Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe je Real Player RAM converteren naar MP3 & MP4
RAM staat voor RealMedia Metafile en is de extensie toegewezen aan een Real Player bestand . Omdat RAM -bestanden zijn niet compatibel met bepaalde audio /video-apparaten of draagbare muziek /video -spelers , moet u het RAM- bestanden te converteren naar een compatibele bestandstype om ze te gebruiken . Met de juiste software , het omzetten van uw RAM- bestanden naar MP3-of MP4-bestanden kan een pijnloos proces zijn . Wat je
RAM naar MP3 conversie software
RAM naar MP4 conversie software
Need Toon Meer Aanwijzingen
Zet RAM naar MP3
1

Download de RAM naar MP3 conversie software ( zie "Bronnen" ) en sla het op je bureaublad . Dubbelklik op het bestand en volg de aanwijzingen om het te installeren op uw harde schijf . Dubbelklik op de snelkoppeling om het programma te openen . Kopen van 2

Klik op de " Toevoegen" knop in de linkerbovenhoek van de converter programma en blader naar de juiste RAM- bestand dat u wilt converteren . Selecteer het bestand en klik op " OK . "
3

Klik op de "Output Format " drop-down box en kies " MP3" als de output formaat . Klik op "Bladeren " op de rechterkant van de converter programma en geef aan waar u het programma om de MP3- bestand op te slaan willen .
4

Klik op de knop 'Instellingen' aan de bovenkant van het venster te veranderen de uitgang van de instellingen van de MP3-bestand . Klik op de knop "Start " wanneer u klaar bent om uw RAM- bestand te converteren naar MP3 en controleren of alle instellingen juist zijn zijn . Klik op " OK " om de conversie te starten .
Zet RAM naar MP4
5

Download de RAM naar MP4 conversie software ( zie "Bronnen" ) en sla het op uw desktop . Dubbelklik op het bestand en volg de aanwijzingen om het te installeren op uw harde schijf . Dubbelklik op de snelkoppeling om het programma te openen .
6

Klik op de knop "Bladeren" in de buurt van de rechterbovenhoek van de video converter programma . Zoek het RAM- bestand dat u wilt converteren naar MP3-formaat en klik op 'Openen'. Klik op de "plus "-symbool onder de knop "Bladeren" als u meer dan een bestand om te zetten in een tijd .
7

Klik op de roze iPod pictogram " To MP4 . " Klik op de onderste knop "Bladeren" aan de rechterkant van de converter en geef aan waar u het programma op uw MP4 video opslaan wilt .

Klik op het icoon " pijl naar beneden " in de " MP4 Profiel 8 " veld om vooringestelde parameters op te geven voor uw MP4-bestand . Klik op de knop 'Bewerken' als u de vooringestelde waarden te veranderen .
9

Klik op de " Convert" knop in de linkeronderhoek van de video-omzetter . Wacht terwijl het programma zet uw RAM- bestand naar een MP4-bestand .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te gebruiken DVD Shrink te…
·Hoe je een AVI converteren naa…
·Hoe te converteren MT2 in Prem…
·Hoe kan ik High Quality Films …
·Hoe maak je een installatie va…
·DIY : 8mm Film Digitaliseren 
·Hoe kan ik een video vanaf een…
·Hoe te MiniDV cassettes omzett…
·Hoe te Avidemux gebruiken 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe naar MOV converteren naar MPEG behul…
·Hoe te Screen Met VLC Capture 
·Hoe PDF converteren naar TIFF voor On Sc…
·Hoe te McAfee Virus Protection opnieuw i…
·Hoe maak je een Sig verdienen met GIMP 
·Photoshop scannen Tips 
·Hoe je PS2-games Zet Van DVD9 naar DVD5 
·Hoe maak je een fill maken in het formul…
·Hoe te Gedownloade films te branden op k…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com