Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Software Beta Releases >> Content
Hoe om geld te besparen op software onderhoudskosten
Software onderhoud wordt geïdentificeerd met break - fix patches, software-updates om de geconstateerde problemen of bugs te repareren . Onderhoud van de software kunnen omvatten software wijzigingen om functionaliteit toe te voegen die gebruikers eisen . Software onderhoud is gedaan soepel software functioneren met applicaties en besturingssystemen die veranderen . Software onderhoudskosten omvat ook de kosten om gewenste verbeteringen gemaakt hebben , veranderingen om nieuwe functionaliteit toe te voegen in plaats van het oplossen van bugs . Wat je
configuratiebeheer tracking tool -software bibliotheek
exemplaar van de software onderhoudsovereenkomst
Need Toon Meer Aanwijzingen
Methoden
1

Handhaaf software licentieovereenkomsten . Dit kan gaan om het betalen van de jaarlijkse onderhoudskosten, loopt benodigde patches en updates wanneer die door de verkoper , of simpelweg het volgen van softwaredistributie termijnen bepaald in de vergunning . Wanneer de software volledig is gelicentieerd en onderhouden , is het mogelijk om een korting op onderhoud van de software releases of leverancier ondersteuning voor software-upgrades te onderhandelen .

Delay software upgrades naar de nieuwste en beste versie 2 na de eerste golf van patches. Dit vermijdt het gedoe op het krijgen van nieuwe software en vervolgens hebben om patches uitgevoerd wanneer bugs worden gevonden in de nieuwe software .
3 Maak een lijst van systeeminstellingen voor wijzigingen om ervoor te zorgen deze instellingen blijven hetzelfde daarna.

Document alle software en systeem configuratie- instellingen wanneer software wordt geïnstalleerd of bijgewerkt . Als de software maintenance release problemen veroorzaakt , controleert u de configuratie en instellingen . In sommige gevallen kan het onderhoud patch de standaard instelling hebt gewijzigd , waardoor nieuwe problemen .

Track software wijzigingen 4 gemaakt door uw eigen bedrijf aan de software-applicatie in een configuratie management tracking tool . Doet u dit niet kan leiden tot nieuwe bugs worden toegevoegd . Bovendien zal softwareleveranciers rekenen extra aan onderzoek en debuggen mislukte aanpassen inspanningen dan . In staat zijn om een volledige lijst met wijzigingen zullen hun probleemoplossing eenvoudiger te maken en de onderhoudskosten tot aanpassingen lossen .
5 Zorg dat het werkt voordat u het in de productie .

Test belangrijke software releases op een "sandbox " of testcomputer vóór het walsen het uit om alle computers in een netwerk . Het is gemakkelijker om conflicten met de nieuwe software versie of de software na de updates en patches dan aan honderden defecte systemen repareren melden .
6

Houd een eerdere versie van de software in een software- bibliotheek voordat u software onderhoud . Als de software -update zorgt voor grote problemen , kan de software eenvoudig worden teruggedraaid of vervangen door de eerdere versie van de software , in plaats van het omgaan met de fouten tijdens het wachten op een nieuwe software- maintenance release van de ontdekte bugs te repareren .
7 het hebben van een kopie van het contract voorkomt verwarring en verspilde tijd .

Houd een kopie van de software onderhoudsovereenkomst waar software ondersteunend personeel gemakkelijk kunnen vinden . Dit laat hen toe om te weten welke problemen aan de verkoper kan worden gestuurd en opgelost gratis en welke problemen moeten worden gecontracteerd voor het oplossen van problemen en oplossen .

Previous: Next:
  Software Beta Releases
·Over Open Beta Testing 
·Hoe kan ik Configuration & Rel…
·Scrum methodiek Certificering 
·Heeft Mozilla Thunderbird Heef…
·Wat is een Beta versie ? 
·Hoe te Dictionary overdracht v…
·Hoe te Tor Versie 2.0.30 
·Agile Testing QA 
·Geleerde lessen in App Develop…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie . RFO ? 
·Een back-up van Microsoft Fingerprint Re…
·Roxio Drag - to- Disc Tutorial 
·Hoe een icoon Sinds een JPG-of JPEG-best…
·Hoe te converteren naar TXT DOCX 
·Tekst Vs . HTML e-mail 
·Hoe maak je een foto gezicht bewerken in…
·Hoe je upgrade naar Pinnacle Studio Ulti…
·Hoe de SQL- verbinding vanaf een andere …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com