Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Wat heb ik nodig om een AVI bestand afspelen ?
De AVI- bestandsindeling is een van de meest voorkomende video- types gebruikt op het Internet . Ondersteuning voor AVI video is ingebouwd in de meeste besturingssystemen , waaronder Microsoft Windows Media Player , en een verscheidenheid aan geïntegreerde videospelers voor Linux . Videocodecs zijn methoden van het decoderen videobestanden en moeten periodiek worden geactualiseerd . Een andere optie is om een ​​third-party video-speler die uniforme ondersteuning biedt voor meerdere computerplatforms gebruiken . Windows Media Player

Alle Microsoft Windows-versies
omvatten de Windows Media Player . Updates voor de mediaspeler omvat steun voor nieuwe video codecs , betere graphics en geluid decoderen , evenals ondersteuning voor nieuwe videoformaten worden ontwikkeld . Microsoft waarschuwt Windows-gebruikers om codecs alleen van betrouwbare bronnen te installeren , en Media Player zal proberen om officiële codecs automatisch lokaliseren . Om beveiligingsproblemen met Windows Media Player te voorkomen , installeer een derde speler , zoals RealPlayer of VideoLAN .
RealPlayer

RealPlayer
was een van de oorspronkelijke multimedia , multi - format -spelers en blijft een leider in het veld . Het kan vele soorten video- of geluidsbestanden weergeven, maakt uitgebreide playlists , en maak verbinding met sharing sites bestand . RealPlayer is gratis te gebruiken , maar het heeft vele functies die niet volledig functioneel zijn , tenzij u de commerciële versie aan te schaffen . RealPlayer ondersteunt AVI-bestanden met behulp van meerdere codecs en wordt regelmatig bijgewerkt met alle commercieel beschikbare codecs zijn gehouden .
Linux Mplayer

De Linux Mplayer is vooraf geconfigureerd om decoderen meest gebruikte videoformaten automatisch , zoals AVI . Sommige Linux- distributies , zoals Ubuntu , automatisch controleren op updates voor alle geïnstalleerde software periodiek , waaronder nieuwe codec releases . Mplayer is een speciale video -speler . Het wordt gebruikt voor alle soorten video -bestanden , maar is niet de standaard speler voor muziek of andere audio -only bestandsformaten . Als Mplayer een bestand waarvan u weet dat niet kan spelen is goed , het installeren van VideoLAN kan de enige optie zijn .
VideoLAN Alternatieve Player

VideoLAN
, algemeen VLC genoemd , is een meervoudige platform video-speler die bijna alle video kan decoderen . VideoLAN is beschikbaar voor Mac , Windows , Unix en Linux-platforms en ondersteunt alle belangrijke audio -en videoformaten , zoals AVI . VLC is een Open Source project , gewijd aan de professionele kwaliteit van software die gratis beschikbaar . Open Source projecten zijn een gemeenschap van programmeurs en software gebruikers en zijn ontworpen om zo gebruiksvriendelijk en formaat - compatibel mogelijk .
Fake Video Fouten

Een AVI -video die niet zal spelen met de huidige codecs kan een corrupt bestand zijn, maar het kan ook een Trojan programma gemaakt om te kijken als een video. Een symptoom is als je ziet een bericht dat er iets zoals leest "Video Codec Fout ! Je moet gebruik maken van de Coral Codec Viewer . " In Windows , kan de Media Player , zelfs lanceren een nieuw browservenster . Klik niet op de links die openen , en verwijder het AVI-bestand meteen. Het feit is deze vorm van video kan niet worden gerepareerd , want het is niet echt een AVI-bestand . Het bekijken van de video in een derde - partij -speler zal dezelfde waarschuwing geven , maar kan niet starten van de browser link.

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe maak je een clip op PowerD…
·Hoe te Avseq bestanden naar MP…
·Video & Audio Encoding 
·Hoe te Extract VOB naar AVI 
·Hoe te converteren naar AVI MV…
·Hoe te InterActual films te br…
·Video Software Effects Editing…
·Hoe om WMV- bestanden voor iMa…
·Hoe te converteren naar Audio …
  Related Articles
Hoe om te doen Table Berekeningen in Wor…
Wat is WYSIWYG ? 
How Do I 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Wat is een tekstverwerker ? 
Hoe maak je een Trademark Superscript 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
  Software Articles
·Hoe een SA Password zoeken 
·Hoe maak je een ISO-image van een spel -…
·Hoe Word- bestanden Zip in een Mac 
·Hoe te Wolken maken in Photoshop 
·Hoe Web Pages Cite Binnen de Body Text i…
·Hoe een PDF- integreren in Flash CS4 
·Hoe je WordPad de Standaard in FileZilla…
·Hoe om geld te besparen op software onde…
·Hoe te converteren van PPT naar DVD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com