Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe maak je een poster sjabloon
Posters kunnen worden gebruikt om reclame te bedrijven , te bevorderen gebeurtenissen of als decoratieve producten ontwerpen . Ze kunnen worden ontworpen met behulp van desktop publishing software . Voor poster ontwerpen die in principe hetzelfde blijven , desktop publishing software stelt u in staat om templates te helpen bij het stroomlijnen van het proces van het maken van posters te maken . Met behulp van een poster template zal u toelaten om een basisontwerp voor uw originele posters die kunnen worden gebruikt om een ​​aantal poster variaties produceren met minimale veranderingen te creëren . Wat je nodig hebt
Desktop publishing software
Potlood
Notebook
Toon Meer Aanwijzingen

Schets 1 enkele layout ideeën . Gebruik goede poster ontwerp principes . Vermijd het toevoegen van te veel tegenstrijdige elementen . Grenzen zou kunnen zijn decoratief , maar blijf weg van de grenzen met complexe patronen die weg zou kunnen nemen van de boodschap van de poster . Houd elke rand die u dun en eenvoudig te gebruiken . Besteden het grootste deel van de ruimte om tekst en afbeeldingen . Kopen van 2

In de hoofdtekst en beeldelementen om uw sjabloon eerste . Deze zullen elementen die altijd zal verschijnen op elke poster u baseren op deze sjabloon . Klik op de functie " Tekst " op de werkbalk en teken een tekstvak op de plaats op uw poster waar u tekst wilt invoegen . Voor het gemak van manipulatie , een aparte tekstvak voor een grote kop en een voor kleinere tekst . U kunt bijvoorbeeld een tekstvak voor een naam en een ander bedrijf naar een adres of contactgegevens .
3

Selecteer een tekenstijl met behulp van de drop -down lettertype menu op de werkbalk te maken . U kunt ook het lettertype tool op het menu "Format " vinden . Kies uw tekst stijl zorgvuldig . Zoek naar iets dat is aantrekkelijk, maar nog steeds makkelijk te lezen . Om een lettertype te stellen , klik met de rechtermuisknop op de voorkant van de tekst die u wilt opmaken en sleep je muis om het te selecteren , klikt u op het lettertype dat u wilt gebruiken . Stel de lettergrootte groter voor de rubriek .
4

Afbeeldingen invoegen of een permanente logo op uw poster sjabloon door te gaan naar het menu " Invoegen" en het kiezen van ofwel de "Beeld" of de " clipart " optie . Het kiezen van de eerste optie kunt u persoonlijke beelden of een logo van uw computer kiezen om toe te voegen aan uw template . De optie clipart laat u kiezen uit algemene clipart meegeleverd met uw desktop publishing software . Klik op de afbeelding met uw muis om de ingevoegde afbeelding te selecteren en sleep de randen van de selectie naar grootte van de afbeelding .
5

Schik de vaste elementen van uw poster sjabloon door te klikken op uw tekst en beeld elementen met je muis en te slepen waar u wilt dat ze zijn . Schik de permanente elementen om ruimte voor informatie die later zullen worden toegevoegd aan uw template te verlaten . Een theater poster sjabloon , bijvoorbeeld, zou onder meer de naam van het gezelschap , het logo van het theater bedrijf en het adres van het theatergezelschap . De rest van de template zou leeg zijn , waardoor er ruimte is voor de gegevens die u toevoegt wanneer u een nieuwe poster op deze sjabloon , zoals informatie over de afzonderlijke shows spelen in het theater te baseren .
6

Sla uw sjabloon met een naam die het doel van de template beschrijft . Wanneer je nodig hebt om een ​​poster op basis van deze sjabloon , opent u het en plaatst relevante nieuwe informatie zonder de permanente ontwerpelementen opnieuw doen .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe Gratis Mailing Address Lab…
·Hoe maak je een katholieke Doo…
·Hoe kan ik een achtergrond Bla…
·Hoe kan ik een afbeelding Disk…
·Essential Training voor InDesi…
·Hoe een Healthcare brochure on…
·Hoe te Postkaarten in Publishe…
·Hoe Business Brochures maken o…
·Hoe maak je een eenvoudige Fot…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe DVD Clips opslaan op een computer 
·Die vrije ruimte gummen echt werken? 
·Hoe te verwijderen Adobe Flash CS3 
·Toepassing van Computers in Publishing 
·Wat is de extensie KGB ? 
·Hoe maak je een lege wenskaart Met Micro…
·Hoe maak je een PowerPoint verdienen met…
·Hoe je een tegel Textuur in Photoshop 
·Hoe je documenten te ontwerpen met een t…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com