Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Over Financial Planner Software
Financieel - planning software is gevestigd in een algemene computer - programma categorie die alle software die is gericht op het beheer omvat , beleggen , sparen of het bijhouden van persoonlijke of zakelijke financiën . Deze software voert vele fundamentele boekhoudkundige taken , zoals het berekenen van vermogende , analyseren winst-en verliesrekening marges , en assisteren met online bankieren behoeften . Financieel - planning software pakketten worden vaak gebruikt door zelfstandigen en home-based ondernemers die zich niet kunnen veroorloven een full -time accountmanager . Eigenschappen Basic

Het doel van een financiële - planning software pakket is om de afhankelijkheid van de gebruiker op papier grootboeken , credit - card statements en papieren facturering methoden te vervangen . De verschillende pakketten gebruikers toestaan ​​om een gescheiden boekhouding te creëren om te controleren persoonlijke en professionalbusiness via hetzelfde systeem , en kan gebruikers helpen bij het ​​scheiden van zakelijke kosten van persoonlijke uitgaven, indien ze betaald met een persoonlijke account of creditcard . Financieel - planning software pakketten bieden ook rekening trackers die de gebruiker te waarschuwen voor naderende facturen en betaalde rekeningen , en vertellen of er voldoende saldo op de rekening te betalen voor hen . De financieel - planningssysteem MasterPlan kunnen gebruikers profielen van hun klanten , waardoor deze databank gemakkelijk doorzoekbaar en configureerbare om statistische informatie te verstrekken maakt in te voeren .
Sparen en Beleggen

Naast deze money - management services , veel financiële - planning software systemen ook de gebruiker toestaan ​​om haar spaarrekeningen en beleggingsportefeuilles te beheren . Quicken , een van de meest populaire merken van de financiële planning software , stelt klanten in staat om een wekelijkse of maandelijkse budget in te voeren ; hun feitelijke uitgaven wordt uiteindelijk in vergelijking met hun verwachte uitgaven via de " My Savings Plan "-functie . Dit is bedoeld om gebieden waar de gebruiker zich kan veroorloven om te besparen of meer uitgeven , afhankelijk van haar budget te markeren .
Belastingadvies

Een van de meest handige functies voor eigenaren van home- business en zelfstandigen is de fiscale steun die is ingebouwd in de meeste financiële - planning software pakketten . De meeste systemen leiden de gebruiker al zijn mogelijke belastingaftrek en writeoffs en heden noodzakelijke fiscale gegevens in een gemakkelijk toegankelijke vorm te identificeren . Quicken biedt gebruikers ook de mogelijkheid om al de informatie over te dragen in hun systeem om de online fiscale programma TurboTax om belastingaangifte te vereenvoudigen.
Internet Integratie

In het verleden 10 jaar , hebben de financiële - planning software pakketten hun diensten uitgebreid om naadloos te integreren met online bankieren behoeften van de gebruikers . De meeste systemen kunnen haak in persoonlijke en zakelijke controle-, spaar -en credit - card rekeningen , evenals 401 ( k ) s , beleggingsportefeuilles en PayPal , en bieden gebruikers toegang tot hun rekeningen met een wachtwoord . Sommige systemen , zoals Quicken 's Home and Business financiële software , biedt gebruikers cash back op bepaalde websites als een extraatje voor het gebruik van hun online tools .
Quicken

Hoewel er verschillende financieel - planning software systemen op de markt , het meest populaire systeem voor kleine en bedrijven aan huis is Quicken . Quicken was een van de eerste grote bedrijven met een computer - based accounting systeem te creëren , en is het opbouwen van financiële - planning software pakketten sinds de early1990s . Hun suite van programma's , variërend van vastgoed aan personal finance - tot kleine - business management , is bekend voor zijn gebruiksvriendelijk , accuraat en betaalbaar .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe te Instant Cash Stuur 
·Hoe te QuickBooks verwijderen 
·Accounting Information Systems…
·Hoe kan ik een factuur voor de…
·Hoe maak je een Memorized Repo…
·Hoe u Microsoft Office Account…
·Hoe om te leren Medisoft 
·Hoe te Premade Rainmaker Thema…
·Hoe de QuickBooks Corrigeer Na…
  Related Articles
Over Adresstickers 
Over Spell Checkers 
Over WordPad 
Hoe u informatie over een Embedded Word-…
Over Winword Programma 
OpenOffice bestanden voor DIY Planner 
Hoe om te verwijzen een Harvard Financie…
Hoe een dag Planner Maak met uw eigen fo…
Over Gelijktijdige Samenwerking Met IM 
  Software Articles
·Hoe maak je een Map in Photoshop Maak 
·Verplaatsen van een afbeelding op de ach…
·How to Get Adobe Flash Movie Van een web…
·Hoe maak je een Coin Toss in Flash 
·Hoe maak je een kleurzweem in Photoshop …
·Hoe om ringtones te maken in Vista 
·Distressed effecten in GIMP 
·Hoe de Smart Tech Podium Met Gebruik VMw…
·Hoe maak je een bestandsextensie in DOS …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com