Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Wat is een geclusterde grafiek in Excel ?
Microsoft Excel biedt een groot aantal ingebouwde tools om visueel informatie te herzien , te delen en analyseren van de gegevens weer te geven . Geclusterde grafieken groep informatie bij elkaar op basis van categorieën. Of u nu informatie over jaren , categorieën of tellingen te vergelijken , geclusterde grafieken weer te geven die waarden naast elkaar. Niet alleen zijn geclusterd grafieken gemakkelijker te lezen , maar ze de noodzaak om te schakelen tussen twee verschillende kaarten van dezelfde informatie ook te verwijderen . Grafieken

Grafieken
samenvatten en weergeven op een visuele manier . Ze verbeteren de data-analyse doordat de gebruiker om de algemene trends in plaats van te zoeken in een groot aantal cellen van tekst snel te scannen . Informatie wordt georganiseerd door punten op de horizontale as , zogenaamde x - as en de verticale as , de zogenaamde y - as . Excel de grafiek door het uitzetten van een data- punt op de x - as en de bijbehorende gegevens punt op de y-as .
Soorten

Excel
kan cluster gegevens in bar grafieken en kolomdiagrammen . Staafdiagrammen en kolomdiagrammen zijn vergelijkbaar in ontwerp en functionaliteit , maar ze hebben een aparte lay-outs . Staafdiagrammen geven informatie horizontaal en kolomdiagrammen geven informatie verticaal . Beide grafieken geven informatie weer in de vorm van staven , cilinders , kegels en piramiden . In beide chart types , worden hogere waarden vertegenwoordigd door meer bars , cilinders , kegels en piramiden . Het type diagram wordt gebruikt is afhankelijk van stijl en gemak van de communicatie .
Clusters

Vergelijk gerelateerde informatie door clustering gegevens in uw staafdiagram of kolomdiagram . In plaats van het bekijken van een laag van informatie , clusters kunt u gegevens vergelijken en het contrast tussen de categorieën , jaar en telt. Bijvoorbeeld , zou een eenvoudige grafiek tonen u verkoopprognoses van een warenhuis voor een enkel jaar . Als u clusters toe te voegen aan uw grafiek , kunt u de verkoop prognoses en werkelijke bedragen naast elkaar te bekijken op een enkele kaart .
Organisatie

Clusters
zijn het meest effectief als u goed organiseren. De organisatie is afhankelijk van het type informatie dat u wilt communiceren . Als u wilt weergeven van vorig jaar en dit jaar de totale omzet bedraagt ​​, moet je cluster de informatie per jaar . Anders, als je wilt verkopen hoeveelheden vergelijken door afdeling , moet u de gegevens van de categorie cluster . Als u het type diagram tussen de kolom en de bar te veranderen , zal Excel uw grafiek data reorganiseren .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Highlight & dubbele geg…
·Hoe te gebruiken Excel- macro'…
·MS Excel 2002 Tips & Tricks 
·Hoe te stoppen Excel Windows V…
·Excel 2007 Help 
·Hoe maak je Definieer een stan…
·Hoe om te beslissen welke data…
·Hoe te Duplicate Data in Excel…
·Hoe maak je een grafiek van de…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe kan ik iTunes installeren op een iPo…
·Hoe te Invoer Chinese tekens in Vista 
·Hoe u een achtergrondkleur in Flash 8 
·Hoe de SureThing CD Labeler SE 
·Hoe Skin Tone wijzigen in Photoshop CS4 
·Het creëren van gratis 3D animaties 
·Hoe kan ik een partitie uit te breiden o…
·Hoe te Vocals op Adobe Audition Equalize…
·Hoe kan ik een database Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com