Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Over Microsoft Access
Microsoft Access is een database management programma dat over het algemeen wordt gebundeld met het Microsoft Office -pakket . Hoewel het een van de minst gebruikte van de softwarebundel , Access biedt een zeer intuïtieve oplossingen voor kleine bedrijven en zakelijke gebruikers die een eenvoudige data management tool met diepe compatibiliteit en professionele opties nodig . Geschiedenis

De eerste versie van Microsoft Access werd uitgebracht voor het Windows 3.1 -platform , en was erg klein . Het werkte met zeer kleine database- pakketten , en heeft geen ondersteuning voor complexe computernetwerken . Vroege testen bleek ook dat de eerste Access niet kon omgaan met grote databestanden en vaak liet ze beschadigd. Toegang 2,0 volgden snel , en hoewel het een iets grotere data lading kon verwerken , heeft zij niet te veel verbeteringen . Access 97 betekende een keerpunt voor het programma als het was de eerste om opties vooraf ontwikkelaar bevatten . Opeenvolgende versies verbeterd de kern Access visuals , en maakte de interface eenvoudiger om toegang te krijgen . De meest recente versie , Access 2007 , beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke grafische interface met een aantal diepe geavanceerde opties voor professionele gebruikers .
Belang

Microsoft Access is erg belangrijk als is een van de meest beschikbare databasemanagers en meest compatibele . Hoewel de ontwikkeling van tools zoals MySQL en SQLite blijven tot de meest populaire , Access is compatibel met al deze populaire programma's , en is heeft een geweldige set van starter gereedschap voor gebruikers die nog steeds worden versoepeling in database management en ontwikkeling .

Features

Microsoft Access ' meest aangeprezen functie is het een gebruiksvriendelijke grafische interface. Terwijl andere programma's gaan uit van een zekere vertrouwdheid met de technische aspecten van database management , Access is uniek als het verlicht nieuwe gebruikers in het programma , en heeft vele handige gidsen voor degenen die verward zijn te helpen . Andere belangrijkste kenmerk toegang ' is de compatibiliteit met andere programma's , dat is ongeëvenaard . Bestanden Access kunt lezen omvatten die geproduceerd door MySQL , Oracle , Sun Starbase en Sybase PowerBuilder .
Voordelen

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van Microsoft Access als database manager . Allereerst Access -bestanden kunnen worden omgezet en leesbaar door andere programma's , wat betekent dat als je nodig hebt om systeemonderhoud te ondergaan met een ander programma , is er weinig tot geen corruptie zal zijn . Compatibiliteit toegang ' is ook erg handig als u nodig hebt om uw bestanden te nemen op de gaan , als ze kunnen aanpassen aan verschillende programma -systemen.
Potentieel

Hoewel Access is niet het meest populair in de Microsoft Office-suite , het toont geen teken van vertraging . Een nieuwe Access wordt gepland voor de release van Windows 7 , met nieuwe functies en opties . Velen speculeren dat Access binnenkort zal vertakken en maak editie een speciale ontwikkelaar met geavanceerde tools speciaal voor database- professionals .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een werkblad als e…
·MS Excel Secrets 
·Hoe kan ik gegevens downloaden…
·Hoe te Autofill In een Excel -…
·Hoe te Decimaal tijd converter…
·Wat is een werkblad in MS Exce…
·Hoe kan ik Verander de kleur v…
·Hoe de werkbalk menu in Excel …
·Coole dingen over Excel 2007 
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe maak je een tape uploaden naar een c…
·Hoe vindt u Gratis afsprakenbeheer Softw…
·Hoe om Powerpoint op het web 
·Hoe u uw startscherm Maak een Foto op Po…
·Hoe te gebruiken McAfee Wireless Protect…
·Hoe maak je een verborgen liefde bericht…
·Hoe PDF-bestanden 
·Algemeen Gebruik van Skype 
·Hoe te houden Other People Van Het bekij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com