Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Kan een Excel 2007 Sheet worden gedeeld door meerdere gebruikers ?
U kunt een Excel 2007 -spreadsheet met meerdere gebruikers in een netwerk te delen . Toch kunnen bepaalde taken niet worden volbracht binnen een gedeelde werkmap . De eigenaar van de gedeelde werkmap controleert alle aspecten van de werkmap . Als eigenaar kunt u de werkmap delen , te beheren die de werkmap kunnen gebruiken en op te lossen delen conflicten . Deel een werkmap

Share de werkmap door " Werkmap delen " in de groep " Changes " op het tabblad " beoordeling" . Dit geeft het " Werkmap delen " dialoogvenster . Plaats een vinkje naast het veld , " veranderingen door meer dan een gebruiker tegelijk toestaan ​​. Dit maakt ook werkboek samenvoegen , " op het tabblad " Bewerken " . U kunt ook een tijdschema voor het houden van een verandering historie ligt een tijdskader voor het bijwerken van veranderingen , kiest u een resolutie van standaard conflict , en omvatten print en filter instellingen . Deze opties zijn te vinden op het tabblad " Geavanceerd " . Het werkblad moet worden opgeslagen op een netwerklocatie dat alle gebruikers toegang hebben tot .
Bewerken een gedeelde werkmap

Open de spreadsheet uit de netwerklocatie . Bewerk de spreadsheet als u zou een standaard spreadsheet . Sla het spreadsheet . Zie de " Resolve Conflicterende Veranderingen " hoofdstuk voor informatie over conflicten als de Resolve Conflict dialoogvenster weergegeven .
Gebruikers verwijderen Vanuit een gedeelde werkmap

Als een gedeelde werkmap eigenaar , kunt u gebruikers verbinding met een gedeelde werkmap . Echter, als een gebruiker heeft nog een kans om zijn werk op te slaan had , niet-opgeslagen werk verloren gaat . Selecteer " Werkmap delen " in de groep " Changes " op het tabblad " beoordeling" . Dit geeft het " Werkmap delen " dialoogvenster . Selecteer de gebruiker in de "Wie Heeft Dit Werkboek Nu open " lijst op het ' tabblad Bewerken . Klik op ' Verwijder gebruiker . "
Resolve Tegenstrijdige Wijzigingen

Conflicten
optreden wanneer meer dan een gebruiker wordt bewerkt dezelfde gedeelde werkmap en ze proberen om veranderingen die dezelfde cel beïnvloeden redden . Excel zal slechts een wisseling per cel te houden . Toen de tweede gebruiker de gedeelde werkmap redt , Excel het " Resolve Conflict " dialoogvenster . Kies ofwel "Accept Mine " of " accepteren andere " en ga door naar het volgende conflict . je kunt ervoor kiezen om al uw veranderingen te accepteren door ' Accept All Mine ' of u kunt wijzigingen van andere gebruikers accepteren door op " Accept Alle overige selecteren . "
-ondersteunde functies

Excel
ondersteunt niet alle functies bij het bewerken van een gedeelde werkmap . Je zal niet in staat zijn om samengevoegde cellen , gegevensvalidatie , voorwaardelijke opmaak , grafieken toe te voegen , afbeeldingen en foto's , tekenobjecten , hyperlinks , subtotalen en overzicht, scenario's , gegevenstabellen , werkblad en bescherming werkboek , macro's en draaitabellen en grafieken . Deze functies moeten vooraf worden toegevoegd aan de werkmap wordt gedeeld .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik Excel documenten co…
·Hoe te gebruiken VB6 naar een …
·Hoe je Excel-gegevens importer…
·Hoe kan ik mijn spreadsheet Ki…
·Hoe maak je een opdracht knop …
·Hoe de Freeze Pane Commando om…
·Hoe om gegevens van het intern…
·Hoe kan ik Excel 2007 -werkbla…
·Vijf redenen voor het gebruik …
  Related Articles
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe u informatie toevoegen Na een eindno…
Hoe te springen om een Endnote in Word 
Hoe maak je een koptekst in een OpenOffi…
Het creëren van een Open Huis Flier Tem…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
Hoe je Typ een Underscore 
Hoe kan ik een afspraak maken Agenda 
  Software Articles
·Hoe te Archive Fiscal Years in Quickbook…
·Het doel van de Animatie-effecten in Pow…
·Hoe kan ik een Word- document maken in e…
·Hoe je films maken met Pinnacle 
·Hoe kan ik foto's JPG naar PDF converter…
·Hoe om afbeeldingen in Excel Gebruik 
·Hoe naar Boot en gebruik de Avira AntiVi…
·Hoe je de registratiecode te herstellen …
·Hoe Word- documenten converteren Docx aa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com