Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Online Personal Finance Management Tools
Veel mensen vinden het beheren van hun persoonlijke financiën verwarrend . Sorteren van papieren en verklaringen kunnen ze een groot deel van angst veroorzaken . Gelukkig , vele online tools bestaan ​​bedoeld om mensen die hulp organiseren en het verkrijgen van controle over hun financiën nodig hebben te helpen. Deze tools zijn gemakkelijk toegankelijk voor iedereen met een computer en toegang tot het internet . Mint.com

Van de makers van Quicken financiële software , Mint.com biedt online tools voor het financieel beheer . Bijvoorbeeld , de site biedt gebruikers de mogelijkheid om een ​​budget te maken en krijg vergelijking rapporten voor wat ze uitgeven in verschillende categorieën . Daarnaast is de begroting functie stelt gebruikers in staat om bepaalde grenzen , die, indien overschreden , stuurt een waarschuwing aan de gebruiker in te stellen.

De site heeft ook hulpmiddelen om te helpen met specifieke besparingen doelen . Mensen met kinderen kunnen genieten van het hebben van Mint.com hen te helpen opzetten van een spaarplan voor collegegeld . Voor diegenen die anonimiteit , niet hoeven geen persoonlijke informatie te geven aan het gebruik van de site maakt een aantrekkelijke eigenschap van Mint.com . De enige vereiste gegevens bevat een e-mailadres , wachtwoord en postcode . Gebruikers hoeven nooit naar persoonlijke gegevens zoals naam , adres of sofi-nummer te geven . Mint.com heeft functies die gebruikers in staat om verschillende soorten beleggingen , zoals aandelen , obligaties of andere investeringen te volgen . Mint maakt ook een mobiele applicatie beschikbaar .
Yodlee.com

Yodlee.com personal finance gereedschappen
exploitanten toestaan ​​om al hun beleggingen te beheren op een locatie. Verschillende rekeningen , zoals 401 ( k ) , voorraden en hypotheken zijn allemaal bijgehouden in het programma . Dit laat gebruikers eenvoudig vergelijken waar hun geld geeft voor de beste prestaties . Analyse grafieken helpen door het geven van een visuele hulp die laat zien waar je geld het beste presteert . Yodlee geeft gebruikers e-mail en mobiele waarschuwingen voor tal van redenen , waaronder bescherming tegen fraude en herinneringen die betalingen komen te wijten , het helpen avoid late betaling .

Een vastgoed -centrum biedt een interessante functie , het bijhouden van de waarde van het huis eigenaars . Account Sharing laat Yodlee klanten de toegang tot hun account bij degenen die het nodig hebben , zoals een echtgenoot van accountant te delen .
Excite Financiële

Excite
Financial biedt een gratis personal finance management tool . Na het aanmelden voor de service en het creëren van een account , Excite bevat tools die accountgegevens automatisch importeren uit meer dan 7500 financiële bedrijven in uw profiel . Dit neemt de sleur van rekening transacties en de gegevens handmatig invoeren van de gebruiker af . Excite kunnen gebruikers toegang tot hun gegevens op elk moment vanaf elke locatie met een internetverbinding of via hun mobiele telefoon hebben .

Gebruikers
kunnen hun gegevens te zien in grafiek vorm , waardoor het makkelijker te begrijpen waar hun geld naartoe gaat . Het programma bevat ook gereedschappen bijstaan ​​van de gebruiker om hun eigen budget online te creëren . Excite maakt gebruik van encryptie technologie om de gegevens van die gebruiker te verzekeren handhaaft beveiliging .

Previous: Next:
  financiële Software
·Verschil tussen Quicken & Quic…
·Kunt u Overdracht een Quicken …
·Hoe het nu PC Quicken naar Mac…
·Voorbeelden van het SAP ERP -s…
·QuickBooks Projecten 
·Salaris Vergelijking Software 
·Hoe te QuickBooks Herstellen V…
·Hoe kan ik een lening in Quick…
·Hoe de Rapportitems in QuickBo…
  Related Articles
Hoe te Tickets ontwerpen Online 
Hoe Word- documenten online gratis Creë…
Hoe Word- documenten converteren naar ee…
Hoe je Open Office-documenten convertere…
Hoe maak je een DOCX -bestand convertere…
Hoe maak je een PDF converteren naar Mic…
Hoe maak je een online woordenboek met M…
Hoe eigen lettertype Labels Maken Online…
Hoe Word converteren naar Excel Online 
  Software Articles
·Hoe je Skype upgraden 
·Hoe de Beperkingen uitschakelen op Docum…
·Hoe te Abonnementen Stop op iTunes 
·Hoe mensen zetten in een cartoon in Phot…
·Hoe te splitsen in onderdelen Met WinRar…
·360-controller compatibel PC Games 
·Hoe gegevens tussen Word Link & Excel 
·Hoe Easy Flash bestanden af ​​te spelen 
·Hoe het standaard bestandslocaties wijzi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com