Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik een lopend totaal in Microsoft Access 2007 Maken
Een lopend totaal is een subtotaal voor het numerieke veld ( bv. " verkoop " ) van een database tabel . Het subtotaal wordt gedaan voor een set records gegroepeerd op een ander veld in de tabel . U kunt eenvoudig weer lopende totalen in Access met haar creatie tools verslag . Wat je nodig hebt
Microsoft Access
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak of zoek een voorbeeld database tabel om uw subtotalen draaien op . Voer de gegevens van de volgende tabel als u niet uw eigen hebben . Voer de bovenste rij van de tabel als kolom van de tabel ( dwz " field " ) namen :

Uitgever
, Revenue , CategoryPenguin Publishing , 123 $ , hoe - toHarcourt Boeken, $ 456 , hoe - toPenguin Publishing , $ 789 , romancePenguin uitgeverij , $ 432 , romancePenguin Publishing , 767 $ , hoe - toHarcourt Boeken, $ 65, hoe - toHarcourt Boeken, $ 87 , romanceHarcourt Boeken, $ 654 , romantiek

Press 2 " controle - s " om de tafel te slaan op schijf. Typ de naam " BookRevenues " wanneer wordt u gevraagd .
3

Selecteer de " BookRevenues " tafel door te klikken op het pictogram in Access ' navigatie -venster ( op scherm naar links ) . Klik op "Create , " op de werkbalk van Access ' , gevolgd door te klikken op het pictogram van de werkbalk " Report " . ( Als u met Access 2003 , selecteer ' Objecten ' en vervolgens ' Rapporten ' en vervolgens ' Nieuw ' om een ​​nieuw rapport te maken . )

Notice
dat beide bedrijven in het rapport veld " Uitgever " samen zijn opgenomen .
4

klik met de rechtermuisknop op het veld " Uitgever " van het rapport en kiest u ' Group on Publisher . " Merk op dat elke uitgeverij nu wordt weergegeven in zijn eigen gebied . Merk ook op dat het veld ' Omzet ' wordt alleen de verkoop gegevens die u oorspronkelijk hebt ingevoerd - . Met uitzondering van de in totaal opbrengsten aan de onderkant van dit veld
5

Klik op de " Groep & Sort " pictogram onder het tabblad " Ontwerp" van de werkbalk , als het venster " Groeperen, sorteren en totaal " is nog niet zichtbaar onder het hoofdrapport venster .
6

Klik op de " More > " tekst in de " Group , sorteren en Total " venster , die meer opties voor het maken totalen weergeeft . Klik op de " met de totale omzet bedroeg " drop - down box , waarin de " Totalen " pop - up -venster .
7

Selecteer het veld ' Omzet ' in de keuzelijst naast " Total On , " om het subtotaal van het juiste veld . Klik vervolgens op de " Show subtotalen in groep voettekst " vakje aan de lopende totalen voor elke uitgever te geven. Klik op een lege plek in het hoofdrapport of groepering vensters om het rapport bij te werken .

Kijk 8 op het veld " Opbrengsten " , die nu toont de actieve totalen voor elke uitgever. Herhaal stap 7 als u niet de subtotalen correct weergegeven te zien , omdat de " Total On " keuzelijst soms glijdt naar een andere , irrelevante veld . Sla het rapport op door op " controle - s " en het typen van een verslag naam .
9

Begin creëren van een ander rapport met een subtotaal op " genre . " Begin met het herhalen van stap 3 , klik met de rechtermuisknop klikken op het veld "Categorie " in het nieuwe rapport . Merk op dat dit gebied springt naar de linkerkant van het rapport en dat het rapport bevat elke categorie in zijn eigen omgeving .
10

Herhaal de aanwijzingen van stap 6 en 7 . Let op de nieuwe , lopend totaal dat het rapport weergeeft ; elke categorie ( " how-to " en " romantiek " ) heeft zijn eigen subtotaal

.

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe je documenten in MS Excel …
·Hoe te Arrows verwijderen in E…
·Hoe een Fast Fourier Transform…
·Hoe kan ik Excel Mailinglijste…
·Hoe te wijzigen Cursor Highlig…
·Hoe maak je een Mailing List m…
·Hoe de Functie invoegen functi…
·Hoe kan ik Excel gebruiken zon…
·Hoe je URL -omleidingen Check …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Scatter Plot in Excel 20…
·Hoe kan ik Excel 's FISHER Functie Gebru…
·Hoe maak je een muziek folder in Windows…
·Hoe kan ik een RCON wachtwoord in Counte…
·Hoe maak je een grafiek in Excel formaat…
·Mijn Media Player Classic zal niet opsla…
·Hoe het opzetten van een NTP-server in L…
·Hoe kan ik mijn account wijzigen in Netf…
·Hoe de Picture Duur aanpassen in Windows…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com