Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe om Zet uw PC in een Slingbox
Slingbox gebruikers kunnen video rechtstreeks streamen vanaf hun home video aansluiting op computers over de hele wereld . Slingboxen zijn ontworpen gemakkelijk om te installeren en configureren , maar dit gemak komt op een prijs . In plaats van de aankoop van een Slingbox , kunt u een TV -tuner toe te voegen aan uw computer en installeer een aantal gratis software om dezelfde functionaliteit te krijgen . Elke tv -tuner die compatibel is met uw computer zal werken voor deze taak . De enige software die nodig is video-conferencing software , zoals Skype , en virtuele software netwerk controle, zoals UltraVNC . Wat je nodig hebt verhuur TV tunerkaart
Video conferencing programma
VNC programma
Toon Meer Aanwijzingen
1

Installeer de TV -tuner volgens de instructies die kwam met het apparaat . Sluit een coaxiale video -feed op de coaxiale aansluiting op de achterkant van de tuner . Plaats de software- cd die bij het ​​apparaat is geleverd in de computer en volg de instructies op het scherm om de stuurprogramma's en software voor uw nieuwe apparaat te installeren .

Download 2 en installeer videochatten software op uw computer . Er zijn veel gratis videochatten programma's beschikbaar , zoals Skype , Google Talk en Eyeball Chat . U hoeft alleen een van deze programma's .
3

Open uw video chatten software en gebruik het op het scherm prompt een nieuwe gebruikersnaam maken . Open het menu van het programma opties . Open de videopagina opties en stel de videobron op uw TV-tuner . Stel de video automatisch voor alle oproepen . Open de audio-opties pagina en zet de geluidsbron op uw TV-tuner . De software is nu geconfigureerd om uw tv-signaal te streamen .
4

Download en installeer een VNC- programma op uw computer . Gratis VNC programma's omvatten UltraVNC , TightVNC en RealVNC . U hoeft alleen een van deze programma's .
5

Open de VNC- server software . Op de pagina met opties voor een nieuw wachtwoord aanmaken . Schrijf het wachtwoord , IP- adres van de computer en de geselecteerde poortnummer . Sluit het menu -opties .
6

Installeer dezelfde VNC -en videochatten software op de computer die u gaat gebruiken om de video feeds ( de externe computer ) te bekijken . Maak een nieuwe gebruikersnaam voor het videochatten software op deze computer .
7

Open de VNC -viewer op de externe computer en typ het IP-adres van de server computer , gevolgd door een dubbele punt en het poortnummer in de adresbalk . Druk op " Enter ". Voer het wachtwoord in dat u hebt gemaakt . De VNC viewer zal het scherm van de server computer weer te geven . U kunt dit venster gebruiken voor het bekijken en controleren van de server computer .
8

Roep de server computer met behulp van de video- chatten software op de externe computer . Beantwoord de oproep met het VNC viewer op de externe computer . Sluit de VNC viewer . De videochatten software op de computer op afstand zal de audio -en video direct van de de server computer TV tuner streamen .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·De snelste manieren om dvd's c…
·Hoe je een AVI branden op een …
·Hoe te wijzigen MPEG - 4 naar …
·Hoe kan ik een . FLV verdienen…
·Hoe maak je een PAL- schijf co…
·Hoe kan ik een ISO- bestand te…
·Hoe te Volume in een AVI Verho…
·Hoe je Real Player RAM convert…
·Hoe maak je Color Bars invoege…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Relational Database query-talen B…
·Hoe kan ik een MP3 in WaveLab Maak WaveL…
·Hoe maak je een VLC Player om video's co…
·Hoe te openen een . Mod Met Premiere Pro…
·Hoe te converteren naar JPEG Vector in P…
·Hoe kan ik te ontdoen van Hijacker.Delf.…
·Hoe een Boot CD Symantec verdienen met v…
·Video definiëren Decoder 
·Wordt HTML E-mail een Security Risk ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com