Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Financiële Informatie Systemen voor bedrijven
Een financiële informatiesysteem verwijst naar een systeem dat verzamelt en analyseert financiële gegevens om een ​​bedrijf in staat om geluid financiële beslissingen te nemen . Het stelt een bedrijf aan evaluaties lopen voor de debiteuren , crediteuren en grootboek . Het systeem wordt meestal bestaat uit drie hoofdcomponenten : boekhouding , welke financiële transacties registreert en produceert jaarrekening ; fondsen beheer , waarvan de totale kosten regelt , en de controle , welke sporen opbrengsten en kosten op basis van specifieke rapportage behoeften zoals door het project . De boekhoudkundige module is meestal het centrale deel van een financieel informatiesysteem . Mid - Market

Accounting toepassingen
algemeen kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën . Mid -market accounting software systemen hebben meestal robuuste analytics , rapportage tools en databases . Bijvoorbeeld , een kern boekhoudkundige software pakket --- omprised van dergelijke modules zoals debiteuren , crediteuren , grootboek , vaste activa en bankreconciliatie --- kan worden geïntegreerd met business intelligence tools om aanpasbare rapporten , analyses en onderzoek voor verbeterde creëren zakelijke financiële verslaggeving en productiviteit . Mid -market accounting software pakketten zijn typisch voor die bedrijven met $ 2 miljoen tot 50 miljoen dollar omzet .
High - End

Hoger-end accounting software systemen , die zijn ook wel bekend als enterprise resource planning ( ERP ) -software , zijn veel complexer . Er is vaak een goede deal van maatwerk voor de specifieke behoeften van het bedrijf passen , en deze oplossingen zijn ideaal voor bedrijven met complexe administratieve en zakelijke processen , zoals distributie en productie . De beginnende ERP-pakketten zijn meestal gericht op bedrijven met $ 25.000.000 tot $ 500 miljoen omzet , terwijl sommige ERP-oplossingen zijn het beste voor bedrijven met een omzet variërend van $ 250 miljoen op.
Verticale

Systems
voor de verticale markt zijn afgestemd op de financiële en boekhoudkundige behoeften van een specifieke bedrijfstak , zoals de non-profit organisaties , de gezondheidszorg of de horeca te voldoen . Bijvoorbeeld , kan een non-profit financieel systeem helpen organisaties tonen correcte beheer van fondsen en hebben real -time inzicht in de financiële prestaties van de organisatie . Een systeem voor een gezondheidszorg organisatie kan helpen bij de rapportage van de winstgevendheid naar procedure , vervoerder en de afdeling . Ondertussen kunnen de boekhoudkundige toepassingen voor horeca rapporten zoals winstgevendheid per locatie en accommodatie te versnellen en bieden real - time inzicht in elke woning individueel of een geconsolideerde blik over het hele bedrijf .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe je accounts importeren in …
·Hoe te gebruiken Quattro Pro 
·QuickBooks vs BusinessVision 
·Hoe kan ik een printer in Tall…
·Hoe te Beheers de QuickBooks n…
·Hoe maak je een Transactie Web…
·Hoe je accountgegevens wijzige…
·Hoe te verbinden aan Vanguard …
·Hoe te QuickBooks Online gebru…
  Related Articles
Hoe maak je Plaats een document 's Samen…
Hoe u informatie toevoegen Na een eindno…
Hoe kan ik Excel Informatie converteren …
Hoe te verwijderen Vertrouwelijke Inform…
Hoe je informatie sorteren in Word-docum…
Hoe u informatie over een Embedded Word-…
Hoe informatie te herstellen van een ver…
Informatie over Tekstverwerking 
Hoe u informatie weer als bewerkbare in …
  Software Articles
·Hoe u de HP Solution Center oplossen 
·Wat is de extensie COD ? 
·Hoe het verhogen van de standaard Signat…
·? Wat Komt in Microsoft Office voor de M…
·Hoe een Boot Virus Fix 
·Hoe maak je een kalender icoon in Photos…
·Hoe maak je een Scratch Disk in Photosho…
·Excel formule om een letter in een woord…
·Toegang tot een Query Add Column Met een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com