Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Software Beta Releases >> Content
Geleerde lessen in App Development
Met Android Marketplace en de iTunes App Store vol met nieuwe mobiele apps , uithakken van een niche voor uw app en over te gaan tot de ontwikkeling kan het bedachtzaam belangrijker dan ooit zijn. App ontwikkelingsstrategieën die kan leiden tot uw succes onder het simpel te houden , het vrijgeven van uw app om een klein publiek voor publieke bèta testen , bekend als een soft launch , en de " freemium " model dat het vrijgeven van apps gaat voor gratis en het opladen gebruikers voor " in - app " aankopen , upgrades en speciale functies . Keep It Simple

Als het gaat om mobiele apps , het adagium ' less is more ' ringen waar . Enkele van de meest succesvolle app-ontwikkelaars hebben hun niche gevonden door het ontwerpen van apps die maar een ding doen en doen het goed . Bijvoorbeeld , Hog Bay Software " PlainText " stelt gebruikers in staat om platte tekst bestanden te maken en synchroniseer ze met een DropBox account. De app kan niet overweg met PDF's , en is niet ontworpen voor multimedia bestanden . Bovendien heeft slechts een lettertype . Maar PlainText , dat bestaat bij de kruising van de cloud synchroniseren en afleiding - vrij te schrijven , heeft gevonden succes omdat het een noodzaak om een ​​groot aantal iOS- gebruikers die hebben geklaagd over de Hokey ontwerp van de standaard kwestie " Notes " app vult . < br > START met een Soft Launch

Overweeg te beginnen met een soft launch , vooral als je nieuw bent in app ontwikkeling zijn . U kunt altijd klein beginnen - op een enkel platform , wat betekent dat je een versie van je app kan vrijgeven voor slechts een mobiel besturingssysteem - en vervolgens haven later , wat betekent dat u kunt aanpassen aan eens werken op andere mobiele besturingssystemen de eerste versie van de app is geperfectioneerd . Je kan ook een gratis versie van uw app te creëren , opbouwen van een kleine user base en actief zoeken naar feedback . Lees de beoordelingen die u ontvangt en behandelen van kwesties die komen . Maak revisies en omvatten een changelog in de beschrijving van de app om vertrouwen op te bouwen en laat gebruikers weten dat u hun zorgen hebben aangepakt .

Sommige ontwikkelaars rapport succes werven de meest toegewijde gebruikers aan beta test bijgewerkte versies komen in de pijplijn of zelfs creëren promotionele video's tonen hun apps . In het werken aan hun live looping muziekproductie app , Loopy 2 , indie ontwikkelaars bevorderen aangeworven A Tasty Pixel Dub FX , een getalenteerde beatboxer , een demonstratie video voor hun app te creëren . De video ging viral en resulteerde in een belangrijke impuls in de verkoop . Virale video's zijn een relatief zeldzaam verschijnsel , maar dit soort user - innemende , buiten - the-box denken kan je op de weg naar succes te zetten .
Freemium en In - App Aankopen < br >

Het aanhoudende succes van " freemium " mobiele games - of gratis games die volledig afhankelijk zijn van in - app aankopen voor inkomsten - heeft een aantal app-ontwikkelaars hebben geleid tot dit model na te bootsen . Zelfs als uw lanceringsstrategie niet beginnen met uw app tegen een prijs nul punt , overwegen of het freemium model je app kan profiteren . Zodra uw app is op een handset , dan kunt u altijd veranderen de freemium opties in toekomstige updates . Shazam , een muziek- identificatie app en een van de meest populaire titels in de categorie " Music " van de Apple App Store , begon als een freemium app met de optie om te upgraden naar onbeperkt ID's per maand . Na een tijdje , de ontwikkelaar besloten om onbeperkt ID's gratis te maken en voegde de optie tot koop geïdentificeerd liederen als in-app aankopen .
Moedig Gebruiker Respons

Eerder dan shying weg van feedback van gebruikers , mensen aanmoedigen om u hun adviezen , suggesties , feature requests en klachten met betrekking tot uw app te geven . Naast de aanvulling in - house bug testen en helpen u om uw producten te verbeteren , met een open kanaal voor feedback kan het aantal negatieve beoordelingen die zij maken om de app store te verminderen .

Om de communicatie met uw gebruikers te maximaliseren basis, bieden meerdere manieren voor gebruikers om in contact te komen . Onder andere een feedback formulier binnen de app . In Naast ondersteuning informatie in de contact sectie van uw website , maak een toegewijde support forum . Maak een app - specifieke mailing list waar gebruikers kunnen communiceren met elkaar en met u als ontwikkelaar . Als je geen reserveringen over branding van derden hebben , overweeg dan het gebruik van Google Groups , Yahoo Groups of een soortgelijke dienst aan een geïntegreerde mailinglijst en forum waar gebruikers kunnen zich abonneren op overzichtvorm creëren .

Previous: Next:
  Software Beta Releases
·Hoe maak je een Norton Ghost 2…
·Hoe te : Level 73 in World of …
·Hoe je Compleet Software Proce…
·Hoe kan ik Windows XP Pro SP3 …
·Hoe te installeren Amerikaans …
·Scrum methodiek Certificering 
·Wat zijn de voordelen en nadel…
·Over Open Beta Testing 
·Boxee Beta Gids 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Kan ik een DVD met mijn camera doen ? 
·Hoe maak je een Photoshop CS2 Trial Verw…
·Hoe je afspeellijsten met Windows Media …
·Hoe kan ik mijn albums Fix in iTunes , z…
·Wat is een Citrix ICA Web Client ? 
·Wat is RealPlayer Plus ? 
·Hoe kan ik Excel 's DB -functie gebruike…
·How to Get Rid van kleur op GIMP 
·Hoe maak je een Bijschrift invoegen in M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com