Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe je upgrade naar Pinnacle Studio Ultimate versie 12
Upgraden naar Pinnacle Studio Ultimate versie 12 , belooft een aanzienlijke verbetering ten opzichte van vorige versies . De software is geoptimaliseerd om meer soepel uit te voeren en kunt u gemakkelijk video's te exporteren naar het web . Het programma ondersteunt nu Blu-ray , HD en ACCHD bestand bewerken , met honderden transitie presets . Ook inbegrepen in dit persbericht zijn 12 nieuwe professionele titels, belichting en kleurcorrectie gereedschappen . Een bonus in de doos is het bijna 6 voet door 6 voet groen achtergrondscherm voor Chroma Key effecten . Instructies
Voorbereiden voor een vlotte installatie
1 Zorg dat de computer over voldoende ruimte en geheugen .

Controleer het softwarepakket of de Pinnacle website om de minimale systeemvereisten te bepalen. kopen van 2 Een RAM- module

Controleer de hoeveelheid RAM ( geheugen ) uw computer door naar de knop "Start " , en klik met de rechtermuisknop op ' Deze computer " of" Computer " ( afhankelijk van uw Windows -versie ) . Selecteer 'Eigenschappen'.
3 Videokaart drivers moeten worden bijgewerkt .

Zoek het woord " systeem " in het dialoogvenster in het midden van de pagina . Kijk onder " System " voor "Installed Memory ( RAM ) . " Let op de hoeveelheid RAM , en vergelijk het met de software RAM-vereisten . Houd dit dialoogvenster geopend voor nu .
4 De kleine driehoek uitzet wanneer geklikt om meer informatie te onthullen .

Kijk naar de linkerkant van de reeds geopende dialoogvenster voor " Device Manager " en klik . Klik op het kleine driehoekje links van 'Display Adapters " in het dialoogvenster dat verschijnt . Klik met de rechtermuisknop op de grafische kaart gekregen die vervolgens wordt weergegeven .
5

Selecteer " Stuurprogramma's bijwerken " uit het menu dat is uitgeklapt . Windows zal dan installeer een bijgewerkte driver of u vertellen dat de beste driver al is geïnstalleerd .

Check voor beschikbare hardeschijfruimte 6 door te klikken op de knop " Start" , en klikken op "My Computer " of" computer ". Kijk voor de " Local disk C" schijf die verschijnt in het dialoogvenster en noteer de hoeveelheid vrije ruimte . Vergelijk uw vrije ruimte aan de eisen van de software .
7 behulp van het internet , downloaden van Windows -updates .

Download alle benodigde Microsoft-updates . Klik op de knop "Start " , en klik met de rechtermuisknop "Mijn Computer " of " Computer " ( afhankelijk van uw Windows -versie ) . Selecteer "Eigenschappen . " Klik op " Windows Update " aan de linkerzijde van het dialoogvenster. Een ander dialoogvenster wordt geopend , waarin u wordt gevraagd om te downloaden en installeren van updates , indien beschikbaar .
Het programma installeren
8 dvd

Plaats station de Pinnacle Studio -schijf in de CD /DVD drive . De disc zal automatisch starten . Klik op " Install Studio 12 . " Kies uw taal , en de InstallShield Wizard zal beginnen . Controleer de map Pinnacle heeft gekozen is de juiste map waarin het programma wordt geïnstalleerd .
9

Voer de gevraagde gegevens , zoals uw naam , adres en het serienummer . Klik op " Next " en ga akkoord met de eindgebruiker licentieovereenkomst . Selecteer die zal worden met behulp van de software - . . Alle gebruikers of alleen voor jezelf
10

Klik op de knop 'Voltooien' wanneer daarom wordt gevraagd nadat de software is geïnstalleerd
< br >

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe maak je een H.264- video b…
·Hoe kan ik een dvd maken van e…
·Hoe je een AVI bestand 
·Hoe te AnyDVD gebruiken Met Cl…
·Hoe te films te branden Met Di…
·Hoe kan ik downloaden Een ande…
·Hoe maak je een Blu - ray afsp…
·Hoe je JPEG's bewerken met Ado…
·Hoe je dvd's downloaden naar i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen van de gebruikersnaam…
·Hoe maak je Color Slides Van Office 2007…
·Hoe kan ik Print 4X6 kaarten op een pagi…
·Hoe om dvd's kopiëren naar ISO -bestand…
·Hoe kan ik een Anti - Virus Maken 
·Hoe Video extract van een DVD op een Mac…
·Microsoft Word : How to Get Rid van een …
·Verwijdering van een PowerPoint Password…
·Hoe kan ik een gescande JPG een Word -fo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com