Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te installeren QuickBooks Pro op een server voor Multiple Use
Als er meer dan een werknemer in uw bedrijf nodig heeft toegang tot het QuickBooks Pro-bestand , maar heb je alleen een gebruikerslicentie of slechts een computer waarop de software is geïnstalleerd , moet u installeert QuickBooks op een belangrijke server , zodat meerdere gebruikers er toegang toe . Houd in gedachten dat met elke gebruiker komt een andere licentievergoeding , en de licenties moeten worden betaald op voorhand van de installatie . Pakketten bieden een standaard een - , drie - of vijf - user licentie , maar als je rechtstreeks bestellen vanuit QuickBooks maker Intuit , kan het meestal aanpassen van een pakket voor u . Wat je nodig hebt
QuickBooks Pro installatieschijf
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schaf het juiste aantal licenties . Als je een klein kantoor en hebben meer dan een gebruiker op QuickBooks op hetzelfde moment , zal u een gebruikerslicentie voor elke persoon nodig . Als je zes medewerkers en slechts vier daadwerkelijk gebruik QuickBooks , zolang ze niet allemaal gebruik QuickBooks op hetzelfde moment kunt u geld besparen door de aankoop van drie licenties in plaats van het pakket van vijf . Kopen van 2

Gebruik een server computer met een Windows-besturingssysteem . QuickBooks 2008 en 2009 zijn beide Vista - compatibel , maar met Windows XP of Windows 7 kunnen voorkomen dat de vele negatieve kwesties in verband met Vista . Zorg ervoor dat iedere computer heeft de nieuwste update voor welk besturingssysteem u hebt geïnstalleerd.
3

Sluit de slave- computers naar de server met behulp van hard-wire connectoren . Hoewel het mogelijk is om draadloos te draaien , kan de omvang van de transacties en de gegevens in QuickBooks problemen voor een draadloos systeem veroorzaken .
4

Installeer de QuickBooks software op de server eerst . Omdat de server telt niet als een gebruiker , met een drie - user licentie kunt u nog steeds het programma te installeren op drie computers in aanvulling op de server . Ga naar de " File " knop op de bovenste menubalk en klik vervolgens scroll naar beneden naar " Hulpprogramma's " en klik op " Host Multi -User Access . "
5

Gebruik het netwerk wizard om een Active Directory Group voor QuickBooks Access . Voeg iedere geautoriseerde gebruiker aan de groep en de toegang tot die map geef haar . Deel het QuickBooks bestand door te klikken op het tabblad " File " op de bovenste icoon menubalk , kiezen voor de optie ' Hulpprogramma's ' , te klikken op de "Host Multi - User Access " knop en selecteer " Yes . " Afsluiten QuickBooks op de server .
6

Install QuickBooks op elk van de computers in een netwerk . Laat de installatiewizard run , en als je het gedeelte van de installatie die vraagt ​​of een netwerk moet worden uitgevoerd vanaf deze computer te zien , kiest u "Nee " Het netwerk zal alleen worden uitgevoerd vanaf de server . Voltooi de installatie en vervolgens registreren elke computer wanneer de installatie is voltooid .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe te Brutowinst Grafiek soft…
·Heeft Quicken Online te maken …
·Hoe te Schattingen Inactieve i…
·Hoe om Blank Checks Met Quickb…
·Hoe kan ik een factuur in Zen …
·Hoe kan ik downloaden van Well…
·Hoe Enkele Controles in QuickB…
·Hoe geld te gebruiken Kontera 
·Hoe veilig is Web Bill Payment…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je Covert een DVD naar iPod -fo…
·Vrije Woord Training 
·Hoe te verwijderen van een geplande back…
·Hoe een PDF Toestemming wachtwoord verwi…
·Hoe maak je een Polaroid Portret in Phot…
·Hoe kunt u Steek een dropdown menu in Wo…
·Hoe maak je een PS3 controller Get to Ru…
·Microsoft Word te voorkomen dat verwijde…
·Hoe te kopiëren en plakken van gegevens…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com