het tabblad "Invoegen " aan de bovenkant van de toepassing Excel-venster . Klik op het eerste type diagram dat u wilt invoegen in uw Excel- spreadsheet en selecteer het subtype van de grafiek van de grafiek - soort drop- down menu . Bijvoorbeeld , als u wilt dat een deel van de gegevens in de grafiek te worden in gestapelde staafdiagram , klik op de " bar " rubriek en selecteer de " Gestapelde Bar " optie in het menu bar . Alle gegevens worden dan ingebracht in de grafiek in de geselecteerde indeling .
4

Klik op de reeks gegevens die u wilt veranderen naar een ander diagramtype . Bijvoorbeeld , als u een gestapeld staafdiagram hebt gemaakt en u wilt het rode gedeelte van de gegevens veranderen in een cirkeldiagram , klikt u op het rode gedeelte van de gegevens om deze te markeren .
5

Klik op de " invoegen " tab aan de bovenkant van de Excel- pagina en klik op het gewenste diagramtype om de gegevens die u in stap 4 om geselecteerd te veranderen . Selecteer de grafiek subtype van de grafiek menu drop-down . Bijvoorbeeld , als je wilde het rode gedeelte van uw gestapeld staafdiagram veranderen in een cirkeldiagram , klikt u op de optie " Pie " en selecteer " Pie " uit het menu Pie .

Herhaal de stappen 6 4 en 5 voor alle andere reeks van gegevens die u wilt veranderen naar een ander diagramtype . Wanneer u klaar bent met het maken van uw combinatie diagram , klikt u op het tabblad " File " en selecteer de " Opslaan" -optie in het menu Bestand . Geef een naam op voor uw diagram in de daarvoor bestemde ruimte in en klik op de knop "Opslaan" om het bestand op te slaan .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Dingen die je kunt doen met Mi…
·Hoe maak je een Excel Werkblad…
·Hoe te delen en wijzigen Excel…
·Hoe te Decimale omzetting van …
·Verschillen tussen Excel en Fi…
·Hoe de Excel 2003 Application …
·Hoe te MsgBox gebruiken Voor E…
·Hoe maak Printable Microsoft E…
·Excel Templates Veiligheid 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een PDF importeren in Excel 2007 
·Hoe kan ik Excel spreadsheets importeren…
·Hoe te herstellen Met behulp van Backup …
·Hoe maak je een Linux incrementele back-…
·Hoe te converteren HTML naar PDF in Linu…
·Tutorial voor het Side scroller in Flash…
·Hoe maak je een Beat in Florida Studio 9…
·Hoe maak je een grote mailinglijst Handh…
·Hoe de achtergrond uitschakelen voor een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com