Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te beperkte fondsen Track in QuickBooks
Beperkte middelen is de term voor geld gegeven aan een non-profit organisatie voor een specifiek doel . Een kerk kan hebben beperkte middelen gegeven aan een gebouw te bouwen of te geven aan een bepaalde missie groep . In tegenstelling tot de algemene middelen , die gebruikt kan worden op elk gebied door de gemeente noodzakelijk wordt geacht , kan de beperkte middelen gebruik niet worden veranderd van het beoogde doel . Als u gebruik maakt van de Non - Profit editie van QuickBooks , is het een simpele kwestie van het toekennen van een soort van betaling gezien de titel , "Beperkte fondsen . " Als u gebruik maakt van de meer generieke " Pro " of " Premier " -versies is het moeilijker. Instructies
Met behulp van de " Class Tracking " Methode

Turn 1 op de " Class Tracking " functie in uw QuickBooks programma. Om dit te doen , klikt u op de knop 'Bewerken' op de bovenste menubalk . Scroll naar beneden naar de " Voorkeuren" knop aan de onderkant van de lijst en klik op . Kopen van 2

Vind de tab "Boekhouding " . Wanneer het venster "Voorkeuren " wordt geopend , scroll naar beneden naar het tabblad "Boekhouding " en klik erop . Klik op het tabblad "Vennootschap Preferences " en kijk in het bovenste deel van dat venster . Klik op het vakje "Use Class Tracking " .
3

Maak een klasse voor elk type donatie . Onbeperkte middelen zou zijn alle algemene donaties die worden gebruikt voor de algemene middelen begroting . Beperkte middelen zou een andere klasse. Je zou dit doen door te klikken op de "Lijst" knop op de bovenste menubalk naar beneden scrollen naar de " Class List " en dubbelklikken op het.
4

In de nieuwe klassen naar de klas lijst. Houd de " CTRL " en " N " toets wanneer het scherm " Class List ' is geopend . Noem de eerste klasse , " Onbeperkte Fondsen " en klik op "OK . " Voor de beperkte financiële middelen , als je meer dan een project waaraan mensen worden doneren , kunt u een ouder klasse de titel te creëren "Beperkte fondsen . " Bijvoorbeeld , als u een bouwproject en een missie project , een klasse getiteld "Nieuwe Bouwen " en een andere titel " Opdrachten " en het vakje genaamd " Sub - Klasse van " voor elk , en klik op ' Restricted Fondsen " als de bovenliggende klasse .
met behulp van de Bank Account Methode
5

Open een aparte bankrekening voor elke beperkte middelen voor het project . Maak een nieuwe bankrekening in QuickBooks voor elk project . Dit doe je door te klikken op de "Lijst" knop in de bovenste menubalk . Scroll naar beneden naar de " Rekeningschema " en klik erop .
6

Houd de " CTRL " en " N " toetsen om de " nieuwe account toevoegen " scherm te openen . Klik op de " Bank " knop en dan op "OK . " Noem de rekening op basis van het doel , " First Bank - Beperkt Funds - Building " of " First Bank - . Onbeperkt Funds "
7

Maak twee inkomensrekeningen . Om opnieuw doen deze open de ' rekeningschema ' en houd de " CTRL " en de toetsen " N " . Klik op de Inkomsten -knop en op " OK . " Men dient rekening te worden genoemd "Beperkte Fondsen ontvangen " en de andere " Onbeperkte Fondsen ontvangen . "

Borg beperkte middelen 8 in de juiste bankrekeningen . Klik op de " Make Deposito's " icoon , die het venster deposito wordt geopend . Voer de naam van de donor , het bedrag van de donatie en de rekening inkomsten waarop de schenking wordt afgezet . Klik op " OK " en de aanbetaling wordt vastgelegd .
Met de Subbank Account Method
9

Maak een subbank rekening voor elk type donatie . Als het openen van meer dan een bankrekening is geen optie , heb je de optie om een subbank rekening voor elk type donatie . Open de " Rekeningschema " weer .

Klik 10 op de " Bank" knop en open het nieuwe account scherm . Noem de bankrekening , "Beperkte Fondsen " en klik in het vak , " Sub - rekening . " Klik op de bovenliggende bankrekening die u momenteel gebruikt en toewijzen van deze " Sub bankrekening " om die bank .

Borg donaties 11 aan de "Sub - Account " als ze voor beperkte middelen . Dit zal u toelaten om een bank verzoening compleet voor alle donaties gegeven en gestort in het ene bankrekening . Als de donatie is voor onbeperkt gebruik , stort het bedrag in de bovenliggende bankrekening .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe de Comma Verander naar een…
·Hoe je uitgaven met QuickBooks…
·Soorten Medical Billing Databa…
·Hoe te OFX importeren in Quick…
·Hoe te draaigrafiek indelingen…
·Tijdklokken Dat Interface Met …
·Hoe maak je een offerte sjablo…
·Hoe je afmelden Sage Peachtree…
·Hoe je aan te melden bij NFCU …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Lege pagina's verwijderen in een …
·Hoe te Plein Doosjes en verticale lijnen…
·Hoe kan ik muziek kopiëren van uw compu…
·Hoe weten wat Drum Kaart Mijn MIDI Song …
·Hoe te Games branden op een DVD 
·Hoe maak je een stop-motion video op Win…
·Hoe de Codec Nodig om AVI- bestanden af …
·Hoe de EDGE schatten Software Problemen 
·Hoe kan ik een MP3 -bestand Maak een AAC…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com