Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te QuickBooks bijwerken
Wanneer u de laatste versie van QuickBooks kopen, de software wordt automatisch met wat wordt genoemd release 1.0 . Gedurende de rest van het jaar Microsoft updates van hun Windows-toepassingen . Deze updates vaak interfereren met de dagelijkse werking van QuickBooks , dus Intuit creëert een " patch " om eventuele problemen die zich kunnen voordoen op te lossen. Deze " pleisters " zal ook wel eens aanpakken compatibiliteitsproblemen met software van derden . Soms moet u QuickBooks handmatig bijwerken , hoewel u de software kunt instellen om automatisch updates zo goed presteren . Instructies
instellen Automatische updates
1

Klik op de QuickBooks menu "Help " . Het menu "Help " is te vinden in de bovenste menubalk . Scroll naar beneden naar het tabblad "Update QuickBooks " en klik erop . Het venster "Update QuickBooks " heeft drie tabbladen : . " Overzicht , " " Opties " en " Nu bijwerken " kopen van 2

Controleer de vetgedrukte letters in de tweede paragraaf van de " tabblad Overzicht " . De lijn zal lezen , " Automatische Update is " en dan zal het " Aan" of zeg " Off". Als het niet eerder is ingesteld , zal de automatische update worden " Off". Indien u wenst voor de software om regelmatig online met Intuit diensten voor de laatste updates of releases , klikt u op het tabblad "Opties " .
3

Klik op het vak " ja " voor " Automatic bij te werken. " Noteer de locatie van het gedownloade bestand voor het geval u nodig hebt om de update te vinden . Deze informatie is te vinden net onder het label " Download Location . " Kijk naar de " Updates " lijst in het onderste gedeelte van het venster en klik naast elk type update dat u wilt automatisch te hebben gedownload . Er zijn negen verschillende soorten updates om uit te kiezen .
4

Kies welke je nodig hebt uit de negen beschikbare soorten updates . De eerste is de ' servicemeldingen . " Dit zijn berichten die opduiken in het dagelijks gebruik van QuickBooks dat belangrijke informatie over problemen met de compatibiliteit en meer kan bevatten . De tweede is de " Payroll Updates " die u nodig hebt als u zich abonneert op de Intuit payroll service zoals belastingformulieren en tabellen zal vele malen worden bijgewerkt gedurende het gehele jaar . De derde , vierde en vijfde updates zijn allemaal payroll gerelateerd : " Federale Vormen , " " Forms Engine" en " State Vormen Werknemer Organizer , " de eerste plaats voor eventuele wijzigingen in het arbeidsrecht " respectievelijk

De zesde is het . " dat zou betekenen om meer informatie van een medewerker . De zevende is het belangrijkste als het gaat om de " Maintenance Releases " dat zal patchen eventuele problemen met compatibiliteit . De achtste is " Help ", die de instructies in de QuickBooks hulp woordenboek bijgewerkt . De negende is de " Accountant " Update welke problemen lost met het verzenden accountant kopieën en fiscaal recht verandert niet gerelateerd aan de salarisadministratie .
5

Controleer de updates die u wilt of klik op de " Mark All " knop en dan op "Opslaan ". Uw QuickBooks software wordt nu automatisch updaten .
Handmatig bijwerken van QuickBooks
6

Open het venster "Update QuickBooks " uit het menu "Help" . Wanneer het venster wordt geopend , klikt u op het tabblad " Update Nu " . Let op de tafel in het midden van het venster en scroll naar beneden de tafel . Kijk onder de " Last Checked " kolom . De datum van elk van de updates moet een recente. Als het niet , klik dan op de " Get Updates " -knop .
7

Klik op " OK " in het venster " QuickBooks Information " . Als dit venster wordt geopend , zal het u laten weten als er een huidige release klaar om te worden geïnstalleerd in de software . Deze update zal de volgende keer dat u de QuickBooks software te openen installeren . Wilt u de software onmiddellijk bij te werken , sluit uit de QuickBooks programma en start deze opnieuw .
8

Klik op de " Install Now " knop . Het waarschuwingsvenster zal verschijnen om u te laten weten dat de update-installatie een herstart van de computer nodig heeft . Klik op de knop en wacht tot de installatie- wizard om het proces van het installeren van de update te voltooien . Dit kan een paar minuten dus wees bereid om te wachten te nemen . Als u wordt gevraagd om de computer opnieuw op te doen .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe maak je een kapitaal accou…
·Financial Statement Reporting …
·Welke bestandstypen kan QuickB…
·Soorten Money Transfer-softwar…
·Zpay Vs . Quickbooks 
·Hoe te Geplande Transacties be…
·Hoe maak je een ontvangstbewij…
·Het IIF Opmaak 
·De doelstellingen van een geï…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Gelaagde sjablonen gebruiken in P…
·Hoe kan ik een afspeellijst maken in Fro…
·Het automatisch laden Markup Als standaa…
·Hoe schakel ik over Virus Protection voo…
·Hoe maak je een Matlab Plot Integreer 
·Hoe te AutoCAD 14 installeren op Windows…
·Wat zijn de voordelen van een Data Wareh…
·Hoe je verschillende lijnen Connect on I…
·Hoe gebruik je een Excel- lijst voor een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com