Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Vijf redenen voor het gebruik van Excel
Het kiezen van een elektronisch rekenblad om uw budget , kosten , winst-en verliesrekeningen of persoonlijke items zoals vakantie spaarrekeningen en kinderen huisvesten ' vergoeding fondsen is een ideale manier om op koers te blijven met financiën . Hoewel er een verscheidenheid van spreadsheets beschikbaar , Microsoft Excel is de meest gebruikte en gedocumenteerd dergelijke software . Excel spreadsheet functionaliteit leent zich voor veel meer dan alleen rekenwerk . Automatisering

Excel
bevat een aantal manieren waarop dit kan uw spreadsheet creatie proces te automatiseren . Terwijl de macro's zijn een meer geavanceerde Excel- optie , ze zijn dat je programma een keer gecodeerd functies en kan weer lopen en dan om jezelf tijd te besparen . Excel bevat ook een grote lei van voorgeprogrammeerde macro's om u up and running . Excel automatiseert ook berekeningen , wat betekent dat u uw handheld elektronica weg te zetten . Typ een kolom met getallen en met een klik op een knop , kan Excel u zeggen de som , gemiddelde , mediaan en andere figuren .
Visuals

Terwijl de Excel -interface lijkt net een raster van lege dozen , de software ondersteunt vele opties voor het toevoegen visuals zijn. Excel grafiek creatie functie is een ideale manier om snel van een pagina van de nummers om een afbeelding van uw cijfers in taart , bar of andere grafiek vormen . Via het tabblad "Invoegen " Excel 's , kunt u een aantal andere visuele elementen zoals foto's, grafieken , blauwe prints of portable document format bestanden ( PDF ) toe te voegen .
Sorteren en verkopen Changes

tegenstelling tot het uitvoeren van de boekhouding en salarisadministratie in een grootboek boek , Excel kunt u veranderingen aanbrengen en sorteren van uw gegevens rechtstreeks op het scherm . In Excel kunt u alfabetisch sorteren , numeriek en andere opties , alsook uit ruilen kolommen voor rijen en rijen naar kolommen . Met Excel is het bijhouden van wijzigingen zijn voorzien , kunt u een bestaande spreadsheet bewerken en geef de maker het oog op uw opmerkingen , alle opgenomen voor toekomstige beoordeling. U kunt ook Excel gebruiken voor versiebeheer , waar u een spreadsheet sjabloon te creëren , aan te vullen en op te slaan met een nieuwe naam , altijd houden van uw oorspronkelijke beschikbaar, zodat u niet hoeft te beginnen vanaf nul .
< Br > Bekendheid

Open een Excel -venster en veel dingen zullen er heel vertrouwd voor gebruikers van andere Microsoft Office Suite -producten zoals Word , Outlook en PowerPoint . Excel gebruikt dezelfde lint , tabbladen , menu's , vensters en knoppen als andere Suite -programma's , met veel van hetzelfde verwachte functionaliteit . Kan je jezelf in staat in te vullen een Excel-spreadsheet vanaf het begin alleen van te hebben meegemaakt en gebruikt andere programma's .
In - Programma Help

Als je vastloopt op een macro , berekening of grafiek maakt in Excel niet verlaten opknoping . Klik op de kleine blauwe vraagteken in een cirkel pictogram om een verzameling van Help te openen . Er zijn doorzoekbare databases met een sleutelwoord , tutorials en andere informatie . U kunt ook klikken op koppelingen in de sectie hulp die een internet browser te openen die u naar nog meer informatie , downloads en de gebruiker geleverde vragen en antwoorden . Microsoft's website bevat downloadbare tutorials en video's om te helpen met Excel gebruik , alles inbegrepen met de software van de aankoopprijs .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Group en Outline gegeve…
·Hoe maak je een werkblad in Ex…
·Hoe je twee Time - Series Graf…
·Hoe maak je tijd gebruiken in …
·Hoe krijg je controle Word in …
·Hoe te gebruiken Squared in Ex…
·Hoe te Minuten verstreken tuss…
·Hoe te gebruiken VBA naar kolo…
·Hoe je de notulen Rond in Exce…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe je afzonderlijke beelden uit een PDF…
·Hoe kan ik kijken naar een PowerPoint-pr…
·Hoe te updaten en vernieuwen van een sub…
·Hoe niet Alfanumeriek zoeken voor SQL 
·Hoe te Percentage productiviteit in Exce…
·De Top 5 malware & spyware programma's 
·Hoe maak je een wizard gebruiken om een …
·Waarom zou een berg of losschroeven van …
·Hoe te Gimp Borstels converteren naar Ph…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com