Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> educatieve Software >> Content
Software tools voor het publiceren en beheren Bibliografieën
Verwijzen naar je bronnen is een belangrijk onderdeel van academisch schrijven . Er zijn verschillende gratis software pakketten die je helpen bronvermeldingen en bibliografieën met uw collega's , redacteuren en andere lezers te creëren en te delen . Veel van deze softwarepakketten zijn platform - neutraal en draaien op Windows , Linux , Mac en andere besturingssystemen . citeulike.org

citeulike.org
is een gratis online dienst voor het beheer van academische bibliografieën . U kunt referenties delen met collega's en wetenschappelijke collega's , krijg geautomatiseerde artikel aanbevelingen en ontdek wie is het lezen van dezelfde artikelen als u . U kunt ook opslaan en artikelen als PDF voor latere referentie .
Connotea

andere online referentie- applicatie is Connotea , die geen opslag limiet voor de tags heeft en links die u kiest te citeren . Deze software geeft automatisch de pagina titel , URL en informatie zoals auteur en tijdschrift naam wanneer u op de Connotea browser knop klikt . U kunt uw links en artikelen publiekelijk te delen of te beperken die ze ziet . U kunt uw bibliografieën sturen naar collega's door middel van een link in een e - mail , en u kunt uw verzamelde referenties uitvoeren in standaard bibliografische formaat .
JabRef

JabRef is een bibliografie referentie manager die werkt op Windows , Linux en Mac OS X. U kunt verschillende formaten , zoals BibTeXML , ISI Web of Science en Medline /Pubmed in XML te importeren . De software stelt u in staat om databases, zoals Medline zoeken .
KBibTeX

KBibTeX
is een BibTeX editor voor de KDE- suite die bibliografieën gebruikt met de tekstverwerkingssysteem LaTeX edits . De software beschikt over web queries , zoals PubMed , en ondersteunt exporteren naar PDF , PostScript , RTF en XML /HTML . U kunt KBibTeX integreren in andere KDE- software , zoals de webbrowser Konqueror . De software is beschikbaar voor Windows en Linux .
Tellico

Tellico
is een KDE- applicatie die draait op Linux -en Windows-besturingssystemen . De software helpt u verzamelingen zoals boeken en bibliografieën met sjablonen te organiseren . U kunt ook aangepaste collecties aan te maken , en u kunt uw verzameling op te slaan in een database met aanduidingen op auteur , titel of andere gebieden . Tellico scans en invoer audiobestand collecties van uw computer en de invoer gegevens over muziek van Amazon.com , IMDb.com , PubMed , CrossRef.org en andere gegevensbronnen . De software exporteert gegevens naar standaard referentie -formaten , zoals BibTeX , ONIX , CSV , HTML en PilotDB .
Zotero

Zotero
is een bibliografie tool voor Firefox . Deze software is platform - neutraal en draait op Linux , Mac en Windows in de Firefox- browser . Zotero kan u helpen annotaties in verschillende vormen te besparen voor zowel online als offline referenties . De software is handig voor het opslaan van informatie van websites en het maken van notities voor boeken, tijdschriften en academische papers . Er is ook de mogelijkheid om media zoals podcasts citeren . De software biedt een gebied waar je notities kunt schrijven om een ​​referentie te beschrijven , en elk item heeft een tijdstempel , zodat je weet dat de datum van de vermelding . U kunt importeren en exporteren standaard bibliografische documenten , zoals BibTeX , en de meest handige functie is de integratie van Zotero met OpenOffice en Microsoft Word , die u toestaat om een bibliografie te exporteren en importeren in uw tekstverwerkingsprogramma .

Previous: Next:
  educatieve Software
·Hoe maak je een taal gebruiken…
·Bedoel Verschil in SPSS 
·Educatieve software voor kinde…
·Hoe te DISTAR Software kopen 
·Hoe maak je een Functie van de…
·Hoe je het effect van grootte …
·Lijst van Web Software Cursuss…
·Educatieve computerprogramma's…
·Hoe te installeren Rosetta Sto…
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Gratis Address Label Software 
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
  Software Articles
·Hoe maak je een CBC -bestand openen 
·Tutorial over hoe je Teken een 2D CAD in…
·Hoe te Folds Maak in Kleding Met Photosh…
·Hoe de Factory Codes op Windows XP terug…
·Hoe de Rand van een afbeelding in Photos…
·Hoe maak je een Dobbelsteenbeker in Exce…
·Hoe maak je een grafiek in Excel Verplaa…
·Hoe te Shadow wijzigen in Illustrator 
·Wat is de extensie XFD ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com