Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Onderdelen en functies van Excel Windows
Het leren van de onderdelen en functies van de ramen in Microsoft Excel leert u de instrumenten van dit programma . Dergelijke vertrouwdheid kunt u snel uw gegevens te verwerken , want het vertelt je waar te gaan in Excel om de opdrachten die u nodig hebt te vinden . Merk op dat een aantal Excel ramen zorgen voor instrumenten voor verschillende knoppen . Bijvoorbeeld , klikken op de pijl op zowel de " Font " en " Alignment " panelen opent het venster " Opmaak cellen " . Cellen formaat

De delen van Format -venster van Excel Cellen onder het tabblad Getal , de bediening kunt u formaat nummers , inclusief data , tijden , valuta en percentages . Het tabblad Uitlijning kunt u tekst loopt beneden naar boven en andere richtingen , terwijl het tabblad Lettertype kunt u vet en cursief aan cellen toe te passen . Met hulpmiddelen in het tabblad Rand , trek dozen rond je cellen om ze te laten opvallen . Geef kleur aan uw cellen met het tabblad Fill .
Zoeken Command

Het doel van het venster zoeken is om u met besturingselementen voor het lokaliseren van de tekst in uw Excel-werkmappen . Open dit venster door op de " Ctrl " en "F" toetsen tegelijk . Het tabblad Vervangen in dit venster kunt u de tekst opgeven waarmee de tekst vind je vervangen. De knop Opties kunt u aangeven dat u wilt Excel om een specifiek geval overeenkomen , of een heel woord in plaats van een in een ander woord , zoals " kan" in " candy ".
Custom Sorteer

de instrumenten van het dialoogvenster Sorteren kunt u kiezen welke tafel kolommen waarop te sorteren , en de volgorde waarin Excel de soort moet uitvoeren . Geef de zuil waarop om te sorteren door op een kolom uit de kolom keuzelijst . Geef een sorteervolgorde met de keuzelijst in de Orde rubriek .
Invoegen Grafiek

Gebruik de pictogrammen in het venster Diagram invoegen op de grafiek die je presenteert selecteren gegevens in het beste licht . De categorieën in het linkerdeel van het venster verdelen de grafiek types van vorm , en omvatten de " Line ", " Bar ", " Ruimte " en " Pie " items .
Pagina-instelling

Met de besturingselementen in het venster Pagina-instelling , kunt u bepalen hoe uw werkmap wordt weergegeven wanneer u het afdrukt . De tabbladen in dit venster onder het tabblad Pagina , waarmee u aangeven of uw werkmap wordt afgedrukt met een staand of liggend . Stel de marges in het tabblad Marges , en geef een tekst of grafische kop-en voettekst op het tabblad Koptekst /voettekst . Weergeven of verbergen Rasterlijnen en andere werkboek graphics met het tabblad Blad .
Functie invoegen

Gebruik de knoppen in het dialoogvenster Functie invoegen om een ​​formule in uw spreadsheet te installeren . Het grootste deel van dit venster is de lijst onder het kopje Select , van waaruit u kunt een functie , zoals " Sum " of " gemiddeld . " De verschillende categorieën van functies te zien , klik op de "Categorie " lijst drop-down .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe de Multiply functie in Exc…
·Hoe je tekst uitlijnen in Cell…
·Hoe te openen een Excel -werkb…
·Hoe gegevens Met behulp van MS…
·Hoe te Graphics in Excel Heade…
·Excel Invoice Help 
·Hoe te Plakken speciaal gebrui…
·Hoe maak je een grafiek in Exc…
·Dragen van Microsoft Excel op …
  Related Articles
Het automatisch laden Automatische Spell…
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Delen van een briefhoofd 
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
  Software Articles
·Hoe maak je een Linkage Animation Met be…
·Hoe te delen Poorten Met Windows Media P…
·Hoe je CD's branden Met Song Titles 
·Hoe maak je een grafiek histogram Bin in…
·Hoe een gekopieerde Tick Box Verwijder V…
·Wat is de extensie 123 ? 
·Hoe PDF-bestanden parsen 
·Hoe maak je verbinding via ODBC SQL Expr…
·Hoe de resolutie een Foto 's verkleinen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com