Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe je een AVI branden op een schijf
Als je kijkt AVI- films met een DivX of XviD speler op uw computer en u wilt overbrengen naar een DVD-speler , kunt u deze converteren naar MPEG's en branden op beide een cd of een dvd . MPEG - 1 -bestanden afspelen op CD's en MPEG - 2 -bestanden afspelen op dvd . U kunt gratis software gebruiken om uw video's te converteren naar MPEG's en brand ze op een schijf . Met AVI's op CD of DVD , kunt u uw video te bekijken op een home entertainment-systeem . Instructies
Gratis MPEG - maken van software
1

Download en installeer de Freemake Video Converter van de website Freemake ( zie bronnen ) . Klik op het menu 'Start' en ' Freemake Video Converter " om de schijf het creëren van toepassing te openen . Kopen van 2

Klik op de " Video "-knop in de linkerbovenhoek van het venster . Zoeken naar AVI-bestanden in de map " Mijn documenten " , en dubbelklik op AVI-bestanden om ze toe te voegen aan de video-omzetter .

Klik 3 " to DVD " in de werkbalk langs de onderkant van het scherm . Klik op het menu " Preset" en kies een motie menu, foto of tekst menu voor uw schijf. Klik op " Standaard DVD 4.7 GB " en sleep de muis naar " Mini DVD " om de AVI te comprimeren voor het branden of " Double Layer DVD " voor de AVI's meer dan 4,7 GB .
4

Plaats een lege DVD , en klik op "Branden ".
Maak een video-cd
5

Download en installeer de gratis video converter van Koyote Soft ( zie bronnen ) . Klik op " Start " en " Free Video Converter " om de AVI - conversie applicatie te starten .
6

Klik op " Bestanden toevoegen " om een ​​bestand browser te openen op uw computer . Kijk voor AVI-bestanden in ' Mijn documenten ', en dubbelklik op de bestanden om ze te laden in de converter . Klik op het selectievakje naast elk bestand in het hoofdvenster .
7

Klik op " DVD- Formaat NTSC " in het keuzevenster formaat aan de onderkant van het scherm . Klik op " Codec " en kies " MPEG - 1 " uit het drop - down lijst . Klik op het menu " Size " , en kies " 1920 bij 1080 " voor 1080p HD-video . Klik op "Convert Video".
8

Plaats een lege cd . Open uw cd - brandprogramma , en klik op " Video CD . " Klik op " Bestanden toevoegen " aan de MPEG - 1 video toe te voegen aan uw disk -brandende lijst. Klik op " Burn ". | Video Disk Converter
9

Download en installeer AVS van de AVS 4 You website ( zie bronnen ) . Klik op " Start " en " AVS Video Converter 6 " om de toepassing te starten .

Click 10 " Input File . " Dubbelklik op het AVI-bestanden in " Mijn documenten " te laden in het programma . Klik dan op " DVD"-knop in de werkbalk .
11

Klik op " Profiel " en kies "DVD NTSC High Quality " uit het menu . Kies " Long Play 'in het menu als je AVI film langer dan twee uur duurt . Klik op "Convert Now . "
12

Plaats een lege schijf . Klik op " Burn " als de software vraagt ​​je na het omzetten van de AVI naar MPEG aan .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik DVD Tracks Rip 
·Hoe kan ik een dvd afspelen in…
·Hoe de SRT ondertitels Doe in …
·Hoe om WMV- bestanden voor iMa…
·Hoe om bestanden vanaf een cam…
·Hoe u Windows Media Center geb…
·DVD Editing Tutorial 
·Hoe DVD- Playable Bestanden to…
·Hoe te AMR -bestanden afspelen…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Mini Clip Met Film Clips…
·Hoe te EAC 
·Hoe te Video_TS bestanden branden op DVD…
·De beste manier om een formulier te make…
·Hoe maak je een Date Macro invoegen in e…
·Hoe maak je een audio-cd branden in Ubun…
·Hoe te Curves Met Adobe Illustrator Maak…
·Hoe kan ik Excel 2003 AutoOpmaak draaita…
·Wat is een codec Server ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com