Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe u Windows Media Center gebruiken Met een Home Theater
Geen enkel ander apparaat heeft de potentie om een grotere verscheidenheid aan multimedia formaten af te spelen dan een Microsoft Windows Media Center - uitgeruste PC . Aansluiten zo'n PC met uw home theater kunt u allerlei multimediabestanden kunt uw pc kunnen rijden op een scherm dat groter is dan een traditionele pc-scherm met audio rechtstreeks naar uw home theater geluidsinstallatie afspelen . Na het maken van de verbinding en het opzetten van Windows Media Center , kunt u genieten van alles , van MP3- audio op Blu - ray-schijven , met echte HD surround sound . Wat je nodig hebt
Video connector kabel
Audio connector kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de video -uitgang van uw PC naar de home theater -video -ingang connector . Maak de aansluiting met de DVI-aansluiting of de S - video -connector aanwezig op de meeste geavanceerde videokaarten . Kopen van 2

Sluit de audio- uitgang van uw PC geluidskaart naar de line- in plug in uw home theater . De meeste verbindingen zijn beperkt tot twee luidsprekers stereo audio . Als uw home theater receiver in staat is om surround sound , sluit vervolgens de lime groene audio -uitgang van uw PC naar de belangrijkste spreker connector , de zwarte PC- audio-uitgang naar de achterste luidsprekers , de zilveren PC-audio -aansluiting aan de zijkant luidsprekers , en de oranje PC-audio -aansluiting op de subwoofer of center luidspreker .

Turn 3 op de home theater- scherm en selecteer de audio /video- input-type voor uw PC .
4

Zet de PC aan en laat Windows op te starten . Schakel de Media Center- applicatie door te klikken op de knop " Start " en vervolgens te kiezen voor " Media Center " in het pop - up venster .
5

Configureer de luidspreker setup voor Media Center . In Media Center op " Instellingen ", gevolgd door "DVD " en vervolgens " Audio " om het audio -menu te openen . Klik op de " Speaker Setup " om het instellingenvenster te openen . In het setup -venster selecteert u de luidspreker configuratie en klik op " OK " om de setup venster te sluiten . Klik op " OK" om de instellingen op te slaan .
6

Voer de Speaker Setup wizard in Media Center om uw luidspreker installatie te voltooien door op de knop 'Start' gevolgd door ' Instellingen ', ' Algemeen ', " Media Center Setup " en vervolgens "Set Up Your Speakers. " In het setup -venster kies je luidspreker configuratie selecteer " Next . " Test je setup dan sla uw instellingen .
7

Propagate uw Media Center door het toevoegen van multimediabestanden via het instellingenmenu . Open het menu instellingen door te klikken op " Taken " en vervolgens te kiezen voor " Settings ". Blader omlaag naar de optie " Media Libraries " en selecteer vervolgens een mediatype bibliotheek te gaan . Kies " Mappen toevoegen aan bibliotheek " en selecteer vervolgens " Op deze computer . " Blader naar de locatie op uw harde schijf met de bestanden selecteer dan "Finish " om Media Center toe te voegen die bestanden aan uw selectie menu.
8

Bekijk een specifiek bestand van het type bestand te selecteren uit de belangrijkste keuzemenu , zoals films of muziek . Klik op het bestand dat u wilt openen wanneer het bestand lijst wordt weergegeven en klik op ' Play ' om te beginnen met het bekijken van het bestand .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe de Caption Houd bij het kn…
·Window Movie Maker Video Effec…
·Hoe te VRO -bestanden converte…
·Hoe maak je een FLV- video afs…
·Hoe te converteren naar Flash …
·Hoe MTS converteren naar MPEG4…
·Hoe kan ik video bewerken zond…
·Hoe kan ik FLV converteren naa…
·Hoe te RA converteren naar WAV…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Veranderingen in OpenOffice Volg 
·Hoe maak je een WAV -bestand te verbeter…
·Epson V700 Tutorial 
·5 toepassingen van Microsoft Office Exce…
·Windows Office programma's 
·Siemens Specialty 501 Turbine Gereedscha…
·Hoe maak je een tekstvak Opaque in Word …
·Hoe je Drupal Metadata Configure 
·Hoe kan ik Flash Player video's download…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com