Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een WBS maken in Excel
Of je probeert om nieuwe medewerkers te plannen op hun eerste projecten , beheer van een organisatorische samenvoeging of opgesplitst taken voor een lang weekend met de familie , proberen te delegeren , af te bakenen en te beschrijven werk te zijn gedaan, kan een baan in en van zichzelf te zijn . Profiteer van een functie in Microsoft Excel genaamd SmartArt . Hoewel enigszins verscholen op het lint , SmartArt biedt een snelle - add collectie van hiërarchische sjablonen . Gebruik deze hiërarchie aan een work breakdown structure , een trickle -down top -to -bottom lijst van wat er gedaan moet worden te maken , hoeveel van uw middelen die zij moet nemen en de geraamde kosten van het proces . Instructies
1

Start Excel . Klik op het tabblad "Invoegen " . Klik op de " SmartArt " knop op het lint . Kopen van 2

Klik op de link " Hiërarchie " in de kolom aan de linkerzijde van de " SmartArt-afbeelding kiezen . " Kies de eerste optie in de eerste rij - maak je geen zorgen over de kleur vertegenwoordigingen in de rechterzijde voorbeeldvenster nu , zoals je kunt die later veranderen . Klik op de knop "OK" en de SmartArt wordt toegevoegd aan het Excel-spreadsheet .
3

Dubbelklik op de SmartArt- grens naar het tabblad ' Hulpmiddelen voor SmartArt " aan de bovenkant van het scherm te openen . Klik op de " Tekst Pane " knop aan de linkerkant van het lint .
4

Typ de titel van de WBS in de bovenste tekstvak , zoals " 2012 Warenhuis Goals . "
< Br > 5

Typ de subkop in het tekstvak onder de top een , zoals ' Ladies ' Fashions . " Voeg extra tekstvakken als de SmartArt niet met genoeg door te klikken op de " Vorm toevoegen " knop op het lint . Als het tekstvak past niet in de hiërarchie , zoals gepland , gebruik de " Niveau verlagen , " " bevorderen , " knoppen " Omhoog " of " Omlaag " om het te passen inch Voeg de rest van de subkoppen , zoals " Sieraden , " " Kids " en " Mannen . "

Klik 6 in de volgende , onderste niveau van tekstvakken . Typ het woord " Werk" of uw favoriete gelijkwaardig . Typ hoeveel van regio 's die subkop is een percentage van het totaal , en druk vervolgens op de toets " Enter " , typ het woord " budget " en typ de begroting . Als bijvoorbeeld 65 procent van het werk in het warenhuis zullen worden uitgevoerd door de werknemers in de dames mode gebied , met een budget van $ 40.000 , zou je " : 65 % , Budget , $ 40.000. Work " typt Herhalen zodat elke subkop heeft een werk -en bijbehorende begroting .
7

Klik op de " Kleuren wijzigen " knop op het lint . Kies een nieuwe kleur stijl , zoals een die past bij uw organisatie of branding thema. Dit is optioneel .
8

Beweeg de cursor over de items in het gedeelte " Lay-outs " van het lint . Zonder te klikken , dit is een manier om je work breakdown structuur te zien in een andere SmartArt- patroon . Als u de indeling daadwerkelijk te veranderen , klik op een item in dit gedeelte van het lint . Ongedaan te maken en ga terug naar je oorspronkelijke lay-out , klik op de " Undo" knop in de linkerbovenhoek van het scherm .
9

Klik op het tabblad "Bestand" . Klik op "Opslaan als . " Typ een naam voor de work breakdown structure spreadsheet -bestand . Selecteer een plaats om de spreadsheet , zoals het bureaublad op te slaan , en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe Microsoft Access- database…
·Hoe de Datum van de N Week in …
·Hoe maak je een Mileage Expens…
·Hoe maak je een Grafiekindelin…
·Hoe kan ik een kwartier zoeken…
·Hoe. NET class library gebruik…
·Hoe te bedragen in Excel zoeke…
·Hoe maak je een VLookup gebrui…
·Excel Learning Guide 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat zijn de verschillende onderdelen van…
·Norton Removal Tool 
·Hoe je visualisaties in Media Player 
·Hoe maak je een radiostation in Ampache …
·Hoe maak je een poster sjabloon 
·Hoe kan ik bekijken Twee Excel spreadshe…
·Hoe kan ik zien of een computer kan bran…
·Hoe te verwijderen Trojan Horse Backdoor…
·Hoe kan ik een document 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com